Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета

Президентът коментира в Пловдив случващото се в страната
Обновена: 16 юли 2020 18:09 | 16 юли 2020 18:00, Петя Славова
376
Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета
Снимка: БГНЕС

Има народи без правителства, но няма правителства без народи. Младите хора осъзнават своята мисията – на тяхното поколение, заяви в Пловдив президентът Румен Радев, предаде БГНЕС.

Българите вече са на улицата. Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността, заяви държавният глава.

Още по темата

Главният прокурор имаше множество възможности и то с железни улики да разкрие огромните злоупотреби на властта. Естественият изход е оставка, никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета. Хората няма да се приберат преди да видят оставката на правителството и на главния прокурор.

Аз нито познавам този "Шиши", нито Доган, нито Божков. Друг е давал, в случая премиерът, огромни обществени поръчки – за милиарди, на "Шиши", друг е раздавал банки. Така че който е имал вземане даване с целия този кръг, сега ще трябва да си носи последствията, коментира още Радев по повод казаното сутринта от премиера Борисов.

За сега не коментирам, отвърна Радев на въпроса дали е готов със служебен кабинет и добави: "Аз съм готов с всичко".

Президентът днес е в Пловдив, където се срещна със студенти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев". В града под тепетата Радев бе чакан както от привърженици, така и от недоволни, скандиращи "оставка" срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
5
 
34
 
! Отговори
ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН преди 3 години
Бай Чорап - на извънредни избори ГЕРБ ще има минимум 35%!!! Всичките ти клакьори ако вземат 15% ще спасиш може би кожата, но едно е сигурно твоите хора от БСП ще го отнесат този път ъолкова яко....
235
5
 
36
 
! Отговори
Тенчо преди 3 години
Кой нормален президент призовава към бунтове няколко месеца преди избори?Ал Бънди!
234
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля,че разликата между нас младите и обучени в демокрация и между по възрастните, които цял живот за били слуги на една или друга власт за едната заплата е огромна. Мисля че много хора в България не са работили, а са крадяли и сега ще страдат
233
3
 
42
 
! Отговори
Николай преди 3 години
Народът ни искаше Главен Прокурор, който да е безстрашен и да гони мафиотите и червените приватизационни милионери. Още преди да изберат Иван Гешев тия същите, които организират сега протестите и тогава протестираха. Не помните ли? И сега, когато хора бяха арестувани в самото Президентство - взе да им пари под краката. Евала на Гешев! Не спирай! Стотици са за съд и затвор!
232
2
 
7
 
! Отговори
Ауу. преди 3 години
До 242 Одобрение?! Потърси помощ, звучиш като индивид с огромни ментални проблеми
231
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НаблюдателКви многобройни бе *** червен. Има няма 6000 души като ги гледам. Половината пияни или дрогирани и за тях това е купон щото са лузъри без 5 кинта в джоба да седнат като нормални хора да пият по една бира в някое кръчме. И тия лумпппени ше ми определят съдбата. А ако земем да излезем сериозните да им начупим канчетата а?
230
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте за мен ситуацията е следната: Просто стана така че някой разрови дълбоко *** за които толкова години всички знаеха но никой нямаше дъно да извика на глас. Сега това се случи и ето че мафиотската армия се активизира като главното й оръжие се оказа така наречения държавен глава. Лошото е че никой не го разбира сега всички са тръгнали да крещят и да се правят на ковачи на историята. А са просто едни пионки в чужди ръце.Винаги е било така, а сега още повече. Направо е трагично.
229
35
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Протестът прерасна в шествие и тръгна по бул. "Дондуков"То ще продължи до храм-паметник "Александър Невски", Орлов мост и обратно пред сградата на Министерски съвет.Протестиращите скандират "Оставка" и стават все по-многобройни.
228
4
 
31
 
! Отговори
Глупав Президент преди 3 години
Българи, тия хора - Румен Радев, БСП и техните кръгове, АБВ, БКП и др. все още си живеят с мислите и идеалите в един утопичен, въображаем свят, в който Комунистическите идеи за Свобода, Равенство, Братство са целта на Световния Пролетариат. Но, измина цял век и кусур от Октомврийската революция в Русия и се видя, с цената на много кръв и смърт, че тези ЕВРЕО-КОМУНИСТИЧЕСКИ идеи НЕ РАБОТЯТ. Защото лидерите на самата Партия се корумпират и стават Диктатори и Милионери, а народа - кучета го яли.
227
4
 
30
 
! Отговори
Adi преди 3 години
Разединител и панаирджия. Кой ще дойде после ? Тези които бяха преди? Не мерси. Предпочитам по-малкото зло
226
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
246 да няма белене този път. Вече има роботи, на никой не си нужен, само разход си. Дори и за тиквата. Машинка си за ***. По цял ден висиш тук и тролиш. Знам и откъде идваш. С кеф хората ще те пребият навънка и го знаеш. Затова и боко не може да събере друг освен ***.
225
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес се издадоха току що!!! Цензурираха името на името на финансовия и идеологически благодетел на джендърските НПО!
224
1
 
17
 
! Отговори
Митко преди 3 години
Луна ПРЕЗИДЕНТ.
223
2
 
33
 
! Отговори
Щерев преди 3 години
айде президента да подава оставка..
222
3
 
32
 
! Отговори
Фигурант Радев преди 3 години
Милият Фигурант Радев много си е повярвал, че е някакъв фактор - пък той, най-обикновен пенсионер Фигурант на задкулисието !
221
2
 
26
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
До Анонимен250Забрави да добавиш 2016 командир на космуческия кораб БУЗЛУДЖ-БСПКПСС
220
3
 
31
 
! Отговори
Нострадамус преди 3 години
Радев е политически труп!!! До 2-3 дни палачинката ще се обърне! Българина не обича хората които приказват неистини. А истината полека лека си пробива път сред облаците от лъжи на Радевците, Босите, Майчетата, Корнелките, Божковците, и куп още комсомолски кариеристи (сини, зелени, червени) криминални типове и некадърници. И запомнете едно - в основата са БСП, закопчаните и незакопчани оше олигарси и Цветанов и Румяна Бъчварова (кадровика на ***)!!!
219
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заместник-командир на звено в 15-и изтребителен авиополк Равнец (1989 1990)Командир на звено в 15-и изтребителен авиополк Равнец (1990 1994)Командир на ескадрила Миг-29 в 5-а изтребителна авиобаза Равнец (1996 1998)Заместник-командир по летателната подготовка на 5-а изтребителна авиобаза Равнец (1998 1999)Заместник-командир по летателната подготовка на 3-та изтребителна авиобаза Граф Игнатиево (1999 2000)
218
2
 
27
 
! Отговори
Яли сме им попарата преди 3 години
До ПенсионерСъщите криещи се подлеци са и Васил Божков и Цветан Василев. Крият се по чужди държави - единия в Саудитска Арабия, другия в Сърбия, и от там тласкат хората тук да организират бунтове. Така едно време правеха комунистите - от СССР Георги Димитров нарждаше кого да убият в България младежките им организации.
217
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 228не можеш да си представиш какъв ...гел си. Ти си един от тези невероятни наивници и гл..ци които някой използва за да постигне собствените си цели. Този така се е забъркал с българските мафиоти бивши комунисти че чак ушите му пукат. И затова така настървено и злобно помага на някого за да бъде свалено правителствотоТова не е поведение на президент а на човек който се чувства заплашен. А БСП- то просто се възползва от тази ситуация Кое му доброто на това? Няма такова.