Корнелия Нинова призова за мирен процес в сряда

Тогава БСП внася вот на недоверие
12 юли 2020 10:45, Петя Славова
184
Корнелия Нинова призова за мирен процес в сряда
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова в изявление тази сутрин призова за протест в сряда, когато партиятя й внася вот на недоверие срещу правителството на тема корупция.

Още по темата

Тя призова протестът да бъде мирен и спокоен, без провокации и ексцесии, предаде "Дарик". "Направиха се недопустими внушения от ГЕРБ. Няма платени провокатори на протестите. Институциите са обезсилени.,"  заяви Корнелия Нинова.

"Поздравявам всички участващи и призовавам нашите членове и симпатизанти да се включват в протестите в цялата страна. Тази власт може да бъде свалена само под натиска на протестите или с вот на недоверие. В сряда ние от опозицията внасяме вот на недоверие заради корупцията. Призовавам в деня, в който този вот ще се дебатира, хората да ни подкрепят пред сградата на Народното събрание – мирно и спокойно", уточни тя.

По думите й, Борисов управлявал 10 години "със страх и репресии". Корнелия допълни: "Внуши, че ще бъде запален Партийния дом, че БСП ще счупи държавата и жестоко бяха бити беззащитни хора. Няма да търпим това повече. Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишиното им управление".

В същото време за трети път софийските социалисти избраха за свой председател Калоян Паргов.

102-ма делегатите на XIV Конференция на Градската организация гласуваха за него, а 87 за Георги Свиленски, който бе единственият му опонент.

Председателят на Градската контролна комисия Жана Иванова също бе преизбрана за още един мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 138. Това, което предлагаш, е патент на спинозната червена партия .
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 135. Само дето трябваше да бъдеш напълно обективен, че този тренд не е от 10 години, а от 30.
129
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Тая територия трябва да останат само младежкото Гепи и да наследят на постовете им родителите им които няма да могат вече да гепат поради напреднала възръст и болести от преяждане.
128
2
 
12
 
! Отговори
ИЗДОИ МАФИОТ преди 3 години
ГРИПЕН КАЗА- ИСКАМЕ ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ- БГ НА ОЧИТЕ, НА ХИДРОМЕЛЕОРАТОРА, НА ЧЕРЕПА, НА БАНЕВИ И КОМПАНИЯ, НА КРАДЕЦ МУСТАКОВ- БЪЛГАРИ НА ПРОТЕСТИ НО ЗА ПО МАЛКО ОТ 200/300ЛВ НЕ СЕ ДАВАЙТЕ- ИЗДОЕТЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- ТЕ ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ ОТ ВАС ОТ 16+1 ФАЛИРАНИ БАНКИ- НЕ СЕ ПАЛЕТЕ, ПАЗЕТЕ ЖИВОТА СИ И ТОЯ НА ВАШИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ..
127
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП/БСП лайнюветеее никога няма да дойдат повече на власт! С БКП2 (Герб) не е пирфектно но е в пъти по-добре от предишното!
126
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То вече се видя трендът след десетилетие управление на Герб.Младите и образовани хора напускат, а тук изкристализира едно ново общество от батки, силиконки, фитнес инструктори, полицаи, псевдобизнесмени и т.н.Честито!
125
2
 
6
 
! Отговори
По някои телевизии преди 3 години
показаха тактиката на "мирните"протестиращи.Шпиц команди формирахаостриета за пробиване на полицейската блокада,хвърляха бутилки,камъни...Убеден съм,че основната маса протестиращи са мирни хора,имащи проблемитърсещи промяна.Ако обаче искат хората да им повярват,да се освободят отултрасите и от жадните за власт провалени политици край тях.На нинова даи покажат кадрите,ако не ги е видяла(в което се съмнявам)за да спре даговори лъжи.
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои провокатори ходят на протест като действат под чужд/фалшив/флаг,което те знаят още когато се наемат за цените в кеш,че парите им подадени за услуга са изядени от организаторите им с техни доверени по направления за целта въпреки,че са маскирани и определено дегизирани имат си отличителни знаци за да бъдат изолирани от група протестиращи към които са се лепнали за да спровоцират сблъсък,сбивания по време на протест и да се измъкнат как сухи,незнайно попаднали за оневинение от доверени за туй.
123
8
 
3
 
! Отговори
До 125 преди 3 години
Бойко с синтетична дрога ли ви друса!Кой човек на Божков задържала полицията!?Момчето в Пирогов ли е члвека??Ай, Толупи отидете си с доброЩо ще видире какво е да се леее кръв на полицай комунистите за коото обичате да пишете едно време преди 1944 са затрили много жандари вие зоелем искаре да се върнат онези години с ината си10 г не ви ли стигнаха да крадете!?
122
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера бях на протеста. Всички около мен бяха млади, интелигентни хора, културни и образовани. След като ги мразите и не ги разбирате, след като ги обявявате за платени лyмпeни, най-нормалното нещо е те да напуснат България, така както много от съучениците и приятелите им вече направиха.Щом това е целта ви...Успех.
121
3
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
До 108. Ами ще го получиш управлението от по умни и честни. В лицето на Нинова и Доган.
120
4
 
13
 
! Отговори
Кака Мара преди 3 години
Чета и сълзи ми текат..За райските времена на Луканов и Виденов,за разкошната мизерия на 96-97г,за приятелските срещи на километрични опашки,за прекрасната инфлация и от сърце подарения влог на Гечев и бедни банкери,забегнали впоследствие по таз пуста чужбина.... Благодарим Ви,БСП
119
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123. Ха-ха, а преди това честни ли бяха?
118
1
 
2
 
! Отговори
По целия свят преди 3 години
демокрацията(а преди нея социализмът)доказа своята несъстоятелност.По определение демокрацията е власт на народа-при решения се приемамнението на мнозинството.Така ли е в момента?Категорично не.Хоратаискат да са спокойни и сигурни и това води до рекет от страна на маргиналивсякакъв вид.За да има спокойствие им се дава всичко,каквото искат,без значение го заслужават.Решаването на проблемите се извършва откресливото малцинство,а решенията на мнозинството би трябвало да сеналагат със сила.
117
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гадино червена, сред протестиращите очевадно има божкови провокатори, които са инструктирани да бъдат агресивни и полицията с пълно право ги задържа. Даже бих казал друго, ама ще замълча.
116
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекалено много внимание се отделя на тая
115
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откак са ГЕРБ няма чедтни изборПолицията пази докато подменятДраскат протоколите с БСП
114
3
 
2
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
Когато лятото свърши,когато задънена София побеснее от нерваци,когато момичетата,надуващи вувузели,преминат на други ***,ще свършат и протестите и Пена вече няма да е ***..
113
1
 
5
 
! Отговори
Гепи преди 3 години
Не трябва друг освен ние да крадем
112
4
 
16
 
! Отговори
Ядосана преди 3 години
Мисля, че коментарите под статията говорят много добре какъв е смешния процент подкрепящ Нинова, Радев и този измислен протест.Тези хора дори не се замислят, че възрастните хора там на площата, които със сигурност не са платени, ако не починат от жегата, то ще се заразят с Корона вирус. Сигурно искат да уморят и малкия останал процент подкрепящи ги.Г-жо Нинова, гн Радев, ако след няколко дни протести заразените, болните и починалите се удвоят, съм убедена че пак Борисов ще е виновен. Хора, Бъл