Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта
19 юли 2020 19:28, Анисия Иванова
216
Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За пореден ден се очаква в центъра на София да се съберат протестиращи. Организаторите обявиха, че протестът ще премине в нова фаза от утре.

Началният час на протеста е 19.00 часа, а хората вече се събират на площада пред Президентството.

Днес се очаква да се дадат повече подробности за планираното за утре блокиране на парламента и други обществени сгради, съобщи Bulgaria ON AIR.

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта. Исканията на протестиращите остават непроменени - оставка на правителството и главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
0
 
! Отговори
Антианонимен преди 3 години
До АнонименТи си болен бе пич. Или твърде млад.
187
1
 
2
 
! Отговори
Протестиращи преди 3 години
Защо пренебрегваме президента? Нали и той е част от властта!
186
1
 
9
 
! Отговори
Ема преди 3 години
Като гледам снимката на протестиращите в Ню Юрк са само 10 15 човека и всичките са на 19 20 години и първо да кажат какво правят учат ли или работят или може би майките и татковците са дошли с много пари от България ние който сме дошли в Америка първо поколение емигранти и тяхните деца нямаме време за протести а трябва да работиме защото имаме сметки за плащане
185
4
 
8
 
! Отговори
Ема преди 3 години
Ей протестиращти отивайте да работите а не да чакате някой да направи всичко за вас а после ако направи нещо за вас той вие е виновен мали на протеста има деца който са учили в чужбина да дафат малко мозък и да кажат какво искат не само промяна какво означаеа промяна в какво защо не са искали на времето от тяхните бащи и майки който са от червената номенклатура и който ограбиха България
184
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе журналистите на терен, защо не попитат протестиращите млади хора които викат "Мутрите вън", как си обясняват поведението на Фигуранта по темата Черепа, който за сега е единствено доказаната мутра и то по лично негово признание, че е подкупвал политици.Подозрение предизвиква и реакцията на червената Централа, която светкавично освободи Паунов и с това реши, че е приключила топлата връзка с Черепа.Защо си мисля, че финансирането предизборната кампания на Фигуранта, може да е причината !Ле
183
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С блокирането на Парламента протестиращите ще направят услуга на управляващите, които могат да итеглят гласуването докато не се осигури на депутатите свободен и безопасен достъп до Парламента !
182
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 197 май че си много *** да не кажа *** с твоите пожелания на внуците на комунистите и тези техни проятели който да на площадите и платените организатори от Божков и олигархията майче искат България пак да бъде както беше изолирана преди но този път няма да им се размине
181
1
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
До R Каква конституция на Мая Манолова? Много други неща направиха, например България е в Еврозоната, България бе столица на ЕС, България се променя пред очите ни, ръстът на доходите е два пъти за 10 години, 1,5 пъти БВП. Имаме нови магистрали и доста нови пътища, имаме метро. Какво направи този пропутинец Радев за тези години, освен да мрънка и дрънка лозунги?
180
3
 
13
 
! Отговори
Ема преди 3 години
Като ги чета тази заявления за утре че ще обградят Народното събрание че ще заграждат магистрали имам чувството че от ъази млади младежи говорят от името на тяхните дядовци и майки и бащи от номенклатурата тоес бивши комунисти а навтемето само те имаха право да учат децата им или внуците в чужбина
179
13
 
5
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
До 193 Много си *** бе Герберасте! То да чакаш някой друг да свърши нещата е добре а? А ти така от страни да хвалят диктатора Не става! Компютъра ти е промит! Едва ли се усещаш! Долу диктатора Мутра от бившата СИК! Аз помня тези врамена! И за това го мразя лицемера! Ти беше ли роден тогава? Едва ли! Успех млади българи! Да свалим диктатора!
178
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минеков излага баща си, а Барбекян си е един професионален нищо неправещ ексхибиционисти от тертипа на Славков-батето, чието мото беше: Мене не ме търсете за работа.С такива организатори протеста е заплашен да се *** в един параван за задкулини машинации на нечистоплътни хора от Зайчарника на Фигуранта."Мутрите вън", но до сега нито Фигуранта, нито организаторите, нито червената Мафия не посочиха единствената мутра която реално е вън, а имено Черепа.Легенда: Радев = жалка фигура с главна
177
1
 
8
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
И аз искам оставка на моята магьосница, ама е по-корава и от Гешев.Плюс това има обществен договор с мен - свидетелство за брак.Не става с протест!
176
2
 
10
 
! Отговори
Дари преди 3 години
Като го глефач тази протести искат да се завърнат олигарсите и комунистите браво на тях по вечето деца са завършили в чужбина защото тяхните бащи и майки или дядовци да от номенклатурата Бтаво на тях
175
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре обикновените хора ще се самодоказват, че са смели и независими.А Триото - трябва да оправдаят и заработят парите от Дубайския тотализатор.
174
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
11-ти ден на ******ци в София, утре ще санират сгради
173
1
 
13
 
! Отговори
Протеста преди 3 години
Ще ви призная, а и целият народ ще ви бъде признателен, ако викате 'Доган и Пеевски на съд' и им разнасяте чучелата. Така ще докажете, че не сте платени. А дано, ама надали!
172
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младите като искат промяна,да се съберат, да си направят програми и партии и да се явят на избори. Това е демократичният начин. Те искали промяна,не искали този и онзи,обаче никой не може да каже от тях как и откъде да дойде промяната, повтаря се мантрата,че не трябва да се прави избор между по-голямото и по-малкото зло-ехоо!Къде в живота ,хеле пък в политиката го има това-абсолютно добро и пълна липса на зло?! Егати лозунгите!
171
2
 
11
 
! Отговори
Изнервен преди 3 години
Аз пък искам оставката на жена ми. Ако не я подаде ще блокирам тоалетната да не може да ..ре.
170
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми в ГЕРБ може и да има бевши комунисти.А БСП си е цялата комунистическа.Само името си смениха. И не им дремеше ни за идеали ни за нищо. Не се и змислиха дали да се нарекат социалисти.ЗАЩО ЛИ?
169
2
 
1
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
До Анонимен Още не можеш една дума да напишеш на български, какво искаш???