Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България

Оставката му ще го върне, смята лидерът на БСП
19 юли 2020 15:43, Анисия Иванова
169
Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България
Снимща: БСП

"Тези дни в Брюксел се решава изключително важен въпрос за бъдещето на ЕС и на България. Там се обсъжда бюджетът за следващия програмен период и средствата за възстановяване на икономиките и подпомагане на социалните системи на държавите членки от пандемията COVID-19. В същото време се обсъжда отпускането на европейските средства да бъде обвързано с върховенство на закона. В този момент улиците на България са заляти от протести, точно заради липса на върховенство на закона", каза председателят на БСП Корнелия Нинова.

В Бургас тя се срещна с областния председател на БСП в Бургас и с общинските председатели на партията от  Бургас, Царево, Малко Търново, Карнобат, Приморско, Поморие Несебър, Камено, Средец, Сунгурларе, Созопол и Руен и се включи в отчетно-изборната конференция в Айтос, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Нинова обърна внимание, че европейските медии пишат, че у нас се шири корупция, злоупотреба с власт и беззаконие. "Така правителството на Борисов поставя под риск възможността с европейски средства да възстановим икономиката, въпреки че внасяме своята вноска във фонда за възстановяване. Това правителство ни отдалечава от европейския стандарт на живот. Заради корупцията на всички нива ще продължаваме да изоставаме и да бъдем в периферията на Европа", каза още Нинова.

Според лидера на БСП е много цинично  Борисов да призовава в Брюксел да се подпомогнат социално слабите и безработните, вследствие на кризата, след като той не направи нищо за тях в собствената си страна.

"Оставката на правителството е възможност България да има своето достойно място в Европа, българската икономика да получи шанс за развитие, а народът- перспектива за европейски стандарт на живот. Правителството срина доверието на Европа към България. Оставката му ще го върне", завърши Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
22
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Нинова си пече дупараната в Гърция в луксор!Гешев спиш ли?
88
2
 
26
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
На вашите манипулации иАнтибългарско говорене вече никой нормален не се връзва.
87
14
 
12
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
От1989г до ден днешен имаше само един честен политик и той Опра целия пешкир,Жан Виденов
86
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати, какво става тука бре...къде са троловете на Нинова и Пинокио? Всичките ли са на площада? Нямате ли телефони да мецнете по нещо срещу правителството?
85
8
 
16
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Най добрия вариант е народа да ви заключи в парламента и да ви запали
84
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕНИТЕ СА В ЖЕСТОКА ИСТЕРИЯ- МЕТНА ГИ ШИЗОФРЕНИЯ- ЧИЧКОТО С КАСКЕТА ПОСЕГНА КЪМ НАЙ СКЪПОТО НА СОЦИАЛИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ- КЪМ МИЛИАРДИТЕ ИМ- ПРИБЕРЕТЕ ОТКРАДНАТОТО И ГИ ОСТАВЕТЕ САМО С ЕДНИ СВЕТЛИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИДЕИ! ЩЕ МИНАТ ПО ПЪТЯ НА ТИЯ В РУМЪНИЯ-КЬОВЕШИ НАТИКА В ЗАТВОРА ВСИЧКИ КРАДЦИ ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ.
83
2
 
9
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Всичките 240 дупетати сте крадци
82
3
 
8
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Нинова,ти не разбра ли че народа не иска никой от тези които сега са в парламента,от 240 дупетати,един читав няма
81
2
 
34
 
! Отговори
Т.Танов преди 3 години
И тая ще ни говори за доверие ?!Мо,Корнелио,именно ти и твоето протеже-президент с вашата кохорта от пишман- "герои" сривате доверието на Европа към нас,защото освен да плюете и храчите друго ... не можете ! Освен "Техноимпекс" и другите далавери Нинови излезна и огромен неин хотел,който изключително умело се е опитала да замаскира,а кой знае още на какво е притежателка ?! Тя е срам за политическата класа у нас,не само за БСП !
80
2
 
27
 
! Отговори
Барба Яни преди 3 години
Ох,боже! Да беше млъкнала ли?Ти и Оня, сте тези които ни резилите пред света.А,и онзи стар премиерски чаршаф - блондинката със змийските очи и език!
79
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Правителството срина доверието на Европа към България" Само една псевдо комунистка може да изрече такива небивалици!
78
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрий са ***
77
11
 
5
 
! Отговори
Тим преди 3 години
Тук се извършват чудовищни манипулации. Написаното от мен преди 5 мин. беше изтрито. В същото време станах свидетел на поява на реплика, на която имаше 24 плюса още преди да се е появила!
76
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП и Радев шега да са смешни, ако не бяха жалки!
75
26
 
4
 
! Отговори
Мила преди 3 години
Дали позорните клипчета са обиколили света? Какво ли си мислят в ЕС при гледката на Чекмедже Банк? Сигурно вече не се чудят къде отиват парите им, а народът в България тъне в мизерия, въпреки тях.....
74
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова не веднаж е казвала в едно изречение, че Бойко е диктатор, но ние живееме в демокрачия и чи няма свобода на словото и печата, но всеки може да си каже мнението !Царе са на демагогията и факири в манипулацията.
73
3
 
22
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ преди 3 години
НО АЗ ГОРЯ, НО АЗ ЖИВЕЯ...И ОБИЧАМ ДА КРАДА..
72
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен ДНЕС ИМАМЕ 8% БЕЗРАБОТИЦА В НАЙ ТЕЖКИЯТ ПЕРИОД НА ЕПИДЕМИЯТА ОЧАКВАМЕ И МИЛИАРДИ ОТ ЕВРОПА- ДА БЛАГОДАРИМ НА ФИГУРАНТА, ЧЕ ПРЕДИЗВИКА ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!
71
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелио, нали точно твоите евродепутати бият тъпана, че в България няма върховенство на закона? То бива гнус, ама не се траеш вече! Оставка ти и фигуранта ти!
70
2
 
24
 
! Отговори
ЧЕРЕПЪ преди 3 години
БЛАГОДАРЯ ТИ ПАРТИЙО ЛЮБИМА, КАК ХУБАВА СИ ТИ, ДА ГУШКАМ ПОВЕЧЕ ПАРИ! В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУЧВА ТУЙ СЕГА, НИМА ТОВА Е НЯКАКВА ЛЪЖА!? БЛАГОДАРЯ ТИ ПАРТИЙО ДОБРА, ЧЕРВЕНА, ЧЕ СИ ТУК СЕГА И ТЕ ИМА! ПОКЛОН НА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МИЛИОНЕРИ ЧЕ СЪЗДАДЕ СВОИТЕ ЧЕРЕПИ ОКРАЛИ И ОБРАЛИ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.