ДПС стои на дистанция, нямало да го въвлекат в политическото блато

Войната между институциите водела до криза
63
ДПС стои на дистанция, нямало да го въвлекат в политическото блато
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ДПС, което до момента се въздържаше от коментари относно протести, продължава да стои на дистанция.

Още по темата

Опитите да ни включат в политическото блато няма да успеят“, зарече се лидерът на движението Мустафа Карадайъ. Според него войната между институциите ще доведе до политическа парламентарна и конституционна криза. Карадайъ отсече, че проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета, а не някъде другаде.

Той коментира и протестите край парк "Росенец" през уикенда.

По думите му проблем няма и ако някой има претенции, за каквито и да е нарушения,трябва да се обърне към компетентни органи, които могат да бъдат сезират.

„Тези въпроси не се решават нито на територията на частен имот, нито на официален плаж, законно отдаден на концесия, нито на камънака, който всички видяха. На "Росенец" бяха едни бутикови партийки с дежурните протестиращи, както и едни организирани агитки, за които вчера разбрахме кой и как ги организира с бомбички и запалителни течности", коментира Карадайъ.

Протестите и битката за "Росенец" - ще подаде ли оставка кабинетът?

„Ние 30 години сме пазители на мира, сигурността, демокрацията и евроатлантическата посока на развитие на страната. Поздравления за младежката организация на ДПС, които бяха на висота, не се поддадоха на провокациите, не допуснаха да се реализира предварително подготвения сценарий за посегателство върху частна собственост, на единствения държавник в най-новата ни история д-р Ахмед Доган“, каза лидерът на ДПС.

Според него именно младите от ДПС, които се събраха пред т. нар. „летни сараи“ на Доган са защитили Конституцията, законността, демокрацията, правото на неприкосновена собственост, мира и сигурността на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
18
 
! Отговори
баста бе... преди 3 години
30 години ДПС-разделяй и владей.
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как единственият държавник купи ТЕЦ, осигури му се студен резерв и топли поръчки за милиарди?Бoриcoв, Пeeвcки и Дoгaн гoдишнo рaзпрeдeлят мeжду милиaрд и милиaрд и пoлoвинa лeвa! Кoмиcиoннитe зa бизнeca, зa урeждaнeтo нa oбщecтвeнитe пoръчки ce движaт мeжду 15% и 50%. Ивaн Гeшeв e зaщитник нa мaфиятa и мaшa нa мaфиятa. C кaквo гo държaт? Гoвoри ce зa зaпиcи, CРC-тa, oгрoмни cуми пaри, c кoитo тoй ce e cпoгaждaл зa прeкрaтявaнe нa дocъдeбни прoизвoдcтвa.
7
1
 
17
 
! Отговори
тоя преди 3 години
продължава да налива в огъня масло.Пазят си милиардите.
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкият човечец, цяла нощ да репетира как ще прочете текста на български език и пак да не може да изкаже едно цяло изречение правилно.
5
1
 
25
 
! Отговори
Екшънмен преди 3 години
Какъв пазител на мира си ти бе зелко такава? Защо ги изсипахте ония зеленчуци с автобусите, след като много добре знаехте, че ще има организиран протест? Кой търси провокация, а?
4
0
 
23
 
! Отговори
смях преди 3 години
Тоя даже и за носна кърпичка не става. Да чете квото са му написали и след това го искам мълчалив - Доган и Пеевски решават, кога ще се говори. Казах.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно ДПС е политическото блато у държавата откакто ДС го създаде. Винаги стои на "дистанция" и винаги действа задкулисно и крадливо.Този на снимката кога ще бъде разследван за облагодеттелстване на родата му с къщи за гости и хотели с европейски пари?
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турчина за пореден път обижда българите наричайки ги "бутикови".Сега вече загазиха, наляха бензина в огъня.
1
1
 
26
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Вие винаги с те така.Ръчкате ,а после нямате общо.Така бяхте и с коалициите в Парламента.Крадяхте повече от БСП и НДСВ,а като падне правителството те виновни.Вие ,не!!!Вашите номера аз!!!