Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета

Президентът коментира в Пловдив случващото се в страната
Обновена: 16 юли 2020 18:09 | 16 юли 2020 18:00, Петя Славова
376
Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета
Снимка: БГНЕС

Има народи без правителства, но няма правителства без народи. Младите хора осъзнават своята мисията – на тяхното поколение, заяви в Пловдив президентът Румен Радев, предаде БГНЕС.

Българите вече са на улицата. Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността, заяви държавният глава.

Още по темата

Главният прокурор имаше множество възможности и то с железни улики да разкрие огромните злоупотреби на властта. Естественият изход е оставка, никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета. Хората няма да се приберат преди да видят оставката на правителството и на главния прокурор.

Аз нито познавам този "Шиши", нито Доган, нито Божков. Друг е давал, в случая премиерът, огромни обществени поръчки – за милиарди, на "Шиши", друг е раздавал банки. Така че който е имал вземане даване с целия този кръг, сега ще трябва да си носи последствията, коментира още Радев по повод казаното сутринта от премиера Борисов.

За сега не коментирам, отвърна Радев на въпроса дали е готов със служебен кабинет и добави: "Аз съм готов с всичко".

Президентът днес е в Пловдив, където се срещна със студенти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев". В града под тепетата Радев бе чакан както от привърженици, така и от недоволни, скандиращи "оставка" срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
1
 
25
 
! Отговори
Тц, тц, тц преди 3 години
До Анонимен"никой няма да бъде пощаден" - комунистите обичаха да убиват без съд и присъда хора!
215
3
 
23
 
! Отговори
4epa преди 3 години
МАНЕКЕНА ФИГОРАНТ НА ШИШИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
214
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
241 радвам се че искаш армията да излезе. Знаеш ли обаче че аз ще изпреваря и ще ти размажа тролската мутра преди тя да го направи?
213
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен- Вие в кой век живеете? Ум имате ли в главата си? Садист ли сте? Изверг?
212
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другата седмица цялата страна блокира, може и още тази събота. Ако мутрите не подадат оставка хората ще грабнат тоягите и камъните. Калинки брюкселски тарикати каскети, никой няма да бъде пощаден
211
1
 
29
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Добрите Генерали са пред войниците си в битката. Защото ги обичат и никой няма да ги застреля в гърба по време на боя. Радев излиза, казва нещо, и се скрива на безопасно място. Поведение на генерал, който хвърля хората в смъртта, но той стои отзад армията си. Защото е подлец и знае, че от своите му ще го разстрелят по време на боя.
210
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е командвал не веднъж ввс ескадрилите и обученията на пилоти. За разлика от офшоркото чехлю на боко.
209
2
 
28
 
! Отговори
GG преди 3 години
До АууФигуранта Радефф не е особено умен и това ясно се вижда. Може и да му дошло яйцето на дъто. Дали разбира не дай си Боже, че служебното правителство ще поеме най тежкия удар от пандемията. Бойко ни плашеше от чували, а Радефф ще ни го предостави...
208
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кабинета няма нужда от 'спасение' ... ти ще имаш нужда от спасение скоро !
207
2
 
20
 
! Отговори
Ауу преди 3 години
"Естествгеният ход" не зависи от него , нито от *** по улици и площади, а от нормалните , които не искат служебно правителство по време на пандемия и пловдивчани ясно го показаха. ШАПКИ ДОЛУ ЗА ТЯ !!!
206
1
 
22
 
! Отговори
Странна тактика преди 3 години
То, ако става с метежи и ескалации по митинги свалянето на правителство - Защо тогава изобщо ходим на официални избори? Може ли, протест на 10 000 души да ПРОМЕНЯ резултата от изборите и ДА ОБЕЗСМИСЛЯ волята на милиони гласоподаватели?
205
2
 
24
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... Президента е главнокомандуващ..... Тоя Пухльо жена си не може да командва, камо ли армията. Може да прави единствено интриги и да лъже.
204
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През тези 30 години преход не сме имали по-злобен от Радев! Трудно ми е да напиша политик за този фигурант. Добре, че Йотова е зад гърба на този кариерист и страхливец
203
4
 
29
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 3 години
Защо плащаме четвърт милион лева годишна заплата на Президент, който призовава 10 000 души на фона на 2 млн. София да изметат законно избраното на избори партия и правителство? Аз данъкоплатецът се чувствам подведен от Президентската институция в лицето на Румен Радев!
202
2
 
21
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Президентско безумие..... Военни и тактически прийоми!...... Това объркано същество изобщо не владее тези прийоми а изпълнява единствено това, което руските му ментори му заповядат.
201
2
 
34
 
! Отговори
GG преди 3 години
Видяхте ли в Пловдив как жена от щаба на Радефф късаше призивите за оставката му ?! Значи може протести в подкрепа на Фигуранта, но против него не ? Типична комунистическа черта...
200
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП пак са сънували - Радев имал 2.5 милиона избиратели! Ха, ха, ха! Този мрънчо, който досега се разписваше кротко на заплатата си. Явно го задействаха и той се събуди с вик вън мафията.
199
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента е главнокомондващ, герберугите се *** от факта, че не само може, но май трябва да свика щаба на армията и тя да изтърбуши шкафчетата по партийните им офиси и централи, защото няма кой друг, гешеф е фигурант и не може да си го позволи. А на мисирките каквото и да им заповяда боко, хората са на улицата вече седмица, това няма как да се скрие, колкото и да се опитват да клепат
198
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ви се иска,но нанай..герб да за затвора
197
5
 
8
 
! Отговори
До 217 преди 3 години
Аз съм гласувал за Радев, оказа се много зле, но всъщност гласувах срещу Бойко.Така че може да се каже, че Бойко е този които се погрижи Радев да спечели изборите.Въпреки че съм разочарован, мисля че трябва да се дава път на нови политици, да им видим акъла, проблема обаче става разочарованието, а така се губи шанса да намираме по добра алтернатива.