Гешев: Отново #FAKENEWS. Трябва да им се признае, че са упорити

Той коментира твърдението, че има големи суми в банкови сметки на негово име
16 юли 2020 09:30, Нели Христова
97
Гешев: Отново #FAKENEWS. Трябва да им се признае, че са упорити
Снимка: БГНЕС

Отново същият #FAKENEWS. Трябва да им се признае, че са упорити, но обидно подценяват интелигентността на българина. Това написа в Twitter Иван Гешев и публикува прессъобщение от ДАНС за установени неистински новини, публикувани за главния прокурор.

В Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) е получен сигнал от гражданин, касаещ наличието на документ с подпис на директора на САД „Финансово разузнаване“-ДАНС и съдържащ твърдение за налични големи суми в банкови сметки зад граница на името на Главния прокурор на Република България. Установено е, че посоченият в сигнала документ е бил обект на публикация без автор на сайта actualno.com от 23.10.2019г.

В тази връзка припомняме, че по случая в ДАНС е извършена проверка, установено е, че документ с такъв номер и съдържание не е създаван и той е неистински. Резултатът от проверката е отразен в сайта на ДАНС, раздел „Информация“, със следното съобщение от 23.10.2019 г.:

Във връзка с журналистически материал от 23.10.2019 г. в сайта actualno.com със заглавие „Пере ли пари единственият кандидат за главен прокурор? (ДОКУМЕНТИ)”, без автор, в който е публикувано копие от писмо на бланка на Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС) с рег. № ФР-10-7326/04.11.2015 г., подписано от директора на САД ФР – ДАНС, в Агенцията е извършена проверка и е установено, че документ с такъв номер и съдържание не е създаван в ДАНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
111
76
6
 
5
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
То и ти си упорит, но за сметка на това си и обратното на остър...
75
3
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 3 години
КТБ е фалиралата банка, не е трудно да се запомни като се знае колко хора си патиха тогава и кои са виновните за това
74
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проверяващите проверяват проверяващите и установяват, че проверяващите не са извършили престъпление. Направо си е невероятно.
73
6
 
4
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До АнонименПрав си, а резидента ако пуснат записи от неговите изказвания по целите земни кълбета, нито един държавник няма да иска контакт човек който зове на бунт против властта . Даже и Путин няма да го иска
72
1
 
1
 
! Отговори
Гешев преди 3 години
Няма да подам оставка, оставка докато не арестувам Пеевски, Доган и Ковачки. Това са най-крадливите олигарси! Аз съм противник на олигарсите!
71
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само мутрата му говори достатъчно за него. Думите са излишни
70
1
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
И аз се правя на луд ,на Вас обаче ви се получава по добре.
69
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка!
68
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 77Ако с свършил стимулантите бегай на протеста !Дилърите са повече от протестърите, особенно като се стъмни...минаваш за борец за "свобода", ако се покатериш по троянския конник срещу Парламента.Не забравяй да вдигнеш юмрук като Фигуранта, за да те позная по tv'ито !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
67
11
 
21
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Каскет, някакво не излязло решение на съда го направихте голямо престъпление, а документи уличаващи те финансов и други престъпления е маловажно. За това ти искаме оставката !!!
66
4
 
8
 
! Отговори
бахуро преди 3 години
До Теория 76:Да си допълниш теорията - разрешението за обиск в президентството познай дали не е била подписана от господин съдия нон-грата?
65
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С изявлението си, че ако той управлява "няма да се краде" Радев заложи мина под стола си, което навежда на мисълта, че той няма намерение да участва в Изпълнителната власт.Не случайно дори и сега Фигуранта отказва да носи отговорност по малкото прерогативи които са му предоставени.Него го устройва напълно сегашната му длъжност - пълна безотговорност за държавата , но облечен с имунитет, който му дава възможност да подбужда за бунтове, протести, метежи и всичко това в пълен синхрон с кремълскит
64
1
 
6
 
! Отговори
Теория преди 3 години
на конспирацията - дали пък изненадващата атака срещу Божков с буквално непропорционални средства няма общо с атрактивно оповестената от САЩ персона нон грата? Честно до последно подозирах, че ще посочат името на самия Радев, но те се задоволиха с един почни незначителен съдия. Обаче не се знае какво са си говорили в посолството. Все пак защитата на всякакви интереси минава през финасиране от черни каси, а къде са тези каси - в хазарта, наркотиците, проституцията, митниците...
63
5
 
11
 
! Отговори
64949 преди 3 години
Много по-интересно е колко негови прокурорски обвинения са завършили с осъдителна присъда.
62
3
 
9
 
! Отговори
мунчо преди 3 години
много елементарни уловки за много прости хора. Защо им вярвате бе хора?А ДАНС ако са истински нека намерят кой е пуснал този фейк от тяхно име и да го осъдят,стига вече такива ченгеджийски евтини компромати...
61
3
 
12
 
! Отговори
Кой е упорит преди 3 години
Информацията е от преди половин година, преди Гешев да започне с репресиите
60
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Документа фил фалшив. Ок. Ама информацията фалшива ли е ?
59
4
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
каренин,сякаш и ти в сметките си имаш ,прилични суми,да не си ги спестил,когато беше студент,в милиционерската школа "Симеоново",но след оставката ти,ще се разбере,колко са на брой.
58
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 61Ами Черепа като чу, че дължи 680 млн. данъци, просто изчисли колко са 10% от тях и ги чат'на по нета на тълпата, че ги е носил в пликове...защото още на бяха излезли чекмеджетата От фотошопа.Вижда се, че при тебе е хванало дикиш.Бегай на протеста да не изтърве някое чекмедже...или поне пура !