Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България

Оставката му ще го върне, смята лидерът на БСП
19 юли 2020 15:43, Анисия Иванова
169
Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България
Снимща: БСП

"Тези дни в Брюксел се решава изключително важен въпрос за бъдещето на ЕС и на България. Там се обсъжда бюджетът за следващия програмен период и средствата за възстановяване на икономиките и подпомагане на социалните системи на държавите членки от пандемията COVID-19. В същото време се обсъжда отпускането на европейските средства да бъде обвързано с върховенство на закона. В този момент улиците на България са заляти от протести, точно заради липса на върховенство на закона", каза председателят на БСП Корнелия Нинова.

В Бургас тя се срещна с областния председател на БСП в Бургас и с общинските председатели на партията от  Бургас, Царево, Малко Търново, Карнобат, Приморско, Поморие Несебър, Камено, Средец, Сунгурларе, Созопол и Руен и се включи в отчетно-изборната конференция в Айтос, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Нинова обърна внимание, че европейските медии пишат, че у нас се шири корупция, злоупотреба с власт и беззаконие. "Така правителството на Борисов поставя под риск възможността с европейски средства да възстановим икономиката, въпреки че внасяме своята вноска във фонда за възстановяване. Това правителство ни отдалечава от европейския стандарт на живот. Заради корупцията на всички нива ще продължаваме да изоставаме и да бъдем в периферията на Европа", каза още Нинова.

Според лидера на БСП е много цинично  Борисов да призовава в Брюксел да се подпомогнат социално слабите и безработните, вследствие на кризата, след като той не направи нищо за тях в собствената си страна.

"Оставката на правителството е възможност България да има своето достойно място в Европа, българската икономика да получи шанс за развитие, а народът- перспектива за европейски стандарт на живот. Правителството срина доверието на Европа към България. Оставката му ще го върне", завърши Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
9
 
! Отговори
нагла лъжкиня преди 3 години
тая дебелана Европа ли е че знае какво е доверието на Европа към България.Тая дебелана която може да отиде само в Москва от къде знае какво е доверието на Европа.Що за наглост е това?
108
0
 
10
 
! Отговори
ндаа преди 3 години
И като си иде бочко,и тя стане премиерин,и цяла Европа ще се втурне да връща доверието,така ли!?Бе тая луда ли е?
107
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този път и аз ще гласувам за БСП и Нинова!! Стига толкова власт за мафията и Борисов!!
106
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпреки, че никога няма да гласувам за Нинова, в изказването и има истина!БСП не трябва да управляват - най добър пример за това е Гергов, подводницата на ГЕРП в БСП!
105
10
 
1
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Тоя път Тиквата много се издъни!!Г-жа Нинова, се оказа много по- добър политик от него. Изигра го с финес. Сега идва нейното време
104
0
 
1
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
Е,щом го е сринало,сега да положи чакъл,фракция и битум, и после да асфалтира!
103
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕС не познава Нинова, Радев, Петков, Доган, Минеков, М. Манолова, и още много други от БСП, ДПС, АТАКА, и най добре е да мълчат и да не мътат водата на България. В ЕС и НАТО сме и да работят по програмата взаимно с ГЕРБ.
102
1
 
5
 
! Отговори
Джепчийка преди 3 години
Тука няма работа за нас!! Бойко ни я отне. Затуй ходим по Амстердам, там чопнеш портмоне и 200 евра. А тук 20 лв. Заради ГЕРБ емигрирахме!!
101
2
 
4
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Интервюираните младежи в Брюксел казаха, че се срамуват от нашия Бай ***... А ние, които сме принудени да живеем в тази ***, в която това крадливо племе превърна родината ни?!?
100
11
 
5
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Бойко е пътник!! Нинова е следващия премиер на България!! За първи път България ще има жена министър председател, която ще изведе България от кризата.
99
2
 
5
 
! Отговори
Тим преди 3 години
Гледах протестът пред ЕП в Брюксел. Срам, срам, срам. Ами ако са гледали и клипчетата за Чекмедже Банк..
98
4
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Май ще плачем за Бойко.
97
3
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Тия руски *** какво се вайкат за Европа. Важното е, че братска Русия ни обича и прави опити за преврат чрез Божков и редидента Рублен Радев.
96
3
 
14
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Когато комунистите бяха на власт нямаше никакво доверие от европейските партньори. Затова ни спряха всички европейски проекти- заради батко и братко - крадците на европейски средства от нейната партия.
95
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, Нинова, не ни ли омръзна да се повтаряш?
94
3
 
17
 
! Отговори
АБЕ НИНОВА.... преди 3 години
А, РЕШЕТНИКОВ ИМА ЛИ ТИ ДОВЕРИЕ... ХАХАХААА...АЙДЕ, КАЖИ СИ...!!!!
93
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата протегна ръка към парите на червените и на олигарсите и истинската мафия взриви държавата
92
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз вярвам само на един човек на ген Румен Радев
91
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква социалистка е Нинова? Това е несериозно! Тази жена може всичко да управлява и случайно попадна на изпаднала партия.
90
8
 
9
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Гешев ако набуташ в панделката Цветан Цветанов,аз лично ще те подкрепя,а Тиквун го остави за накрая,може и да спечели изкупление