Ненчев поиска демократите да седнат заедно и да се разберат

Така и не разбрах кой стои зад протестите, обяви бившият военен министър
16 юли 2020 08:40, Красимир Ангелов
95
Ненчев поиска демократите  да седнат заедно и да се разберат
Снимка: БГНЕС

Така и не разбрах кой стои зад протестите, а някой трябва да поеме отговорността, обяви пред bTV бившият военен министър и председател на БЗНС Николай Ненчев.

Още по темата
По думите му страната е изправена пред много тежка криза.

"Моят призив е към всички наши колеги, които определят себе си като демократи и евроатлантици, много бързо да седнем на една маса, да уточним подробности, да поемем отговорността за тези протести и да кажем какво следва след тях", обяви Ненчев.

Той бе категоричен, че не участва в момента в протестите, защото не би се наредил до лидера на БСП Корнелия Нинова и президента Румен Радев.

Според него обаче няма съмнение, че бизнесменът Васил Божков стои зад организация на шествията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ненчев не бил разбрал. Ами как ще разбереш като си кух като хралупа!
76
1
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
И ТОЗИ СИ ТОЧИ ЛИГИТЕ ДА УПРАВЛЯВА. НЕ МУ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ. ЦЕЛТА Е ДА ДОКОПА КОКАЛА И СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС. НИЕ НЕ ИСКАМЕ ПОЗНАТИ ЛИЦА ОТНВО В УПРАВЛЕНИЕТО.
75
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите трябва да изберат пария и партии, зад които да застанат. Както застанаха зад СДС през 1997 година. Някоя партия трябва да оглави протеста, както го оглави Иван Костов през 1997 година.Каква коалиция могат да изберат: Коалиция от Пинокио, Триото "Групаци", Черепа, Капитал, Гнома.Фантазиите за някакви чисто нови и извънземни политици, които ще кацнат на Земята след нови избори, е красива заблуда.
74
0
 
32
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Дядо Петър е прав!
73
2
 
32
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Тези протести работят в полза на ГЕРБ.ББ е напълнбо в състояние да излезе с достойнство от таз политическа криза, като прехвърли отговорността за настъпващата наесен икономическа криза на друг, а напролет, когато нещата се поуталожат, да се върне на бял кон с ББ4.След това, съвсем естествено Радев ще загуби аурата си и ще загуби предстоящите избори, ако въобще оцелее до тогава.
72
0
 
32
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Ама естествено, че зад организаторите на протестите стои Божков. Радев чудесно се възползва от това, а Божков го толерира на принципа "Врагът на моя враг е мой приятел". Както виждам, Радев също няма скрупули да е рамо до рамо в борбата с мутрата Божков, макар лозунгът му да е "Мутри вън!". Засега Черепа му е удобен. А кому е нужно отново такова напрежение 9 месеца преди изборите? Какво значение има дали изборите ще са през януари или през март? Това само работи в полза на ГЕРБ.
71
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Поручик РжевскиСлед всичко изприказвано досега между ГЕРБ и БСП, една такава коалиция ще е пълно лицемерие и тотален провал. Българинът такова нещо няма да приеме.
70
1
 
32
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
В Германия левите и десните правят коалиция и се договарят за програмата. Едните се борят за правата на работницит, другите за правата на бизнеса и постигат баланс. Именно така трябва да се работи. Комунизъм няма отдавна, който говори за комунизъм живее в миналото.
69
1
 
35
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Ненчев е пещерен антикомунист, няма полза от него.Нито БСП нито десните партии поотделно могат да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните -десни. Но в името на България може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Според мен това е пътят. Сега ГЕРБ се е срастнала с държавата. След такова правителство, като се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа от избирателите.
68
1
 
34
 
! Отговори
Зрител преди 3 години
Поредният ***
67
2
 
35
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Те ако сядат политиците на една маса, ти трябва да носиш кафетата, господин евроатлантик и нпо служител, миришеш на долари.
66
2
 
34
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Този е свикнал винаги някой да стои зад него - американски посланици, нато, нпо. Да стоят зад него и да го въртят на шиш и да му лепат десетачки на потното чело. Пълен , ще води армията срещу Русия. Нямаш и един процент от рейтинга на Радев, така че не се блъскай до него.И аз протестирам и никой не ми плаща, представяш ли си? Не можеш
65
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе ***,ти така и не си разбрал (или си,ама се правиш на утрепан)какво искат протестиращите:вън компрометираните сини,червени,пембени итн от властта!
64
1
 
31
 
! Отговори
ненчев преди 3 години
да върне парите за розовия мерцедес и още нещо,,,,,
63
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протест от рода искамееее.... всичкоооо. Сррщу съда няма нищо, с по 10 висящи дела карат без книжки и все на свобода, ама прокуратурата виновна.
62
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Така и не разбрах кой стои зад протестите, обяви бившият военен министър"Трябва ли някой да стои? Никой не стои! На хората им писна и излезнаха!Олигарсите, сенчести лидери в изгнание се пробват да се харесат на властта като се опитват да опорочат протестите казвайки, че уж те са наливали пари. Споменават едни пари в някакви скалъпени разговори събрани уж със СРС-та, дето с тия пари не можеш да купиш дори по една баничка на протестиращите. Смешна работа.
61
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Дядо ПетърПротестиращите кого подкрепят? Ако не застанат зад някого всичко е безмиислено. Искат нещо което го няма, някой трябвя да го създаде. В момента този някой липсва.
60
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, този Ненчев защо все още не е в затвора, където му е мястото, след "подвизите" му като министър на отбраната?Пък и акъл дава...
59
1
 
33
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Ненчев, ако те направят пак министър на отбраната пак ли ще искаш да правиш флотилия (т.е. постоянна група кораби) заедно с Турция за да воюваме с Русия?
58
1
 
40
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Никой не седи зад протестите, бате, защото протестират ЛИЧНОСТИ, а не платени мекерета.И всеки, който пита кой стои зад тези протести, явно не може да си представи някой да изразява личната си позиция без да е член или привърженик на която и да е партия.