Маринов не приема оставката на шефа на полицията в Бургас

Бил действал правилно при ситуацията в "Росенец"
2
Маринов не приема оставката на шефа на полицията в Бургас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Професионалното ръководство на МВР защити действията на директора на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров, няма да приема оставката му. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов, цитиран от пресцентъра на МВР.

Още по темата


"Обсъдихме ситуацията, създала се до плаж „Росенец“. Говорих с кмета и директора на ГДНП гл.комисар Христо Терзийски, който е на място. Категорично е мнението, че е взето единствено правилното решение, за да няма ескалация. Професионалното ръководство защити действията на директора на ОДМВР-Бургас ст.комисар Радослав Сотиров. При това положение няма да приема оставката му и ще докладвам на премиера Бойко Борисов", посочи министър Маринов.

Оставката на Радослав Сотиров беше поиската от премиера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
До АнонименИзобщо не е за чудене играта с оставките.Малоум****те в МВР ни разиграват театро.Как ще му приемат оставката на този,след като той е действал по заповед точно от горе.А на тия пионки от МВР,начело с министъра им нарежда доган.Това е публична тайна,но за съжаление никой досега не посмя да промени този позорен акт.Поздрави за смелата постъпка на Президента Радев да поиска изчистването на мутренските тумори от снагата наРОДИНАТА ни!!! Да го подкрепим с разум и сърце за БЪЛГАРИЯ!!!.
52
0
 
1
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
За какво професионално решение става въпрос,че нещо не се разбира!? Разрешено е присъствието на искащите да плажуват от 11 часа,но хората бяха посрещнати от ЖАНДАРМЕРИЯ и блъскани и бити!!! Не допуснаха БЪЛГАРИТЕ до БЪЛГАРСКИЯ бряг,каквото право им дава КОНСТИТУЦИЯТА на БЪЛГАРИЯ!!! В същото време амуджите се кипреха на брега,щракаха с пръсти и блъскаха лодките обратно във водата.Оказа се,че и водата е частна собственост на доган!?Кмета като нас**н мънкаше,че наредил да пуснат хората,но полицая н
51
0
 
7
 
! Отговори
как пък не преди 3 години
Този същия е допуснал още един митинг при положение, поради което се създава напрежение. И после забранява на първите, на които е разрешил... И затова ескалира.Простотия. Ти подавай оставка...
50
0
 
4
 
! Отговори
МХТС преди 3 години
Е па немам думи.Приемете му оставката ,не го мъчете човека.
49
1
 
9
 
! Отговори
гост преди 3 години
Я па тоя - да не повярва човек на правилно решение, което е в противоречие на нареденото от мутрата Боко.
48
0
 
3
 
! Отговори
632 преди 3 години
вече виждам милиционерите минуси :D
47
1
 
11
 
! Отговори
632 преди 3 години
ама защо това " да не ескалира напрежението " винаги трябва да е за наша сметка бе !? Сега е момента всеки истински полицай да подаде оставка и да откаже да се подчинява на народните душмани !!!
46
0
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До до 41"...това си е несъобразяване с мнението на народа." абе пич, на кого в ес му пука за мнението на народа... в *** холандия забраниха референдумите, защото пречат на про ес демокрацията.
45
0
 
14
 
! Отговори
рашо преди 3 години
слагането на белезници отзад е нарушение на правата на човека по международни конвенции подписани от България
44
0
 
12
 
! Отговори
У преди 3 години
Да свърши си работата мутренския ***, да пази Доган и да нагнети напрежение като не пуска хората на разрешен протест, а вместо това да пуска амуджи с автобуси. Е не се получи етническо напрежени, за съжаление на сарая и мутрите, хората от народа и от двете страни излязоха разумни .
43
0
 
13
 
! Отговори
факт преди 3 години
тогава ти подай оставка !
42
0
 
23
 
! Отговори
Телевизия преди 3 години
Е кое му е правилното. Всички видяхме, как ДПС активистите свободно се предвижваха, а нашенците не ги пускаха ? !
41
0
 
3
 
! Отговори
до 41 преди 3 години
Нямаш право да правиш ескалация , това си е нарушение на човешките права.Българския народ ако иска хаос а няма право да си го създаде това си е несъобразяване с мнението на народа.
40
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами то всички български граждани, в момента който решат да са заплаха за реда или здравето на други български граждани, подлежат на санкции от правораздавателните органи. Така че е хубаво да имаш права, но ако, то може и да ти ги отнемат за определен период. И за това се грижат точно такива органи. Оперативно. Иначе ти пак си имаш правата, по принцип, ама после ;-).Ако, то има съд, където и.т.н.такъв е реда във всички държави. За това, оперативно на полицай не се противоречи. После може
39
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво маринов всички вие българоубийците от полицията се хвърлете в защита на мутрата борисов, но хората виждат, няма прошка за вас убийци мръсни
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кое е правилно,да не допускаш български граждани до плажа?
37
1
 
7
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
В публи1ното пространство няма да се обяви как и защо е взето решение да се охранява Доган от НСО. Решението не е еднолично на шефа на НСО, макар и да е записано, че той определя. За това когато си подаде оставка, формулировката бе, че никой от партньорските служби не го защити. Кои са те?Не е проблем на Доган, да си наеме охрана, проблема е, че нивото разузнаване и контраразузнаване няма да излязат по медии и да обясняват каквото и да е. А охраната му е от такава потребност.
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не е за първи път, уж оставка после няма оставка.Имам някакво дежа вю
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи, вчера, когато шефа на НСО поиска съдействие от МВР за ограничаване достъпа до ,,плажа на Доган", всички го наругаха, поискаха му оставката, заявиха, че никой не може да бъде ограничаван да се движи свободно, той си подаде оставката! Днес виждаме МВР да прави точно каквото генерал Красимир Станчев е поискал в писмото си до съответните институции! И според Маринов - справили се отлично!
34
0
 
17
 
! Отговори
ами ако предпочита преди 3 години
да си даде неговата