Правителството няма да подаде оставка, протестите – демокрация

ГЕРБ нямало да загуби депутати в този парламент
Обновена: 13 юли 2020 08:46 | 13 юли 2020 08:45, Камелия Цветанова
331
Правителството няма да подаде оставка, протестите – демокрация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Томислав Дончев увери, че правителството не обмисля да си подаде оставката.

„Това, което се случва на площада е демокрация. Съжалявам, че не мога да заведа студентите си там. Опитвам се да чуя всяко недоволство.  В такава ситуация политиците трябва повече да слушат и по-малко да говорят“, коментира той пред Нова тв.

Още по темата


Според него в момента се наблюдава типичен сблъсък на партиен и държавен интерес.

„Не очаквам да загубим депутати, ако протестите продължат. Организирането на протест в подкрепа на действащо правителство е странен жанр, но имаше повод – приемането на България в чакалнята”, поясни Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
8
 
22
 
! Отговори
НАГЛИТЕ преди 3 години
Какво не искат хората ли ? ами мисля че не искат: 1. Нагъл Поръчков прокурор. 2. Мутра която се интересува единствено от имиджа и благостоянието си. 3. Продажни *** оглавяващи всички възможни министерства и агенциий. 4. Тайни задкулини сделки с най-долните и нагли грабители на България Дуган, Пеевски и шайката около тях. 5. Ефтината разпродажба на Българките природни богатства. 6. Липсата на каквото и да е заинтересованст по битовите проблеми на хората. 7. Изклиучително некачественото
198
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялото управление до сега на Бойко е шоу, не ви ли беше смешно как изнесе заваляна реч от бункера си, но иконата зад него беше на централно място...хаха.Голям е, признавам го....Полиглот, най добрия държавник в Европа, най големия строител в БГ,есествено най великия управник съществувал по нашите земи :)
197
3
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
до 20 годишните,от протеста,техния борисов ,е живото олицетворение на комунист,*** ,*** неграмотен.
196
8
 
4
 
! Отговори
СПОКО ,БЕЕЕЕЕЕ... преди 3 години
ОСТАВКИ И МИНАВКИ , ..НЕМА ДА ИМА!РАЗХОЖДАЙТЕ СЕ СПОКОЙНО НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ....ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!/..довечера си вземете и кученцата ...да препикаят Президентството за здраве../
195
6
 
10
 
! Отговори
Гларус преди 3 години
Къде е Бойко. Вермо ли, че избягал зад граница.
194
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние 20 годишните участници в протеста гледаме Вашия Борисов от времето когато бяхме 8 годишни. Друго освен него не сме виждали и не знаем какво е това комунисти и партизани за които вие дъртаците говорите. Знаем единствено че държавата и живота ни е в ръцете на един *** необразован балкански грубиянин. Вие ни го завещахте! С какво право !!! Не ви ли е срам когато говори че "всички сме парлеву франсе" на Макрон ?! Не ви ли е срам от всичките му изцепки пред света???? Нас - ДА!
193
14
 
12
 
! Отговори
до 208 преди 3 години
Да ве, събрали си некви там, викат, крякат, мислят си, че са държавата и технио бог льотчика е панацея за всичко и ще настане утопия. Как ще се постигне тази утопия все още стратегия никой не е представил, обаче ние да загреем олиото, пък шарана ще го хванем после.
192
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охранената "градска десница" се включи към Зайчарника на кремълската марионетка Радев !
191
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе вярно ли е, че в София е имало протест организиран от Радев срещу 5G ваксината за русофилите !?
190
10
 
7
 
! Отговори
niki преди 3 години
Държат се като богове тия ми ти наши управници. По-добре да е така, по този начин ще ядосат още хора и накрая ще стане като пред сръбския парламент.
189
8
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Ха, ха,хА ...ФАКТ,точно,заради парите ,тиквата,не подава оставка.
188
8
 
16
 
! Отговори
До-червените кхмери преди 3 години
Власт се печели на избори!
187
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н премиер, за теб път назад няма.Доста негативи натрупа ти лично и в комбина с гл.прокурор и МВР.Мин.Маринов се пазеше от директно противопоставяне на опозицията и протестиращите, но скпонни към побои, за да не кажа зверски постъпки полицаи вече проляха кръв, а спецпрокурорите показаха, че за тях закони не важат и думата "ОПГ" е свещена и с нея вкарват в ареста и сетне в затвора който им се изпречи на пътя.Че този път ще си отидете е ясно,независимо дали сега или по-късно. Ще си отидете с И.Г.
186
3
 
7
 
! Отговори
до Иван Козарев преди 3 години
БСТВ казваш... добре, поне се разбра какъв си.
185
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снощи имаше ли Шоуто на Бойко, че легнах рано? Смешно ли беше?
184
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Етапи на помъдряването:1. Това не са протести, а платени агитки.2. Това е сценарий.3. Това са протести, но ние няма да се поддадем на уличен натиск.4. Няма да подадем оставка, само защото сме полезни за страната и мислим за България.5. Протеста е проява на демокрация и трябва да се вслушаме в гласа на народа.6. Ние ще се се променим и ще внесем исканите промени. 7. Готови сме да се явим на нови избори, на които ще докажем, че народа ни подкрепя.8. Подаваме оставката на правителството.
183
6
 
8
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Само БСТВ предава за протестите до късните часове на ноща;))) За другите телевизии, те са просто част от редовните новини, ако ги включат въобще. Затова си требе радикален подход, требе си кръв, защото без кръв, никога не е имало Свобода. Тогава ще видим как Бойко ще определи протестите, като демокрация или като "пуч". Думичка, с която той надъхваше електората си след случката през 2013 г.
182
4
 
9
 
! Отговори
до 196 преди 3 години
Нормалните младежи, които имат потенциал и са се потрудили вадят по 2-3-4-5 бона.
181
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успокойте се тролчета, Вожда няма да го свалят с преврат, естествено ако спре да си мери оная работа с президента :) Бойко си е нарцис,имам чувството че живеят няколко човека в него, Радев е неотстъпчив и има самочувствие, което е оправдано, все пак са малко хората които могат да летят и да водят въздушен бой със съветска и американска техника....Това е, Бойко спре ли да напада Радев, ще се кротнат нещата, на изборите ще се види дали ще остане без Цецо :)
180
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наглост и цинизъм ! Колкото повече се инатят по-зле за тях . Сега не протестират червените бабички , а младежта на държавата . При тях няма да оцелее нито една калинка . На младите е бъдещето , не на ояли се и лоясали министри и депутати .