Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

ГЕРБ оцени високо министрите си
Обновена: 15 юли 2020 21:28 | 15 юли 2020 20:13, Нели Христова
1078
Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов
Снимка: БГНЕС

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Решението беше взето след среща на председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с областните координатори на партията.

По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотив да се опровергаят внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС.

Партията оценява високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова стабилност. По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието ръководство МВР отбеляза добри резултати в борбата с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на наркотици.

Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за увеличението на чуждестранните инвестиции в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1078
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
747
10
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Никога не съм харесвал простащината, селянията на Б.Б. и неговото .АЗ, АЗ, аз дадох, аз взех, аз реших. Управлението на ГЕРБ се превърна последните години в еднолично-каквото каже вожада, това ще е...!! Но като гледам другите играчи-Корнелия, Мая, Слави, Пинокио /Х.И./и т.н. и т.н. -просто няма кой ! Аз съм сигурен, че 2/3 от гласуващите за ГЕРБ гласуват за тях поради липса на алтернатива. Гласуваме за по-малкото зло....!
746
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От тези протести и от смяна на правителството имат файда Божков-Черепа, ще стене депутат и няма да бъде съден. Радефф, ще се смени главния прокурор и няма да го разследват за държавна измяна. БКП-БСП, ще се върнат на власт. Мутрите отново ще могат да изнудват, крадат и убиват безнаказано.
745
2
 
15
 
! Отговори
Антимутра преди 3 години
Не мерси, угризките си ги ноди вкъщи Боко!Вече никой от хунтата не иска да стане премиер, Дончев бяга, други желаещи няма, освен Биков...., т.е. Тиквата докара нещата до такъв крах на държавата, че всеки от кликата му си трае и тайно се надява Тиквата да обере каиша. Кликата стана хунта, хунтата стана сбирщина от крадливи страхливци.
744
9
 
8
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Отиват си най добрите министри.Борисов , само не подарявай властта на БСП. Ще съсипят държавата за четвърти път.
743
1
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До АнонименМда, това е важен и сложен въпрос, на който никой не може даде адекватен и приемлив отговор !!!Ако сте чели история, то знаете, че след диктатура ВИНАГИ настъпват политически междуособици, които не са добри за управлението !Това не бива да ни спира, защото рано или късно ще се случи и е по-добре да е рано, отколкото късно !!!Ами ще трабва пак да се учим да живеем в условията на демокрация, защото сега е друг строй !!!
742
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има вирус.
741
2
 
14
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Е, добре де, не разбрах, защо ги освобождава, щом са толквоа добри тия министри ???!!!Ами щом са толкова добри, че се налага да ги уволняваш, ами заминавай си и ти, ве, тик-во, ти си ги назначил и оценил !!!Всеки е заменим , само тик-вочът е един и незаменим !!!
740
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бокича е само чучало на конци.
739
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чао, чао бамбино.
738
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу компартията на ГЕРБ!
737
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздрав с песента : Тръгвате си.
736
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТРАХЛИВЕЦ!
735
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САМО ДА ПОПИТАМ КАТО ПАДНЕ ББ, КОЙ, КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА?!? РАДЕВ? КОРНЕЛА? СЛАВИ? МАНОЛОВА? КАРАКАЧАНА ИЛИ ОНЯ ДЕТО ДЕБАРКИРА НА РОСЕНЕЦ, ДОРИ И ИМЕТО НЕ МУ ЗНАМ? КАК ВИЖДАТЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ МОМЕНТ НА КРИЗА? ПАРИ НЕМА, ДЕЙСТВАЙТЕ, А И КОЙ, КОЙ ЩЕ СЪРБА НАКРАЯ НАДРОБЕНОТО, СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ВСИЧКИ НИЕ!!!! ПОЛИТ. МАСТИИТЕ ЩЕ СЕ СКАТАЯТ КАТО ПЛЪХОВЕ С ЗАГРАБЕНИТЕ ОТ НАС БЛАГИНКИ, А ПЛАЩАНЕТО НА МАСТРАВА ЩЕ Е ЗА НАС
734
1
 
12
 
! Отговори
Бокич я се стегни! преди 3 години
Не е нужно да се държи ББ като за да угоди на временни прищявки. Никой не е гласувал за него само за да го хвалят, има и горчилка, неблагодарност, която си върви с отговорностите и облагите. Не министрите са проблем, а *** държание като бащица-бей. Няма нужда да си чеше егото с АЗ, АЗ, АЗ и дадох пари... не си ти Бокич, а правителството, хората зад теб, експертите и парите са наши ти плащаш с парите от нашите данъци, тук ти куца манталитета. Дръж се като мъж, а не !
733
0
 
12
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
"Късно е либе за китка". Нахалния, безочлив Горанов трябваше да извърчи от кабинета още когато се разбра за неговото затваряне на очи за данъците от хазартния бизнес на Божков, даже още при "Апартаментгейт". Маринов-заради боя на демонстрант.....!???/всякъде в света бият/. Питам се за Караниколов...?
732
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ке падне днеска - 16.07.2020 г.!
731
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ да не дава власта, не са я намерили на улицата.Организираните протестиращите не са целия български народ.Законно избраното правителство да си довърши проектите.БСП искат власт без избори.
730
0
 
13
 
! Отговори
16 милиона преди 3 години
До Американофил 906Добре ви беше, а братиньо? Пък на нас не ни беше добре да наблюдаваме ограбването на парите ни, на бъдещето ни, на надеждите ни! Не ми е добре, когато детето ми казва "Аз нямам място в България, защото тук просперират само негодниците с политически връзки"Да се махат рушителите на България! Тук вече няма нищо за вас, разкостихте ни. Има едно село кръстено Гореме, защото горяло много пъти и се надяват огъня да разбере и да ги подминава вече. Цяла България е Гореме след тия!
729
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не съм пускал глас за ГЕРБ. Монго съм критикувал правителството и особено Горанов заради лакомията му,надменността , както и байганяовщината на ББ.Но питам кой ще дойде да управлява след ГЕРБ :1.Хр.Иванов,който нарече Левски герой от комикс заедно с ген.Атанасов и,психо С.Паси и крадлата Елена?!2.Слави е готов на коалиция с Хр.Иванов.БСП е нереформирано и раздирано от противоречия.И само да попитам Хр.Иванов сега ли разбра за летните сараи,сега ли се научи да плува и кой го финансира?!
728
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОТ Герп като си отивате не забравяйте да си вземете и бoклуците и каскетите