Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

ГЕРБ оцени високо министрите си
Обновена: 15 юли 2020 21:28 | 15 юли 2020 20:13, Нели Христова
1078
Бойко Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов
Снимка: БГНЕС

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Решението беше взето след среща на председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с областните координатори на партията.

По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотив да се опровергаят внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС.

Партията оценява високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова стабилност. По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието ръководство МВР отбеляза добри резултати в борбата с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на наркотици.

Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за увеличението на чуждестранните инвестиции в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1078
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
807
0
 
1
 
! Отговори
синбад преди 3 години
Само Борисов ли е най-кадърният и можещ в цялата държава?Нека си ходи ,направи каквото можа.Да даде ред и на други и да не плаши хората с мрачни прогнози.Не е врачка.
806
2
 
6
 
! Отговори
До 848 преди 3 години
Младия премиер с харем безпартиен слаб безработен но нормален човек а не крадлив като БКП партиите
805
0
 
6
 
! Отговори
kkk преди 3 години
Ново видео на БМБ в afera.bg
804
1
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Горанов трябваше отдааавна да бъде пътник... още кога съветника на Орбан заяви, че България е поела ангажимент да плаща за запълване на дупката причинена от Брекзит, а горанов се правеше, че нищо не знае.
803
3
 
6
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Изтъркания ти "метод" за манипулиране на обществото от типа "проба-грешка" вече няма да мине!!!!Със поредните "бушони" да се опитваш да се отървеш от "народната любов" и да продължаваш унищожението на Родината няма да се получи!!!Народа ти каза в прав текст ОСТАВКА на теб и на Иван Гешев!!!!Този гняв във обществото е трупан дълги години и да си мислиш,че ще ти се размине толкова леко е просто наивно!!!!Излез на площада сред народа да разберем,колко е голяма обичта му спрямо теб......
802
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хубаво ще гонят горанов, но трябва да изхвърлят и данъчната кифла менда нека дърната и групичката лични терористи на горанов от нап.тази наг ла пас мина десет години тероризира малките фирми в страната.то не беше супто, то наредба 18, то данък уикенд и всякакви недомислени щуротии с които побъркваха дребния бизнес.а същевременно кра дяха като бесни,само от разкрития.и всчката си престъпна дейност извършваха под комндата на тиквун
801
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ,ти не разбра ли .че проблема си ти самия !
800
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я по добре Бойко да си завърши нещата които са започнати, че после при БСП всичко ще стане леш.
799
3
 
10
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Готови сме да предадем Гешев на шефа на мафията както сме предали Левски и Ботев ! Много ни бива в това ! Той за разлика от Борисов се оказа че има топки да се бори с нея !
798
5
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Тиквун ще подаде оставка НО Пеевски и Доган ще останат да командват в сянка .Затова са необходими протести до дупка ,нов Главен Прокурор ,който да вкара Пеевски ,Доган и Бойко в затвора и след това до тормози Бизнесмени олигарси колкото си иска !!!
797
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 968Тогава аз ще му гледам сеира, защото ще бъде съден и ще го чака затвора, заедно с другите от кликата.
796
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма мафия.С дълбоки корени.С много пари.Това са резултатите за 30те г.преход и демокрация.Но тази демокрация явно не еза наще географски ширини.Тук на Балканите се превърна в злокачествено образувание.,
795
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уникална снимка, гледа като дете, което е напълнило гащите.
794
2
 
5
 
! Отговори
Стар набор преди 3 години
Проблемът не е персонален с Борисов, а с модела на управление на задкулисието, в който той е фигурант. Борбата не завършва с Борисов, трябва да се свалят от власт истинските босове - Пеевски, Доган, Гешев, Цацаров.
793
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов да се стегне и да не се връзва на мераците на Радев, Нинова, Мая и Слави! Желанията на протестиращите са толкова разнопосочни, че няма как да бъдат удовлетворени всички! Едни искат пари на калпак, други немски стандарт, трети си заработват парите с хвърляне на пиратки. Не искам чалгаджия Слави в управлението, нито лъжкините Нинова и Мая, да не говорим за мрънкалото Радев с вдигнатия юмрук! Тогава наистина ще се наложи да отстояваме свободата си!
792
1
 
5
 
! Отговори
народ преди 3 години
народа иска900 евро минимална заплата500 евро минимална пенсияи всички 240 курунпирани политеци никога повече да не влизат е парламента
791
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От едни мафиоти отиваме на други.Освен да се облагодетелствате от властта друго не знаете.Та то не бяха апартаменти,тераси,сарай,замъци.Разбира се за сметка на народа.
790
1
 
10
 
! Отговори
Безнаказаност преди 3 години
Чувството за безнаказаност е безгранично сред цялата политическа класа. Тя отдавна тотално се е откъснала от народа, който е считан от нея за "мат'рял". Единственото частично решение на този огромен проблем е противозаконно и престъпно и затова невъзможно. И то е, че поне един от тях (без значение от коя формална политическа група е, защото съществени разлики между всички тях няма) е да бъде линчуван и пребит от тълпата и да служи за назидание на останалите престъпници
789
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С колко ли хора още се забавляват, така като с нас
788
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринРоби във собствената си родина управлявани от чужденци!