Пламен Юруков с оценка: Протестите са политически, нищо няма да променят

Странно е като видя Христо Иванов до Мая Манолова, каза Пламен Юруков
13 юли 2020 23:00, Красимир Ангелов
117

Гражданското недоволство срещу правителството продължава вече пети ден.

"Има много стари, познати лица от предишни протести. Много от 2013 г. Виждаме, че друга политическа сила стои зад тези протести. Тя е инспирирана от издигнатия от нея президент и от една страна това върши добра работа да отклони вниманието от скандалите, които имаме с неговите съветници", коментира политическият анализатор Пламен Юруков в "Денят ON AIR".

Още по темата
По думите му протестът е нормално политическо явление, въпросът е обаче, че когато той не е конкретизиран, последствията от него няма да са с толкова голямо значение.

"Много ми е странно като видя Христо Иванов до Мая Манолова, до Александър Томов и до президента Радев. Този протест започна като политически и неговата същност е политическа", каза още бившият лидер на СДС пред Bulgaria ON AIR.

Според него протестите са поведени именно от Румен Радев, който трябва да се грижи за единството на нацията и още тук започват политическите несъответствия.

"Почти всички хора са недоволни от правителството. В България има много неща, за които да си недоволен. Има много проблеми за решаване. От тези протести нищо не може да се промени", категоричен бе Юруков.

Той е на мнение, че изходът е България първо да тръгне по пътя на реформите и да се промени дейността на самите институции, както и промяна на Конституцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
8
 
10
 
! Отговори
Д-р Хуес преди 3 години
Протестите ще докарат много ковидясали, заразили се и заразили близките си. И да ви лекува Мангърчето....Аз отказвам да ви плащам лечението. Ако ме принудят, значи сме в държава на феодали.
49
3
 
4
 
! Отговори
" пътя на рефор преди 3 години
Още е много рано България да тръгне по пътя на реформите, за който път тук говори Пламен Юруков. Това може да стане едва при установяването на Новия световен ред от NASA, когато феодалните диктаторски режими ще изчезнат от лицето на Земята и това предстои до една година и половина...
48
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам Гешев да пре-е-бе спонсорите на БКП-то, а после БКП-то да изтакова спонсорите на ГЕРБ. И те тогава ще ми е гот!
47
4
 
6
 
! Отговори
Веруюто нагербераста преди 3 години
Аз съм гербераст обичамвласт,евра и долари зелениГербераст да се наричампърва радост е за мене
46
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
muhlio izlez ot pod legloto, pii si tabletkite i utre e den za kuku izbirateli na kuku rradev :-)
45
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я избирателите на ГЕРБ да си кажат професиите и доходите - това ще е индикативно за капацитета им. Аз казвам, че той е изключително ограничен. Оборете ме!
44
5
 
8
 
! Отговори
Подл0га преди 3 години
АНАЛлизаторе, взе ли си надницата от нощното шкафче???Протеста е СПОНТАНЕН, щото на хората им писна заради корупцията и ШАЙКАТА ще отече в канала!
43
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПорЦеланНа следващата сутрин, след като Радев открито се изказа против шайката. Случайност, а? Проблемът на хунтата е, че са малко по-нагли, отколкото глупави. Мислят си, че не е очевидно кога размахват каскетираната бухалка. Днес неудобен е Радев, утре може да е всеки един от нас.
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След протеста Мангъров е направил затворен цикъл - болница и погребална фирма. Честито.
41
3
 
2
 
! Отговори
Ковид 20 преди 3 години
Скоро като почнат да излизат по 500 и отгоре на ден ще ни сложат в червената зона и ще стане много лошо. Има бизнес пътувания освен туризъм. Българи не могат да се приберат.
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
mladenov puskai im dimki, gaz, voda na anarhistite i teroristite. demokraciata i mira triabva da pazite ot anarhisti, teroristi, provokatori, iznasilvachi na bg narod suveren!
39
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой срещал ли е интелигентен човек, гласувал за ГЕРБ? То само като им видиш физиономиите, ти става ясно нивото им. И са все на държавни службици или на нискоквалифицирани постове, защото нямат капацитет за друго. Жалки душици без способност за мислене. Това впрочем важи и за избирателите на Б(К)СП. Тъжна работа.
38
3
 
9
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 3 години
До # 37!! Ало, " анонимните"!! ДЕСЕТКИ хиляди МЛАДИ ХОРА са на протестите!! Те от младежките организации на ГЕРБ- БСП ли са бе мал...умници???!
37
3
 
6
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Напрежение си имаше и преди протестите, но изведнъж възникнаха спонтанно след като Гешев направи ректоскопия на Радев. Слушам днес по радиото: 100 човека я Ямбол спонтанно протестират, 100 човека в Сливен спонтанно протестират ...
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един незнайно дава мнение
35
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Контактувам с много хора, включително и по работа. Как пък един не ми каза, че е доволен от гербавите и от Тулупа?Срам ли ги е, страх ли ги е...
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз нямам нищо против да простите под балкона на Борисов...гушкайте се по често да не изтинете.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 39 За д-р Борисов има предостатъчно Що искаме да си ходи вече! А за другите не се кахъри!-:)
32
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдамм. Коментарите отново показват колко нищожни ментално са привържениците на ГЕРБ. Същото важи и за тези на БСП. Грубо 80% с по няколко мозъчни клетки, които вярват на всичко, което им кажат вождовете през овладените си медии. Респект, ***.
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако наистина има доволни от Мутрата селски хорица, а не само гербави ***, моля да не дават оценка на протестиращите!Копайте си тютюнеца и си мълчете!