Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета

Президентът коментира в Пловдив случващото се в страната
Обновена: 16 юли 2020 18:09 | 16 юли 2020 18:00, Петя Славова
376
Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета
Снимка: БГНЕС

Има народи без правителства, но няма правителства без народи. Младите хора осъзнават своята мисията – на тяхното поколение, заяви в Пловдив президентът Румен Радев, предаде БГНЕС.

Българите вече са на улицата. Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността, заяви държавният глава.

Още по темата

Главният прокурор имаше множество възможности и то с железни улики да разкрие огромните злоупотреби на властта. Естественият изход е оставка, никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета. Хората няма да се приберат преди да видят оставката на правителството и на главния прокурор.

Аз нито познавам този "Шиши", нито Доган, нито Божков. Друг е давал, в случая премиерът, огромни обществени поръчки – за милиарди, на "Шиши", друг е раздавал банки. Така че който е имал вземане даване с целия този кръг, сега ще трябва да си носи последствията, коментира още Радев по повод казаното сутринта от премиера Борисов.

За сега не коментирам, отвърна Радев на въпроса дали е готов със служебен кабинет и добави: "Аз съм готов с всичко".

Президентът днес е в Пловдив, където се срещна със студенти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев". В града под тепетата Радев бе чакан както от привърженици, така и от недоволни, скандиращи "оставка" срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
3
 
30
 
! Отговори
Президентско безумие преди 3 години
На практика президентът Румен Радев, с призивите си за всенародни метежи, ни тласка към Гражданска война и Военен режим! Военни и тактически прийоми!
195
6
 
27
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Радев, руска подлого, бягай към Матушката си докато още имаш възможност!Ако беше истински български офицер, ако познаваше историята на България, в момента в който генерал от руското разузнаване те беше посочил за президент, трябваше да откажеш!Предател!
194
3
 
26
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Ненормална работаБойко е всичко друго, но не е по мразенето. Но Радев е експерт в тази област, мрази всичко и всеки, който го е обидил по някакъв начин. Наследил е манталитета на неграмотните и мързеливи селяни от харманлийско, на които целят свят е виновен, че съседите му са по-оправни и заможни от него. И затова гони карез на всеки, който ме каже, че е некадърник и мързеливец и не става за нищо.
193
5
 
22
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Кадърните ,умните , проспериращите , мислещите хора не са по площадите - интересно кои са там ?
192
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев,развявайки знамето на България се предполага,че си родолюбец, или че се чувстваш неуверен и искаш другите да повярват в теб.Държава без пари,е като мъж без пари-никой не иска да излиза с него!Явно ти точно това целиш!Продажник!
191
5
 
3
 
! Отговори
Ненормална работа преди 3 години
Двама генерала неистово се мразят и заплашват - а целият ни беден народ трепери от ужас!
190
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тези от нас, които следим сайта отдавна, е очевадна тролщината в коментарите от последните дни! Смешни сте!
189
3
 
26
 
! Отговори
истина преди 3 години
Фигуранта Радев е неспасяем. Вече имаме президент мутра, зависима от подсъдимия Божков. Такова падение на президентската институция народът не заслужава. Добре че ВНС му е орязала всички права, за да не се меси в управлението на държавата. Но успя да превърне някой служители в НСО мутри като него. Сега са следствени в прокуратурата.
188
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се обърнем към историята и да видим как Стамболов реши проблема с проруските метежници - скъса дипломатически отношения с Русия. Това трябва да се направи и днес! Руската агентура да се арестува и съди за държавна измяна. Останалите руски поддръжници са свободни да емигрират на Изток. Путин си гарантира едноличната власт и сега иска да възроди някогашната съветска сфера на влияние, това е истината за случващото се. Божков и Радев са главните инструменти.
187
1
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... Чебур колко са дълги.....Питай "държавната глава", нали се рекламира, че е учил в САЩ.
186
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, колкото направи за 10г... Срещу тебе да бяга няма да можеш на половина. *** шапкарски.
185
4
 
24
 
! Отговори
Латино диктатор преди 3 години
Румен Радев от Президент изведнъж се почувства застрашен и се вживя в ролята на Латино Диктатор. Недостойно е, крайно безотговорно е, Президент да призовава хората да изметат властта с бунтове и метежи по площадите.
184
6
 
19
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... Радев има над 2.5 милиона избиратели..... Пухльо само може да сънува за 2 5 милиона избиратели бе приятелю. Но явно радевистите лъжете повече и от бутафорния "държавен глава" и то да неща, които са лесно проверяеми. Радев е едно същество с посредствен интелект, тежък морален дефицит и силни руски зависимости. Още от встъпването си в длъжност е вреден за България!
183
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм останал със спечатление на Радев да му пука за народа като цяло, но пък човека си има привърженици които го харесват такъв, човекът има право да си говори както иска с неговите привърженици, да останалите му се дразним но пък и на него не му пука какво мислят. И защо трябва като не му пука. А привържениците си го харесам такъв какъвто си е.
182
3
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
До ПроСоТоИзтървал си една буква "Т" м/у С - то и о - то.
181
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ШАПКАТА или БСП няма никакво 2. 5 милиона. Ако имаше щяха да са на площада. Погледни там има 3к. Недей да се вжижяваш. Всичко го видяха каква фигура е.
180
4
 
18
 
! Отговори
GG преди 3 години
Гешев си каза правилно, ако всички го харесват значи не си върши работата. Помним го Цацаров - нито го харесваш, нито го мразиш. Безличен с една дума. Никога не е имало такава акция срещу мафията. Още в началото Сийка каза, че много ресурси ще се впрегнат срещу тях. Ясно е, че Герб си прибират, но остава и за хората ! Никога повече комунисти !
179
3
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Абе петолъчниците, вчера много от вас се пънеха по форумите, че днес Борисов подава оставка!Какво стана?Да не би от Пасольството да са объркали датите?
178
5
 
14
 
! Отговори
Благоевград преди 3 години
Никой зрял и отговорен пред съдбата на народа си политик не може да призовава от висотата на служебния си пост, с вдигнат нагоре юмрук, чрез всенародни бунтове да се измете законно избрана от народа власт. Това са прийоми на комунистите и фашистите от ХХ век. На практика Радев призовава за Гражданска война! Това е БЕЗОТГОВОРНО и НЕЗАКОННО поведение, още повече на Държавен глава! По тази "логика" утре Радев може да призове гражданите да хващат ножовете и вилите!
177
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
11 години стигат! За какво ние е демокрация че все един и същи да ни е премиер с десетилетия? 2009 на 21 години гласувах за Герб, а сега трайно се насочвам към емиграция заради тях.