Пламен Юруков с оценка: Протестите са политически, нищо няма да променят

Странно е като видя Христо Иванов до Мая Манолова, каза Пламен Юруков
13 юли 2020 23:00, Красимир Ангелов
117

Гражданското недоволство срещу правителството продължава вече пети ден.

"Има много стари, познати лица от предишни протести. Много от 2013 г. Виждаме, че друга политическа сила стои зад тези протести. Тя е инспирирана от издигнатия от нея президент и от една страна това върши добра работа да отклони вниманието от скандалите, които имаме с неговите съветници", коментира политическият анализатор Пламен Юруков в "Денят ON AIR".

Още по темата
По думите му протестът е нормално политическо явление, въпросът е обаче, че когато той не е конкретизиран, последствията от него няма да са с толкова голямо значение.

"Много ми е странно като видя Христо Иванов до Мая Манолова, до Александър Томов и до президента Радев. Този протест започна като политически и неговата същност е политическа", каза още бившият лидер на СДС пред Bulgaria ON AIR.

Според него протестите са поведени именно от Румен Радев, който трябва да се грижи за единството на нацията и още тук започват политическите несъответствия.

"Почти всички хора са недоволни от правителството. В България има много неща, за които да си недоволен. Има много проблеми за решаване. От тези протести нищо не може да се промени", категоричен бе Юруков.

Той е на мнение, че изходът е България първо да тръгне по пътя на реформите и да се промени дейността на самите институции, както и промяна на Конституцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
9
 
14
 
! Отговори
Московски възпитаниц преди 3 години
Какво се чуди този, че Хросто бил до Мая!? Ами нали родителката на последния е родена в Москва, в семейство на комунисти-политемигранти. Същата още е активен член на БСП.От такава майка дясно чедо не може да се пръкне и той никога не е казвал, че е такъв!Пък не му е далавера да си признае, че е ляв, защото там е сериозна конкуренцията за сърцето на Москва! Там пък Мая е учила, като млада надежда на Партията.
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами ученици на заврения зет са, лошото е че ковид болните растат и учениците му не си правят сметка, че лекари и сестри изнемогват.
68
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев настърви Зайчарника си на чекмеджета с пачки и сега върти като гламав по жълтите павета да търси "Мутрата" Фантом за да му вземе чекмеджетата, че лятото ще мине, а "гладните" още не са ходили на почивка в Гърция !Интересно дали няма да се върнат ония с автобусите, дето по цял ден бачкат на жегата атубана за Кулата, та изнежената "градска десница" да прескочи уикенда до плажа на Санторини.Па и на бачкаторите от крайните квартали може да им писне, та ще се разхвърчат всички чекмеджета.
67
2
 
10
 
! Отговори
До 89 преди 3 години
В чужбина живея и сам се храня.Тук е още ден.А ти какво правиш по никое време пред компютъра ?Кой ти плаща да пишеш глупости ?
66
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията иска цялата власт.Това е.И после ще прикриват следите на престъпленията А народът е като стадо за съжаление.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази вечер чух на протеста, че утре ще раздават чекмеджета с пачки, но аз заминавам спешно за Гърция на почивка.Иска ли някой да вземе и моето чекмедже и ще го делиме като с "братушките" ?
64
10
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
ББ е пътник !!!то не бяха подпорни стени/хотели, нощи шкафчета с милион евра, магистрали на бобуни да се утрепаш, сарай по морето, крадене на бизнеси и тн ....на хората им писна! най-лошото е че няма алтернатива ...
63
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм индустриалец. Взех на концесия пристанище в Бряг на стария кокал. Помолих моя Prezident да ми назначи един посланник в Тимбукту, но със седалище на Бряг на стария кокал.И от къде се взе един "Каскет" да ми проваля бизнеса с някаква си "търговия на влияние, след като аз търгувам с *** от който правя *** и заравям в слилажните ями по Брега на Дунава.Сега разчитам на протеста да измие моята накърнена чест, достойнство и целомъдрие.Ваш Прокопи Прокуроров
62
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 51Казваш, избирателите на двете най-големи партии са какво? Уточни. Събери резултатите им от последните парламентарни избори и намали малко парата. Да не смяташ, че мислещите различно от теб са ***.и. ? На следващите избори картинката ще е същата, колкото и да се напъвате да се изкарвате умни, красиви и неразбрани. И все така ще е докато си мислите, че народа е само това което виждате в близкото си обкръжение или в огледалото.
61
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, бе, тоа Юрюкоф дума не обелва за скандалите около Myтрата! Пачки, кило злато, Умни Дами от Кърджали, КФН, изгаряне на Йончева, чатове с Черепа... Що така, бе Юрукоф? Не помниш, нали? Наrла твap.
60
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви протестиращи бе?! Шепа простаци и платени д?били блеят без да знаят какво искат!
59
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите: Г.з. шофьор на парашут Радев, изпадналия в немилост Хр.Иванов, миткалото Манолова, червената Корона Нинова, комарджията Божков (задочно, по Скайпа - Live via OAE), КТБ ковчежншка Цв.Василев (само аудио връзка от Белград чрез Макаров), мapгинали от Подуене за завършващ акорд !
58
7
 
6
 
! Отговори
омрете яко преди 3 години
Най-хубавото е, че протестиращите ще заразят и гербери и *** и депесари и всичка яко ще Омрат!
57
6
 
9
 
! Отговори
До:Д-р Хуес преди 3 години
Протестите ще докарат много ковидясали, заразили се и заразили близките си.И да ви лекува Мангърчето....Аз отказвам да ви плащам лечението.Ако ме принудят, значи сме в държава на феодали.========Ще ни "плащаш лечението", щом пълните вече второ шкафче на ТУЛУПА!
56
0
 
16
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Пламка ти си бил " умник" бе.Ама не достатъчно, явно не можеш да осмислиш бъдещето, така че трябва да поработиш още върху IQ то си.
55
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм милицилнер. Учих цели 11 месеца в Пазарджик. За да ме вземат в МВР. Най-трудният ми период. Трябваше да прочета 100 страници !!! Исках да стана полицай, за да мога спокойно да Доминирам над хора, които многократно ме превъзхождат ментално. Кой сега е шефът? Само Бойко!
54
3
 
8
 
! Отговори
До 71 преди 3 години
Ти думата photoshop кога я научи? От нова тв ли? Виждал ли си компютър? АЕ бегай, шлосер.
53
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зайчарника на Радев вече е така обсебен дасе докопа до чекмеджетата от фотошопа на Черепа, че вече сънуват как Бойко бяга с тях, а те а..а..а да го хванат и все не могат.Не знам дали това са симптоми на нов щам Корона, но е добре да си направят РСR тест !
52
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз гласувах за ГЕРБ! Работя в общината в Елин Пелин. Вече 35 години. Нищо не върша, защото не мога и не разбирам. Само Бойко!
51
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз гласувах за ГЕРБ.Завършил съм СПТУ по машиностроене. Отне ми 16 години. Работя като шофьор. Тъст ми ме уреди. Само Бойко!