Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България

Оставката му ще го върне, смята лидерът на БСП
19 юли 2020 15:43, Анисия Иванова
169
Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България
Снимща: БСП

"Тези дни в Брюксел се решава изключително важен въпрос за бъдещето на ЕС и на България. Там се обсъжда бюджетът за следващия програмен период и средствата за възстановяване на икономиките и подпомагане на социалните системи на държавите членки от пандемията COVID-19. В същото време се обсъжда отпускането на европейските средства да бъде обвързано с върховенство на закона. В този момент улиците на България са заляти от протести, точно заради липса на върховенство на закона", каза председателят на БСП Корнелия Нинова.

В Бургас тя се срещна с областния председател на БСП в Бургас и с общинските председатели на партията от  Бургас, Царево, Малко Търново, Карнобат, Приморско, Поморие Несебър, Камено, Средец, Сунгурларе, Созопол и Руен и се включи в отчетно-изборната конференция в Айтос, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Нинова обърна внимание, че европейските медии пишат, че у нас се шири корупция, злоупотреба с власт и беззаконие. "Така правителството на Борисов поставя под риск възможността с европейски средства да възстановим икономиката, въпреки че внасяме своята вноска във фонда за възстановяване. Това правителство ни отдалечава от европейския стандарт на живот. Заради корупцията на всички нива ще продължаваме да изоставаме и да бъдем в периферията на Европа", каза още Нинова.

Според лидера на БСП е много цинично  Борисов да призовава в Брюксел да се подпомогнат социално слабите и безработните, вследствие на кризата, след като той не направи нищо за тях в собствената си страна.

"Оставката на правителството е възможност България да има своето достойно място в Европа, българската икономика да получи шанс за развитие, а народът- перспектива за европейски стандарт на живот. Правителството срина доверието на Европа към България. Оставката му ще го върне", завърши Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доверието го срина Гадев злобаря и началника му Божков.
48
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Права е Нинова. БСП победа!
47
1
 
22
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
Не правителството а вие сринахте това доверие с безпочвени не доказани измислици.Европа не харесва социалисти във властта.Не го ли разбрахте.Ще ни отрежат като свински т...к.
46
2
 
17
 
! Отговори
не преди 3 години
До Много вервамНо за жалост много хора й вярват, което е трагично и тя точно на това се и надява и затова продължава с омразата и лъжите си на всеослушание. Как може човек да живее с толкова омраза без да се пръсне като сапунен мехур...не знам.Или пък това е само роля, но не помня да е завършила НАТФИЗ. Трагедията е в това, че такива хора си вярват и най-лошото е че искат да ни управляват. Те са като зомбита, накъдето ги води "другарката" там отиват и са послушни мекерета с празни глави.
45
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Защо бТВ и нова ЗАЩОТО ПОЧИВАТ В ГРЪЦКИЯ ХОТЕЛ НА НИНОВА РАБОТЕЩИТЕ В ПОСОЧЕНИТЕ ТВ.
44
1
 
17
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Даа със сигурност. Те в Европа я чакат с отворени ръце Нинова. Само като я видят и парите ще потекат като река към нас.
43
1
 
25
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
След като ни приеха в ЕРМ II да говориш за корупция е меко казано нагло! Още повече когато партийната ти каса е празна (окрадена)!
42
1
 
21
 
! Отговори
Защо бТВ и нова преди 3 години
Не питат лидерката на бсп за хотела?
41
2
 
7
 
! Отговори
Електорат преди 3 години
https://youtube/watch?v=9oByFBpMgcA Без коментар! :D
40
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ненке, пак поосра сибя!
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакаме държавните бензиностанции от ГЕРБ.АЕЦ БеленеБалкански поток.
38
1
 
17
 
! Отговори
ЧЕРЕПЪ преди 3 години
БЛАГОДАРЯ ТИ ПАРТИЙО ЛЮБИМА, КАК ХУБАВА СИ ТИ, ДА ГУШКАМ ПОВЕЧЕ ПАРИ. В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУЧВА ТУЙ СЕГА, НИМА ТОВА Е НЯКАКВА ЛЪЖА, БЛАГОДАРЯ ТИ ПАРТИЙО ДОБРА ЧЕРВЕНА ЧЕ ТЕ ИМА И СИ ТУК СЕГА!
37
3
 
30
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ВСИЧКО ЛЪЖЕ И КРАДЕ НО НАЙ МНОГО ТЕ СА В БСП И ДПС
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До И на ГЕРБда, бе! магистрала "струма" много активно си се строи!
35
2
 
16
 
! Отговори
МЕЧ преди 3 години
Е нали точно това искате и за това работите- против България!!!Някои ще го осъзнаят/не вие като партия/,ама ще е късно!
34
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и това го казва партия, при чието единствено управление в последните десет години (орешарски) европа спря ВСИЧКИ субсидии! спряха всичко - саниране, магистрали, помощи за инвалиди от германия!
33
2
 
20
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До Другари и другаркиОбаче и в Русия не ги искат. По-добре в открития Космос.
32
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за какво ни е въобще "доверието на еуропката"?????? ОТ КАКЪВ ЗОР ПЪК ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ДОКАРВАМЕ!!!! Ние НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ еуропейци в този вид, особенно пък в който са сегашната г..ей-еуропка!!! НЯМАМЕ НИЩО ОБЩЕ С ТЯХ!!! Ние си имаме СВОЙ ПЪТ, СВОЯ ТРАДИЦИЯ, СВОЙ ЕЗИК, СВОЯ КУЛТУРА..............не ни трябва НИЩО еуропско!!!!!!!!!!!!!! Левски не се е борил за това, че да станем еуропски роби!!!
31
13
 
7
 
! Отговори
И на ГЕРБ преди 3 години
Ги спряха-за магистрала Струма.
30
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не беше тъжно щеше да е смешно. Корнелка говори за доверие от Европа????!?!? Точно тя!? До колкото си спомням на Орешарски спряха парите, не на ГЕРБ!