Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

ГЕРБ оцени високо министрите си
Обновена: 15 юли 2020 21:28 | 15 юли 2020 20:13, Нели Христова
1078
Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов
Снимка: БГНЕС

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Решението беше взето след среща на председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с областните координатори на партията.

По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотив да се опровергаят внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС.

Партията оценява високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова стабилност. По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието ръководство МВР отбеляза добри резултати в борбата с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на наркотици.

Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за увеличението на чуждестранните инвестиции в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1078
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
767
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не харесвам герб, но комунистите и руснаците са отврат
766
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко предаде България на БСП !Предател!
765
0
 
4
 
! Отговори
Skunka преди 3 години
962, точно така! Така е било, така и ще бъде. На никого не му пука за България. Нито за някоя страна от балканския полуостров или източна Европа.
764
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е времето България да се оттърве завинаги от *** които след преврата само крадяха и властваха под различни партии ! Поколението на младите днес не са обременени с комунизъм и социализъм, сега е тяхното бъдеще и не трябва народа да пропилее този последен шанс ! 30 г. ни стигат на червени машинации и измами, наситихме се на смени на партии и появата на нови все създадени от БКП ! На стадото овче е дощло времето да проумее това и не трябва да пропуска този "влак" !
763
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато един клоун забавлява държавата,това е комедия,когато същия клоун управлява държавата,това е трагедия.
762
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия се надяваше да сме нейния троянски кон в НАТО чрез президентските предатели, САЩ се надявана да обърнат оръжия с/у Русия в Черно море! Ние обсче им казахме и на двете да се таковат, защото избираме ЕС. Е как де започнат преврат и стачки?! Да не мислите, че ще ни позволят да бъдем свободни, независими от техните сделки?! На тях не им трябват богати българи европежи, искат бедни българи, напълно зависими от американски и руски интереси, за да могат да контролират Балканите!
761
1
 
10
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
Уж герои, пък ги маха. (^~^)що така?! Пък и ги дали.. късно е либе за китка. Тебе искаме Бойко Борисов, тебе, пълни барабар с министрите ти..
760
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом и САЩ му скроиха шапката,пиши го бегал.Нали им подари 3 милиарда,вече не им е нужен.То и на нас одавна не ни е нужен,ама не знам защо толкова го търпяхме.
759
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 949 - А Борисов се е разработил за суверенитета на България, та пушек се вдига. Сетил се за "суверенитет" в 12 без 10, когато се оля в кражбите и мутренските номера.
758
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов и Гешев са в много по-голяма зависимост от Пеевски.Само Гешев не видя близо милиард кредити на Пеевски в КТБ.
757
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бокич,не разбра ли,че искаме да ни управляват образовани,интелигентни и честни хора,а не крадливи,прости мутри.
756
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ще уволни и майка си и баща си само да остане на власт...!!!
755
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този път номера ти няма да мине.Искаш да се измъкнеш по терлици,ама няма да стане.
754
10
 
3
 
! Отговори
Мизийски преди 3 години
И какво правите сега? Ще докарате БСП, ДПС и Чалгаря на власт, а вие ще останете извън паралмента. Кажете ми сега умни ли сте? Ще направим проверка на развитието ви след няколко месеца, когато гореспоменатите ще са вече на власт, а вие ще сте изхвърлени като използвана дамска превръзка с повече червено. Тогава ще пусна връзка към този пост отново със следните въпроси: Ако си глупав натисни плюс ( + ), а ако си комунист минус ( - ).
753
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На БСП им плаща черпчето, на Да България от американското посолство! Това обяснява абсурда на площада с обединение на върли врагове! Проблема е че и едните и др са платени от чужди сили, работещи срещу суверенитета на държавата! За никого не е тайна, че американците и руснаците не искат у нас да се плаща с евро, защото няма да могат да контролират партиите, които са на хранилка. Така, че това на площада го очаквах!
752
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно.... направо да кажат къде ще ги изпратят за посланници или членове в управителния съвет на някои световни НПО-та.
751
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужасява ме факта, че задокенското вмешателтво с ветото върху потока се подкрепя и от БСП, което само по себе си е вид шизофрения! Разбираме, че има натиск от Фащ ББ да спре строежа и за това Ицето е на площада, но не разбирам защо това се подкрепя от Корни? Може би ББ трябва да остави Корни да реши за потока между Фащ и Московците! А Радев да е буфера! А какво ще стане когато Вашингтон и Москва се хванат за вратовете на наша територия? Това измислихте ли го? Аз се готвя за страшното...
750
4
 
17
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Бойко е детрониран от Щатите ,въпроса е милиардите за самолети и глобите за Газовите потоци кой ще плаща !Няма да е Бойко и ГЕРБ обаче!
749
4
 
9
 
! Отговори
комп преди 3 години
Лили Иванова иска да изпее на Бойко своята песен *** СИ ТИ.
748
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който е играл по свирката на Боко Борсука не е прокопсал.Хвърли ги в огъня да сърбат попарата, която той надроби, а сега им иска оставките.Той е човекът, който трябва да си ходи, под ръчичка с поръчковия си главен прокурор.