Караянчева: Радев иска служебен кабинет, няма да успее

„Симпатизантите ни си тръгнаха мирно снощи“
Обновена: 11 юли 2020 09:34 | 11 юли 2020 09:34, Елка Василева
164
Караянчева: Радев иска служебен кабинет, няма да успее
Снимка: НС

Президентът Радев има идея да събори правителството и да направи служебен кабинет. За негово съжаление няма да успее. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева пред Нова телевизия.

„От страна на ГЕРБ това беше митинг в подкрепа на правителството, а не контрапротест. Нашите структури и симпатизантите на ГЕРБ казаха стига толкова. Нека да разкажем и да подкрепим правителството в това, което прави. Ние искаме да се чуе нашият глас. Затова толкова бързо се организирахме”, каза Караянчева.

Още по темата

Тя благодари на структурите и симпатизантите на ГЕРБ, които са заявили своето отношение и подкрепа. „Те си тръгнаха съвсем мирно. Така се прави протест или митинг. Хората, които каниш, трябва да можеш да ги управляваш”.

Тя бе категорична, че някой трябва да поеме отговорност за това, което се случи снощи. „Някой ги кани тези хора – президентът, разбира се. Все по-трудно ми е да говоря за президента, ще говоря за г-н Радев. Когато кажем президент – това е човекът, който обединява”, добави тя. 

Председателят на парламента подчерта, че Радев търси политическа кариера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
5
 
41
 
! Отговори
кърджалийска п преди 3 години
Хората които застават зад ГЕРБ са платен етнос и принудени държавни служители в по - голямата си част. Про ста кърджалийска п.... !!! Българите пред парламента ! Вън мутри от ГЕРБ !!!! ОСТАВКИ ВЕДНАГА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ! Напред, напред , напред със знамена, напред за победа , за България ! Напред, напред , напред със знамена, напред за победа , за България !Напред, напред , напред със знамена, напред за победа , за България ! Напред, напред , напред със знамена, напред за победа , за Бълга
194
47
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Досега не съм гласувал за Герб. След това, което видях и прочетох от вчера досега , ставам твърд гласоподавател на ГЕРБ !
193
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък за хубавата територия - никак не случи на народ ...
192
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен никой не ме е канил, мога сам да преценя! А тези с автолусите, не бяха ли "поканени" да се повозят?
191
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като прочетох тукашните коментари , вече ми е пределно ясно , че бъдещето на България ще е ужасяващо жалко - точно като коментаторите в червено !Спешната емиграция явно е единственото спасение от червената проказа !
190
3
 
38
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
Шефа ти да те нарече *** п....а и ти да си траеш?Що за човек може да го направи?
189
5
 
32
 
! Отговори
метла преди 3 години
ББ и шайка да си ходят с мир (въпреки, че съд заслужават). Платените туристи няма да ги закрепят.
188
7
 
37
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимендраги мой,просто трябва да си изясниш три неща:-1..Премиера ни не е полицай,а пожарникар!..Има разлика и то голяма!-2...Пожарникаря го "избират" 10-12 процента от хората!!..Това е много важно!-3..Премиерина е прочел в живота си само няколко страници от една единствена детска книжка,а Президента е човек с голяма ерудиция,знания и опит..А пък е и главнокомандващ на армията ни /според Конституцията/,така че най-добре да е такъв като Радев!..а,и Радев не е пазил колите на мутрите
187
3
 
26
 
! Отговори
Пешо Пешев преди 3 години
*** .. не случайно така я нарече шефа и!
186
5
 
36
 
! Отговори
човек преди 3 години
Даже не искам и да чета и слушам какво казала госпожата. ***, арогантна, че и без грам себеуважение - след като знае за какво я мислят господарите й! Имаме умни, образовани,млади и чисти хора все още в тази страна - техен ред е да поемат управлението!
185
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скъпи сънародници , какво всъщност искате , като сте си избрали военен за президент и полицай за премиер ?! А ? Всъщност трябва да се радвате, че още имате дреха на гърба си ...
184
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко жалко същество трябва да си, да те нарекат по тази начин и да продължаваш да лижеш г-за на тоя, който те е обидил. Тая е не ***, ами следващото. Няма никакво себеуважение. Поне да не излиза с такива гръмки изказвания, защото става още по-жалка.
183
5
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
тая да си подготвя "Си-ви" то за некой истински харем,а да не се прави на толкова нахакана,защото като й го нахакат,ще се опули:-"Ама какво стана?"..
182
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е президента, народа не ви иска!Свиквайте!
181
5
 
36
 
! Отговори
Проста та дрънка преди 3 години
Ако мен ме бяха обидили публично стакива думи, щях публично да се гръмна. Яничевата обаче предпочита чаршафите на Боиоффф
180
6
 
29
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
Нагла до безобразие,таз спортистка...
179
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата ще си ходи, ама кой ще ни върне 11 години от живота и всички окрадени милиарди?Преди мислех че народния съд е бил нещо лошо, а сега ми се иска втори! Не на Гретиту са й откраднали детството, а на нас - живота!
178
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГерберСигурни сме, да. Също както са монтирани снимките от спалнята, всички други записи преди това с "ало, Ваньо" и т.н., монтирани са снимките и клипчетата как Баце целува ръка на Доган, монтиран е клипа как гони Севда да не му суфлира. Ако някои на Позитано 20 имаше толкова много акъл и знания, за да скалъпи всичко това и то толкова успешно, може би щях да обмисля да гласувам за тях.Съжалявам те, защото си глупав и те мразя, защото подкрепяш крадливи еднокнижници. Да си знаеш.
177
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
началниците му чакат някой да го свитне и да обвинят я опозиция я руснаци
176
5
 
4
 
! Отговори
До Гербер преди 3 години
Реагираш като лично засегнат, ми се струва!