Караянчева: Радев иска служебен кабинет, няма да успее

„Симпатизантите ни си тръгнаха мирно снощи“
Обновена: 11 юли 2020 09:34 | 11 юли 2020 09:34, Елка Василева
164
Караянчева: Радев иска служебен кабинет, няма да успее
Снимка: НС

Президентът Радев има идея да събори правителството и да направи служебен кабинет. За негово съжаление няма да успее. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева пред Нова телевизия.

„От страна на ГЕРБ това беше митинг в подкрепа на правителството, а не контрапротест. Нашите структури и симпатизантите на ГЕРБ казаха стига толкова. Нека да разкажем и да подкрепим правителството в това, което прави. Ние искаме да се чуе нашият глас. Затова толкова бързо се организирахме”, каза Караянчева.

Още по темата

Тя благодари на структурите и симпатизантите на ГЕРБ, които са заявили своето отношение и подкрепа. „Те си тръгнаха съвсем мирно. Така се прави протест или митинг. Хората, които каниш, трябва да можеш да ги управляваш”.

Тя бе категорична, че някой трябва да поеме отговорност за това, което се случи снощи. „Някой ги кани тези хора – президентът, разбира се. Все по-трудно ми е да говоря за президента, ще говоря за г-н Радев. Когато кажем президент – това е човекът, който обединява”, добави тя. 

Председателят на парламента подчерта, че Радев търси политическа кариера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко е пътник и той много добре го знае.... Мутрите вън!
174
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тази коя е?Ами тази е персона нон грата, к. потвърди квалификациите дадени от шефа си. Сега топката е в нейните ръце- да си подаде оставката и да не се излага повече, себе си и институцията к представлява
173
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте му на Радев да свормира служебен кабинет, пък да видиме на следващите избори ГЕРБ къде ще е? Според мен има големи шансове да е извън парламента, ама и те го знаят, та не пускат кокала.
172
5
 
29
 
! Отговори
кака Данче преди 3 години
Снощи сънувах най-големия кошмар ,който може да се случи на един човек!Сънувах ,че Бойко печели четвърти мандат.Събудих се разтреперана от шока и като разбрах ,че е само сън се успокоих.Това преживяване не го пожелавам и на най-големия си враг.Чувството е много гадно наистина !
171
4
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Този Парламент с...председател Цвета,няма авторитет.Правителството с...премиер Бойко Тулупов Мисирков и то няма...авторитет;за какво ни е тогава да ги търпим.Едно...достойнство ни остана и него искат да ни го...отнемат.За това,времето им приключи на...управляваща партия.Народа ще посочи кой да поеме...кормилото.
170
3
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
До Гербер АКО БЕ МОНТАЖ НА ПРЕЗКОНФИРЕНЦИЯТА КОЯТО БОРИСОВ ДАДЕ НЯМАШЕ ДА Я ЦЕЛУВА ПО ГЛАВАТА И ДА Я ПРЕГРЪЩА ИЗВИНЯВАЙКИ И СЕ. ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА Е ИСТИНА
169
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората неги искат вече , защото им омръзна да им казват колко са добре .Правят ли си сметка до кога може да се залъгват работещи бедни , пенсионери само на хляб ,боб и кисело мляко че така било здравословно и няма нужда от пари да не се съблазняват от месо. Властимащите плувнаха в лой от преяждане с власт и пари Харчат се луди пари за всичко , само за здраве няма , мине се не мине и събираме по левче за някой болен че държавата няма .На хората им писна от лъжи и некадърно управление .Ходете си !
168
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на мене ако някой ми каже че съм *** еди каква си от Кърджали или ще му извъртя един или ще напусна групата МУ,ама нали алчността человеческа нема граници и не и се пуска кокала та и тя де тръгнала да дава акъл и да плаши...
167
11
 
7
 
! Отговори
Винету преди 3 години
А бе дайте му на радефф да направи един служебен кабинет да му гледаме сеира.
166
6
 
25
 
! Отговори
Розалия преди 3 години
И след вселенската публичност на думите на Борисов за госпожата тя акъл раздава! Какъв Радев, какъв кабинет, питам се Цв, К. как гледа в очите мъжа си и децата си...
165
8
 
19
 
! Отговори
Joko преди 3 години
Мисирките, които веднага скочиха с сици да бранят вожда си със сигурност са се търкаляли в чаршафите му.
164
5
 
22
 
! Отговори
Козяк преди 3 години
Представям си как Цвета си прибра (преди около 3 седмици) от работа и децата (или внуци), които бяха гледали телевизията , закрещяха радостно: "Майко, майко! Чичо Бойко каза че си ......! Верно ли е"? И от тогава насам това се повтаря в изменен профил: "Майко, днеска в детската градина(или училище) Иван/Кики, Дени разправят чети си ....(..това онова) Аз какво да им кажа? А учителката само се смее", "Кажете им че съм такава!" е отговорът!
163
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нашите структури и симпатизантите на ГЕРБ.." - че ГЕРБ имат ли симпатизанти,освен МВР и бюрокрацията,които са на хранилка
162
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-жо Караянчева, след целувката по главата ти и тези думи, които чу за себе си, още ли си за тази кауза. Може би си за заплатата, най-вероятно. Симпатизанти са тези, които сами идват на митинги, а не такива, които сте ги докарали с автобуси. Това за автобусите го призна Цветомир Паунов вчера, областния координатор на ГЕРБ.
161
9
 
20
 
! Отговори
гост преди 3 години
Ходи при Борисов да те оправи с 200 , както той си знае. Като пуснаха снимките на спалнята със спящия Борисов , всичките жени в ПП Герб изглеждахте много шокирани и притеснени на пресконференциата на Боко. Позната ли ви е спалнята му ... ?
160
8
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
ТАЗИ ГОСПОЖА НЯМА НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО НА ЧОВЕК. ЧОВЕКА КОЙТО ТИ НАНЕСЕ ТАКАВА ГАДНА ОБИДА И ЦЯЛ СВЯТ НАУЧИ ТЯ ПРАВИ ДЪЛБОК ПОКЛОН НА ВОЖДА СИ. НЯМАМ ДУМИ. АКО ДРУГ БЕ НА НЕЙНО МЯСТО НА СЕКУНДАТА ЩЕШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ДА НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА С ДОСТОЙНСТВО. ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА ИЗПАДНЕ ЧОВЕК САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ.
159
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев иска да свали законната власт и да сложи "свирепо" служебно правителство, което да управлява толкова чудесно, че след това народът да го избере за още четири години. Кой плаща за това?
158
10
 
25
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Поздравявам Борисов само и единствено, заради точно употребените думи по повод пекинската патица ... аз лично не се сещам за други по=подходящи думи от тъ*а п*отка както я нарече вожда. Ете - тва си ти Караянчева.
157
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не видях и не чух същата госпожа като шеф на най-върховният орган в България да излезе така поне за пред очи с една декларация във връзка с поругаването на българското знаме!
156
13
 
3
 
! Отговори
Pinpchet преди 3 години
До Радев ВЪН ! ***!!!