Валери Симеонов: Не сме се вкопчили за управлението като маймуни за палма

Патриотите научили от медиите за поисканите оставки на министри
17 юли 2020 10:51, Нели Христова
240
Валери Симеонов: Не сме се вкопчили за управлението като маймуни за палма
Снимка: БГНЕС

"Не сме се вкопчили за управлението като маймуни за палма". Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов в ефира на "Здравей, България", ден след като управляващата коалиция обяви, че ще изкара мандата си докрай, а рокади в кабинета ще има след вота на недоверие, внесен от БСП.

„Винаги колективният разум е по-добър от индивидуалния. Обсъдихме въпроса и решихме, че не трябва да се бърза. Не трябва Борисов сам да взима решения. Няколко пъти съм правил забележка, че в края на краищата България не е царство и решенията трябва да се вземат спрямо коалиционните споразумения”, категоричен бе Симеонов.

Той поясни, че на Коалиционния съвет в четвъртък Патриотите са поставили въпроса защо е трябвало да научат от медиите, че премиерът е поискал оставките на трима министри.

„Явно това решение е взето предната вечер, и то прибързано. Образно казано, ние върнахме часовника назад”, коментира Симеонов. И допълни, че оставките не са отпаднали. „Отложихме решението за сряда. Ще седнем спокойно и ще обсъдим, може да има и други оставки”, коментира лидерът на НФСБ.

„За съжаление, в протеста има елементи, които са командвани от "Дубай" и те не са малко. Чухте какво каза Божков в разговор – аз мога да събера за един час 10 000 души до парламента. Лъже и преекспонира, но поне 1 000 човека може да управлява”, посочи още той.

Според него сред демонстрантите почти няма протестиращи партии. „Като изключим част от БСП, партизанските отряди, внедрени вътре и част от ДСБ, аз не виждам други партии там. Протестът е по-скоро спонтанен и хаотичен”, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
2
 
17
 
! Отговори
не като маймуни, преди 3 години
а като кърлежи в болно куче сте се впили. Обаче приемникът взе да ви изтръсква най-сетне. Отиде ти хотелчето, Валери, а и кой знае още колко незнайни кражби.
203
1
 
13
 
! Отговори
Валерка преди 3 години
До EmigrantМай ,че се оприличи с този на снимката и затова толкова се засегна .Говориш все едно си гледал на живо как фашисти и комунисти растрелват невинни хора .Вярвам ,че никога не си бил на протест ,защото си мишка чиновник и силите ти стигат само да бълваш плява по форумите .Отиваш и ти у канала то е ясно .Марш мишок такъв и бегом там откъдето си изпълзял!Скоро ще емигрираш на Марс както виждам!
202
10
 
1
 
! Отговори
Шломо Шекелберг преди 3 години
Ето сега ако градската десница и компания успеят все пак да се възползват от ситуацията и си докарат подкрепа равна на патриотите, и после успеят да се коалират с поне Симеонов и Каракачнов, какво. Може пък и да излезе нещо стойностно.Те патриотите са имитатори. Ако са в коалиция с ГЕРБ, почват да се държат като селяни. Може пък в коалиция с някакво преродено СДС да почнат да се държат като граждани.Дори Симеонов. Има потенциал човека, ако успее да задуши вътрешното си ченге.
201
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
малейии!..Яко фърлят днеска коментари в кошчето!..Особено моите..Като че ли аз съм главния им проблем.....Но какво?...111-то място все пак е "престижно"!...Има и още по-ниско ниво,към което явно яко сме се устремили..
200
3
 
3
 
! Отговори
До емигранта преди 3 години
А ти защо емигрира?И защо не си се прибрал тези щастливи години под мъдрото управление на ББ - магистрали, заводи, суперкомпютър... Защо?
199
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ямболския ромски потомък Валерко си напълни чекмеджетата, и сега се опитва да подражава на Тиквоний Велики.Цял Бургас го знае какъв мушморок е.
198
2
 
14
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
До EmigrantНе си емигрант , ами си платен гербераст ,любител на миризливия черен чорап.Защото дон Барба Ганьос носеше черни найлонови чорапи ,докато работеше в МВР.Не се опитвай да пишеш против личните приятели на дон Ганьос /Черепа и останалите/ , ами си напъни двете мозъчни клетки ,за да се сетиш по кое време тези Бобоковци ,Златевци,Василевци,Догановци ,Пеевци и т.н. станаха супербогати.Може би ще се сетиш и откъде се напълни чекмеджето на дон Тиквуций-черния чорап!
197
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*Валери Симеонов: НИе сме се вкопчили за управлението като маймуни за палма*
196
2
 
16
 
! Отговори
Симона Валериева преди 3 години
Какво нещо е кръговратът на живота .Преди си спомням бяхме на барикадите и викахме -кой не скача е червен!А сега заради такива като тебе Валерка Въртиопашков нямам търпение да гласувам за комунистите !
195
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерка, прави си, не сте се вкопчили като маймуни за палма. Вкопчили сте се като маймуни за банани.
194
2
 
19
 
! Отговори
Маймунарник преди 3 години
Маймуните имат някакви начатъци на разум и логическо мислене. Тук липсва изцяло.
193
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като коалиционни партньори на герб, бяхте винаги деветата дупка на кавала.След изборите на 28- март,ако не по-рано,тази дупка просто няма да я има.Кавалът ще е друг модел.Много лъжи натрупахте,хората вече са ви зачеркнали от съзнанието си.То бяха "големите" пенсии,Домусчиев "клиент" на прокуратурата за 58-милиона лева щети за държавата,днес чета,че сараите на Доган ще бъдат "сринати" до основи,все тлъсти парчета стръв,за шараните,от които ще очаквате отново да ви пратят в 45-тото НС!
192
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 3 години
*** би се пуснала, Вие - неискате ! :)По зле сте и от *** - ТОЛУПИ
191
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Русия от няколко дни има масови протести срещу Путин а нашите медии мълчат като риби.Защо ли ? - въпрос с купища отговори.
190
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***...му.ни не е със звездички в заглавието, което е двоен стандарт.Имаше едни, които мерят демокрацията и свободата с това колко банани са изяли.Но на въпроса.Този, с май..ните без звездички , е по -скоро тала...съм. Също със звездички.
189
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички българи - заедно. И злото ще отстъпи, защото няма шанс.
188
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дружно братя българи, враг да победим.Нашата България да освободим.
187
3
 
8
 
! Отговори
до 199 преди 3 години
Провокаторите, които хвърлиха бомби онази вечер са хора на Гешев - познати са от мероприятието "Гешев е радост". Гешев опита терористичен акт срещу народа си. Хубаво помисли какви защитаваш. Не ме интересува чий *** си.
186
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев ги настъпа и дигнаха вой до небесата.Показаха че са номер 1 в компроматите.Президент в момента нямаме - това е истината.Фигурант пълен.
185
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 194Това има толкова общо с програмиране, колкото писането на компютър има общо с калиграфия ама нищо.