Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

ГЕРБ оцени високо министрите си
Обновена: 15 юли 2020 21:28 | 15 юли 2020 20:13, Нели Христова
1078
Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов
Снимка: БГНЕС

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Решението беше взето след среща на председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с областните координатори на партията.

По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотив да се опровергаят внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС.

Партията оценява високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова стабилност. По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието ръководство МВР отбеляза добри резултати в борбата с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на наркотици.

Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за увеличението на чуждестранните инвестиции в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1078
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
727
1
 
13
 
! Отговори
до 889 преди 3 години
Я не говори глупoсти! Младите хора на площада са в пъти по-интелигентни и по-почтени от забучените в Министерски съвет провинциaли с 2 пръста чело и единствена амбиция да се замогнат, стъпвайки по главите ни!
726
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикОбикновено се говори с факти колега,а не с голи твърдения и полуистине!
725
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За разлика от Бойко.... РадеФ освен да говори (и то глупости...) абсолютно нищо друго не е направил за България...С говорене... не се строят заводи, пътища, спортни зали, паркове, не се санират блокове и др.Делата правят нещата и стандарта на живот, а не празните приказки...
724
5
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Над 130 арестувани в Москва при протести. Хората се бунтуват срещу конституционните реформи"===Бойко, Бойкоооооо....слаба ракия си. Виж джуджето в Азия как си пази държавата
723
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави се всичко възможно, за да бъде спасен Борисов. Сега се печели време с три министерски оставки - две бутафорни и една полубутафорна. Явно Борисов е доста важен за този порочен механизъм на управление и няма да бъде пожертван с лека ръка.
722
2
 
13
 
! Отговори
6 преди 3 години
Това е само началото на лавината ,която ща помете цялата хунта ! Борисов напразно увърта -отива си ! И колкото по-бързо , толкова по-добре за всички !Оставка , разследване , служебно правителство , съд , затвор за престъпниците ! Всички , ограбили България трябва да си платят !
721
5
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 887Знаеш ли какво е Магна Харта? На англичаните им трябваха 200 години, гражданска война с властта, за да си извоюват демокрацията. А ти искаш след 500 години турско, 45 съветско робство и създадената номенклатура за 30 години псевдодемокрация нещо да се промени....ХАххахахахаха, егaти оптимиста :)))
720
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен тpoлА за кой да гласувам освен за ГЕРБ? За пpocтия Чалгар или за из'куфялата лелка от БСП ?По-свестни са от Бойко ли? Ха-ха-ха.
719
5
 
11
 
! Отговори
ПЕШО преди 3 години
До АнонименНАИСТИНА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ СА ЗЛАТЕН ВЕК ЗА МУТРИТЕ.ВИЕ СИГУРНО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ И ХАРЧИТЕ ОТ ЕВРОПЕИСКИТЕ ПАРИ И ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ,ОТ ГОРЕНЕТО НА ЧУЖДИ *** В БЪЛТГРИЯ И ХАПВАТЕ ОТ 4-ТЕ ТОНА ЛУКАНКА.ЧЕСТИТО.
718
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко,дръж се , не им давай да плячкосат България ! Тея Мародери са същите като през 90 те години - Същите до един с куфарчетата
717
12
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 886радиф нищо не е доказал. Тези протести са заради раздаваните от Черепа пари. Преди той да се намеси, случайно да имаше протестиращи? БЗП колко години искаше същото, ама нямаше пари да плаща за рейсове и на младите за водка и бира. *** на протеста, ама гледай в магазините за алкохол какво става. Всички увити младежи със знамена яко купуват патрончета водка, бира и уиски
716
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само оставки, но и затвори.....................и то за дълго, поне за 20 години , и отнемане на пари и имоти!!!
715
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До победа за ГЕРБАми човече,30 години нищо не се е променило.ГЕРБ са новата партия сраснала се с държавата.Всичко държавни функционери и фирмаджии облагодетелствали се от обществената баница гласувате за ГЕРБ.Нищо ново.1 милион преди 10.11 и един милион сега .
714
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикРадев не е за подценяване! Доказа ви го!Едно е да си учил и да си изпробвал умениятя си в различни критични ситуации,друго е да си въртял мутренската бухалка,а да си мислиш,че си Световен шампион по художествена гимнастика!
713
3
 
14
 
! Отговори
se преди 3 години
Това ли е българския мъж ???7 години се измъква като реже глави на министрите си ??Жалко за строителя на България.АЗ построих , дрън дрън дрън...ОСТАВКА.
712
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на всички заедно с Борисов Борисов................................значи 3 министри си отиват и всичко се решава, така ли???Знаем ги тия гербаджийски номера, няма да минат!!!
711
7
 
11
 
! Отговори
победа за ГЕРБ преди 3 години
100% ако направят избори есента.... Тези записи с Божков са голям катализатор за мобилизация на електората на ГЕРБ.
710
14
 
7
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
Бурсук... махай се докато още дишаш... съсипа две поколения - присъдата ти е прочетена и да се натискаш още е заради имунитета. САЩ ти определиха съдбата, нали знаеш - те така правят! Създават и ликвидират...
709
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЛАГОДАРЯ ВИ ПОЛИТИЦИ , УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ ,ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТИ С ОБЕКТИ РАЗНИ И РАЗНООБРАЗНИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПЛАТЕНИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЗАЩИТНИЦИ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС ЗАТОВА, ЧЕ НАПРАВИХТЕ ЖИВОТА НА МОЕТО, РОДИТЕЛИТЕ МИ И НА ДЕЦАТА МИ ПОКОЛЕНИЕ ШАРЕН, ВЕСЕЛ, РАЗНООБРАЗЕН И ТОЛКОВА НЕВЕРОЯТЕН..БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ, ИЗКОРЕНИХТЕ СТАРАТА ЦЕНОСТНА СИСТЕМА И УСТАНОВИХТЕ УСТОЙЧИВО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО НОВИТЕ ЦЕНОСТИ И РЕД... ТЕЗИ 30 ГОДИНИ ЩЕ ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА НА СТРАНАТА КАТО НАЙ - ЗЛАТНИЯ ПЕРИОД ОТ РАЗВИТИЕТО НА РОДИНАТА НИ... СИМЕОН ВЕЛИКИ С НЕГОВИЯ ЗЛАТЕН ВЕК МОЖЕ САМО ДА ВИ ДИША ПУШЕКА Н
708
0
 
5
 
! Отговори
Фифо преди 3 години
До Анонименти па си мн убав