БСП мести митинга си от Бузлуджа пред МС в събота

Събират социалисти и симпатизанти от цялата страна
Обновена: 13 юли 2020 16:11 | 13 юли 2020 16:00, Камелия Цветанова
143
БСП мести митинга си от Бузлуджа пред МС в събота
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Изпълнителното бюро на БСП взе решение за провеждане на традиционния митинг-събор „Бузлуджа“ на 25 юли 2020 г. в София пред Министерския съвет, съобщиха от партията.

Още по темата

 
По традиция този събор социалистите правят всяка година през лятото на връх Бузлуджа.

Социалисти и симпатизанти от цялата страна ще протестират срещу мафията в управлението на страната и за справедливост, уточняват от БСП.
 
Лидерът на партията Корнелия Нинова призова за протест пред Народното събрание, когато се дебатира вотът на недоверие към кабинета, който социалистите ще внесат в сряда в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очакваме "че#вени бабички и плешиви социалисти"
91
0
 
4
 
! Отговори
Единственият преди 3 години
Който знаеше ,защо протестира бе Йоло,защото правеше реклама на "Кауфланд"чанта!Така завършва сегашното "Под игото"
90
0
 
6
 
! Отговори
УРА ДРУГАРИ !!! преди 3 години
ШИ ИДЕМ КИФТЕТА , ВИНУ ШИ СЪ ЛЕЙСЛАВИ МОЙ ДА ДОДИ , ЧАЛГА ДА ПОПЕЙ.........И ПРИДИ ТУЙ НАМЕРЕТЕ НЯКОЙ БУДАЛА , ЧИ КЪТ СЪ РАЗГУРИЩИМИ ШИ СЪ ПОРАЗФЪРЛИМИ И ДА ИМА КОЙ ДА НИ НАГЛЯВА ЯКЕАТА...ЪХЪЪЪЪ , ЩОТУ ТУКАТЪЙНЪ ТАКОВАНКАТА НИ МОЙ ТЪЙ ДА УСТАНИ РЪИШЛИ !!!!
89
16
 
3
 
! Отговори
баце преди 3 години
Радв е американски възпитаник с дипломи, образование и патриот. С такива тряба да преговаряш. Мутрата ББ е *** с подарено образовани и постижения, пазил Тато, комунистически възпитаник, с писана предварително биография, изпълняващ каквото му кажат от кремъл и САЩ. Сравнения на Президента с ББ или Корнелия не могат да бъдат правени, защото го нама авторитета и базата.
88
3
 
11
 
! Отговори
БРЕЙ преди 3 години
Мили ми празноглавци.Колко време ви трябва и колко пъти за да разберете че в основата на всичко стои БСП.Иначе времето е хубаво излизайте на протести не пречите.Пак ще се събудите изпотени с контакта отзад
87
2
 
8
 
! Отговори
гост преди 3 години
Корнелиьо, всичките ти действия и биография са в унисон с тази на ББ и затвърждават мутрата ББ. Незнам дали това ти е възложената мисия и не ми пука. Не разбра ли е жено проста и нагла, че хората не те искат и няма да пуснат глас за партията ти докато ти си начело. Махай се. *** да се оплачеш на колегата Делян с който сте били следователи по едно и също време, защото това е било писано биографиите ви преди преди то да стане реалност. Ясна си!
86
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Старата, изтъркана мантра... "Ако не Бойко, кой?"Ако в държава от 7 милиона не можем да намерим кой да замести една еднокнижна мутра, една *** от Крушовица и един руски агент от Росенец, направо да се самозакриваме.
85
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ке има гражданска война.
84
2
 
11
 
! Отговори
Асо пика преди 3 години
Това прилича на метеж.
83
1
 
11
 
! Отговори
О! преди 3 години
Ей сега ще замирише на бира-скара на жълтите павета, а Веселин Маринов ще разхлажда протестиращите като пръска пот във всички посоки.
82
2
 
15
 
! Отговори
Ганьо Сомов преди 3 години
Страшното в цялата история е, че заради омразата си към системата на прехода, погрешно проектирана само върху Борисов, хората / и то нормалните, платените са ясни / са готови да припознаят като знаме срещу тази система всъщност архитеките й и голяма част от най-възползвалите се от нея. И още по-страшното е, че няма алтернатива. Кой? Радев, БСП, Копейкин, Мая, Славчо? Боже опази! Йолов Денев е сигурно единствения, който е искрен в наивността си.
81
2
 
24
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
До seira. То хубаво, ама като протестираш трябва да знаеш за какво. И още по-важно, да имаш глава на раменете, а не куха кратуна, и да мислиш какво ще получиш след протеста.
80
23
 
4
 
! Отговори
seira преди 3 години
"Грехът да се мълчи, когато трябва да се протестира, превръща хората в страхливци!"Елла Уилър УилкоксНАРОДЕ!!!!!
79
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е единственият начина да се потушат протестите - да бъдат яхнати от БСП. Хората мразят и тях еднакво, както и ГЕРБ и затова няма да искат да се компрометират. Може и татко Барба да го е съгласувал с мама Барба - те уж са врагове, но всъщност прътцкат в едни ***. Когато ние не можем да отидем на цирк, циркът идва при нас!
78
3
 
25
 
! Отговори
До 72 преди 3 години
Бойко и да го няма, работата ни продължава - трябва да се изобличат и другите глави на хидрата - любимият ви вожд с фуражката и копейковщината, които към настоящия момент са по-опасни за България отколкото Боко, но повечето не го съзнавате.
77
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76Много точно изказване.Госпожа Вот на недоверие си мисли,че хората искат тях...хахаха,те не могат собствената си *** да оправят от лакомия кой да е начело на фалиралата им партия,държавата ще оправят.Смешници.И вие трябва да бъдете изхвърлени заедно с управляващите.
76
5
 
38
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Лъснаха истинските организатори на метежа, бъсъпъ и черепъ :)))))
75
2
 
36
 
! Отговори
цoциaлист преди 3 години
Нямаше ли забрана за събиране на голям брой хора на едно място или за цoциaлистите забрани нема?
74
3
 
40
 
! Отговори
Стабилност преди 3 години
Не можах да разбера какво е направил важно за България Радев. Направо ми е смешен. Говори бавно, като че ли чете диктовка в 1 клас. И Плевнелиев говореше, като влюбен, но този си е повярвал. Всички крадат като за последно и на друго не са научени в този живот. Толко се изтъркаха. А някой все си мисли, че България като Швейцария трябва да стане и протестират. Като свалите правителството както ще получите?
73
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то лодката е вече обърната бе, докторе, щом помпиери и такивак ато Ръбъла и Коня ни управляват.