Пламен Юруков с оценка: Протестите са политически, нищо няма да променят

Странно е като видя Христо Иванов до Мая Манолова, каза Пламен Юруков
13 юли 2020 23:00, Красимир Ангелов
117

Гражданското недоволство срещу правителството продължава вече пети ден.

"Има много стари, познати лица от предишни протести. Много от 2013 г. Виждаме, че друга политическа сила стои зад тези протести. Тя е инспирирана от издигнатия от нея президент и от една страна това върши добра работа да отклони вниманието от скандалите, които имаме с неговите съветници", коментира политическият анализатор Пламен Юруков в "Денят ON AIR".

Още по темата
По думите му протестът е нормално политическо явление, въпросът е обаче, че когато той не е конкретизиран, последствията от него няма да са с толкова голямо значение.

"Много ми е странно като видя Христо Иванов до Мая Манолова, до Александър Томов и до президента Радев. Този протест започна като политически и неговата същност е политическа", каза още бившият лидер на СДС пред Bulgaria ON AIR.

Според него протестите са поведени именно от Румен Радев, който трябва да се грижи за единството на нацията и още тук започват политическите несъответствия.

"Почти всички хора са недоволни от правителството. В България има много неща, за които да си недоволен. Има много проблеми за решаване. От тези протести нищо не може да се промени", категоричен бе Юруков.

Той е на мнение, че изходът е България първо да тръгне по пътя на реформите и да се промени дейността на самите институции, както и промяна на Конституцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости, протестират млади, образовани и културни хора.Всичко това, което Тулупът не е!
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само СДС !Времето винаги е наше !Gut bay kommunismus !
8
14
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Иван Гешев подгони първите няколко червени милионери - и БСП, барабар с Президента, скочиха на яростни протести с лозунги "Мафия". Ами замислете се: - Защо и Кой протестира с/у действията на Главния Прокурор, който иска да окошари тия явни мафиоти? Как може разумни хора да негодуват с/у Прокурорът, който подгони Червената Мафия?!? Народът ни такъв Главен Прокурор чакаше 31 години...
7
12
 
14
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Стига бе, Юруков ! Как няма да променят нищо? Все пак 50 лв. за 4 часа разходка по паветата и някоя и друга *** ,направо си е дющеш и кеф ! Заработваш! Като си безработен и некадърен , падне ти 50-толевка, как няма да я вземеш! Пък и малко сеир пада. Променя се облика на работническата класа - става платена протестърска класа .
6
11
 
11
 
! Отговори
Мисирки преди 3 години
Ще променят , Шехерезада къде скри крадливия БиБи. Гербери дойде Видов ден - за страх си е. Ще ви бъде много зле.
5
6
 
13
 
! Отговори
хах преди 3 години
ккучеттата лаят , кервана си върви .
4
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е удобно, ное е обидно да кажеш че някой стои зад протестите. Просто търпението на хората има край. И не е вярно, че протестите нищо няма да променят.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще променят. За известно време - мимикрия. После - пак същото. Мафията си е мафия.
2
19
 
16
 
! Отговори
Лумпенът Радев преди 3 години
Президентът Радев - ще вдига заплашително юмрук нагоре и ще призовава за бунтове и метежи!?! - Какъв си ти, бе - партизан ли си, шумкар ли си, терорист ли си, Че Гевара ли си?! Твоето място е в затвора! Престъпник! Червено допотопно създание!
1
6
 
22
 
! Отговори
Защо да е странно? преди 3 години
Хр.Иванов и Май Манолова са от едно котило.Това, че са представители на различни политически сили, е лесно обяснимо - кой където е успял да се захлеби.