Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

ГЕРБ оцени високо министрите си
Обновена: 15 юли 2020 21:28 | 15 юли 2020 20:13, Нели Христова
1078
Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов
Снимка: БГНЕС

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Решението беше взето след среща на председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с областните координатори на партията.

По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотив да се опровергаят внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС.

Партията оценява високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова стабилност. По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието ръководство МВР отбеляза добри резултати в борбата с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на наркотици.

Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за увеличението на чуждестранните инвестиции в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1078
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
787
0
 
5
 
! Отговори
битото куче преди 3 години
Няма да ти се размине!
786
11
 
5
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и почитания господин Борисов ! Не се подавайте на провокациите на пияната, платена и дрогирана тълпа ! ЦЯЛА България е с Вас !!!!!
785
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си познал "братиньо".
784
0
 
1
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До До 974 - очевидно е кой точно е ***. В държава с нашия калибър и значимост, американците могат за норматив да организират чудеса. Кои са? Тези от които зависиш. При съсед като Турция - огромен, нестабилен и склонен към реваншизъм - въпросът ти е повече от ***.
783
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KromБорисов сам си е виновен за позицията, в която се е поставил, опитвайки се да угодничи на големите, пожертвайки безцеремонно хората, които са го избрали да им служи. Сам може да прецените дали такъв човек трябва да остане на власт или не.
782
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
както казваше един американски президент за подобен диктатор в латинска америкатой може и де е бясно куче но е наше куче е те това е ние дме на нивото на латинска америкаи ако не изгоним кучето вечно ще му слугувамепо добре е да го затворим та да върне това което заграбил
781
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KromКакъв доган, кви 5 лева? Радев е първият истински президент и се вижда, че народът го обича.
780
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До топлата водаТо хубаво Проблем-Реакция-Решение, ама на всички е ясно, че проблемът не са тези министри, които си вършеха работата и то- много добре!Проблемите на държавата са два:1. Тиквоча2. Каскета
779
3
 
5
 
! Отговори
До 974 преди 3 години
Амаан от *** в тази държава. Кои са американците за да ни претискат? Ние тяхна колония ли сме , за какво празнуваме ден на независимост? Ние сме славяни и сме влизки с Русите а и винаги полза от тях сме имали. Спомняме си как мутрата се хвалеше че той спрял руските проекти като Южен поток и АЕЦ Белене щото от САЩ така му наредили и той послушния го сторил. Еми само за тези си действия мутро си заслужаваш 30 години пандела за продажба на националните интереси.
778
5
 
4
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До asd - "Президента" е абсолютно ясен. Сутринта, като си наплиска челцето му лъсва и сърпа и ч.ука. Нетовата услужлива памет - също е ясна. Когато на президенските избори целиваше на Доган дирника за да се докопа до длъжността - вече е "забравено". Така че, никой не се учудва на неадекватния ***.
777
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
Може да сме малък, но за сметка на това не много умен народ! Президента е заедно с Александър Томов доказан престъпник източил, фалирал и продал на пеевски за жълти стотинки кремиковци. Това е само един от хората, които ще се върнат на бял кон скоро. Клета майка България...
776
2
 
7
 
! Отговори
Гунчо преди 3 години
Бойко е пребоидисан комунист както и всички около него а както знаем вълкът козината си мени а нрава не и затова управлява по болшевишки с репресии, страх, корупция, инсинуации и лицемерие...само че достатъчно търпяхме да отива при учителя си бай Тошо да дава отчет...Чао Боко!!!
775
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Улицата показа че вече всички управници ще бъдат върху включени котлони на печката и винаги могат да бъдат препърлени. Браво на Радев за първите му ходове но слеедващи са още по-важни. Нужно е като първа задача на служебно правителство назначено от него ако ще се бори с мафията да бъде изгонване на всички чужди концесионери , разтурване на ДКЕВР, премахаване статута на болниците като ТД и търсене на отговорност от ГЕРБ за парите от Фондът за лечение на деца, осигуровките на хората, статут на БНТ
774
0
 
6
 
! Отговори
Ха преди 3 години
и ЗАТВОР трябва за такива лъжи и измами !!!
773
0
 
8
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Не зная дали разбирате колко точно е комплицирано положението. В момента Американците натискат България по посока на това да се изпокараме с Русия и Турция. Няма печеливш управленски ход в това точно положение. Който и да е политик без значение дали е Борисов или някой друг, в тази ситуация ще бъде притискан мръсно.
772
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
967 ? А ГЕРБ какви са ако не са комунисти бе ? Коя партия в Парламента не е създадена от БКП и кой Бг-депутат не е от шумкарски или комунистически род ! Що за *** народ бе ? Той не бил за ГЕРБ обаче руснаци и комунистибиле отврат - ХА ХА ХА значи шайката герберска не биле крадливи ком'унета ХА ХА ХА....
771
4
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Кой беше съучастник на Русия за 45 години окупация на България- БКП, който е майката на БСПКой създаде мутрите, мафията и олигарсите- БСПКой направи 1 долар да струва 3000 лева- БСПБСП=катастрофа
770
0
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
До 966. Тази мутра.толкова години ви говори само за " БСП". Тя ви стана най големият враг.А истинският враг беше и си е самият Борисов! Той е проблема на хората вече! Прави ли ви впечатление,че вече Не говори за БСП."Враговете "му са вече хората от народа! Разбрал го е отдавна.А вие Герберски промити мозъци.говорите пак за БСП?-:) По площадите излязоха предимно млади хора! А те са безпристрастни от към партии и "лидери"! Никой не е "платен" на площата! Никой на сила не е ТАМ! Разберете го вече!
769
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов какво се прави на разсеен, като че ли не е чувал изказването на Ахмед Доган: " В тази държава АЗ раздавам порциите."
768
5
 
5
 
! Отговори
asd преди 3 години
Tъкмо някой подпука олигархите (Божков, Стайков, Арабаджиеви, Баневи) и БСП скочи . А и яко пари са им наляли Мрънкаме, че тия си разиграват конете 30 години, сега ги подпукаха малко и пак има недоволни. Rекордно ниска безработица, висок БВП, нисък външен дълг, ниска контрабанда, намалиха ДДС-та, намалиха цена на газ и парно, увеличиха с 20 % заплати на учители, МВР и военни. Еврозона гоним...БСП вдигнало 2 дена по 100 човека в 4 града и президента вика цялата страна иска нещо си.