Предстоели ужасни месеци и години, ГЕРБ остава на власт

Щетите в противен случай щели да са по-големи
Обновена: 11 юли 2020 23:00 | 11 юли 2020 22:53, Камелия Цветанова
154
Предстоели ужасни месеци и години, ГЕРБ остава на власт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Предстоят ужасни месеци и години, предупреди във видео обръщение в социалната мрежа Facebook премиерът Бойко Борисов.

Още по темата

"Винаги съм уважавал всеки един протестиращ, срещал съм се с всички. Никой не спазва мерките. Защо тогава въвеждаме ограничения? Доходите ще намаляват. Трябва да се търси широк консенсус. С какво подразнихме ние? С това, че поставихме България, където й е мястото?", коментира той ситуацията в момента.

"Предстоят ужасни месеци и години за икономиката. Само след месеци ще са изборите. Истински виждам, че Радев не го боли когато се пролива кръв на полицаи и се хвърлят бомби по тях. Използването на език на омразата няма да доведе до нищо добро за държавата", каза още министър-председателят.

"Това ли е демокрацията? Ние само сме градили. Двойно повече магистрали сме изградили от Тодор Живков. За това ли да подадем оставка? С пандемията се справихме най-добре от всички в Европа. Нищо не ни задържа в управлението освен опасността, че ще се счупи държавата", коментира Борисов.

Премиерът призова протестиращите да се пазят и да не проливат кръв

„Има и ранени полицаи, петима са вече, а те пазеха всъщност едно псевдо етническо напрежение. Страх ме е за полицаите, моята глава е дебела, но тези момчета и момичета са там за една заплата“, посочи Борисов.

„Оставаме да управляваме, защото щетите сега ще са много по- големи, защото светът влиза в най-голямата финансова криза и както и да се говори за Брюксел, те самите са много зле и първо трябва да мислят за себе си“, отбеляза той.

Борисов увери, че няма да призове своите избиратели да постъпят като тези на Румен Радев.

„Аз съм демократ и знам, че управлението става през избори“, отсече премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Страх ме е за полицаите, моята глава е дебела, но тези момчета и момичета са там за една заплата".... Така е Бойко, повечето българи са на една заплата...Нямат си нощно шкафче....
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
OCTABKA!!!
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бившият правосъден министър и съпредседател на партията Демократична България обяви официално днес, че вчера премиерът Бойко Борисов лично се е обадил по телефона и му е обещал достъп до документи, касаещи Лукойл и парк Росенец. В социалните мрежи се появи и видеото, на което е запечатан целият разговор на Иванов с премиера.Христо Иванов обяснява на Бойко Борисов реалността:- Страх Ви е от Доган, страх Ви е от Пеевски и цял народ го знае.
6
 
5
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Да падне правителството !!!! Той и лисугера вървял след коча и като гледал как се клатушкат топките му все се надявал да паднат и така 10 години - ама те все не падали и накрая се прибрал в дупката си гладен , а коча тръгнал по царя и като наближил БНБ гледа всичко около шадравана почервеняло и по асоциация му дошла на ум песен която ненавиждал - "Кой ги мама разклати , тез червени домати " ? А умния народ веднага разбрал истината - лисугера и тая дето го избрала-лисицата имат пръст в тая работа
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забележителен е професионалният път на Бойко Борисов. Започна като охранител на Тодор Живков, после на Царя, а завършва кариерата си като охранител на Доган.
5
 
8
 
! Отговори
koki преди 3 години
Спасителю,не ни оставяй в тези трудни месеци и години които предстоят.И все пак ако решиш да ни оставиш поне ни остави ШКАВЧЕТО.
6
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
м/у другото,какво стана със заканата на Каскета че щял да подгони всеки,който насаждал страх и паника?
5
 
18
 
! Отговори
Сори Майна преди 3 години
Тъпо.. ЯКО ТЪПО ПАРЧЕ! Какви месеци и години предстоят.. живи и здрави да сме, ще видим.. КАКВИТО ТАКИВА, НО... БЕЗ ДА ТИ ВИЖДАМ ГРОЗНАТА НАГЛА МУТРА ПО ТВ!!!
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предстоят ужасни месеци ако ти тикво останеш на власт
5
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Аз съм демократ и знам, че управлението става през избори...?!?!?!-И това го казва същество,което в ефир и в прав текст декларира че не се разделя никога с пищова си и че преди това се е движил с..КАЛАШНИК!!!!!!..щастливий ми щастлив български народе!..
5
 
14
 
! Отговори
Искате преди 3 години
Да ликвидирате народа а.Години наред нищо не правите само чалъми и папате парите на работниците.Роби нема да ви бъдем.Чисти сметки чист кръчмар.
6
 
19
 
! Отговори
Едва ли преди 3 години
Само за пари говорят и далавери.АУТ.
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПъни се още, гербаджийски екскремент. Ела на площада довечера, вместо хунтата аз лично ще ти платя 30 лв., за да те видя там и да обсъдим спокойно добродетелите на твоя идол от СИК.
6
 
20
 
! Отговори
Нели преди 3 години
ОСТАВКА! ДОЛУ ГЕРБ И ДПС
5
 
20
 
! Отговори
МЕНКО преди 3 години
Няма да се учудя,ако Бойко Борисов,Баце,Вожда,Тиквата,Шкафчета,водача на Хунтата вначалото на следващата седмица със собствен транспорт и за собствена сметка плати едномесечна почивка на един милион българи,само и само да са далеч от падането наБарба Га..!Нещата се промениха тотално и не в твоя полза,лъжецо!
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДа, "който обеча държавата си не краде и не зове към бунтове". Завиждам ти, толкова точно, само с едно изречение, си охарактеризирал прецедента радев...
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зависимите също плачат.
5
 
30
 
! Отговори
НАИСТИНА преди 3 години
ПРЕДСТОЯТ УЖАСНИ МЕСЕЦИ И ГОДИНИ, НО ЗА ТЕБ БОЙКО
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Война на *** хахахаЩо се напиняте като никой не ви чете глупотевините...Жалка пародия-щракат си плюсове чрез ВПН-и,да симулират бройка...хахаха
10
 
6
 
! Отговори
даааа преди 3 години
и отново познатия сценарий,поредната употреба на млади хора между 20 и 30 години,за преразпределение на баницата от старите комунисти от БСП,СДС,ГЕРБ и другите подразделения на хидрата БКП,след разместването, НИЩОО,младите порастват,поумняват или стават част от търговската система,след 10 тина години идват други 20-30 годишни,цикъла се завърта,има нови употребени млади хора,иТ.Н.И така вече 30 години,старите тарикати стават милионери,младите с пръст в уста,или се спасяват в чужбина или просто остаряват мълчешком,просто МЪКА,и това е защото не се извърши преди 30год.генерално прочистване на ко