Протестите продлъжават и след вота на недоверие

Протестиращите посрещнаха отхвърлянето на вота с освирквания
21 юли 2020 13:30, Ния Христова
286

Снимки: Димитър Кьосемарлиев 

 

Вотът на недоверие срещу правителството беше преодолян в парламента. Протестиращите пред Народното събрание заявиха, че отхвърлянето му няма значение и те ще продължат да настояват за оставки. 

 
Някои от гражданите заявиха, че протестът ще премине в гражданско неподчинение. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
1
 
2
 
! Отговори
Орешарски преди 3 години
Не е крадец, само една безволева марионетката. Предпочитам крадците
234
12
 
5
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 262: И какво е краднал Орешарски? Това, гербаджийските *** наистина сте изпечени л'ъжци. Специални курсове ли ви провеждат, от бат'си Бойко ли се учите, но в л'ъжите направо сте без конкуренция.За суджука, б'оклука, апартаментите, чекмеджето с пачките с по 500 евро и златните кюлчета и т.н. сигурно не си и чувал.
233
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с две-триста, замаяни от жегата, човека правителство не се бута! орешарски хиляди го бутаха цяла година и нищо! а той крадна като за световно!
232
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИКОЙ от ГЕРБ повече НЯМА МОРАЛНО ПРАВО да бъде на власт. Това е ДОКАЗАНО КОРУМПИРАНА ШАЙКА. Правителството и парламентарното мнозинство са НЕЛЕГИТИМНИ.
231
10
 
10
 
! Отговори
Член първи преди 3 години
ГЕРБ плюс каскетурата са като БКП с член първи в конституцията за "ръководна роля". Президентът Радев единствен пречи на Бойко да яхне цялата държава. В него е надеждата, че при предсрочни избори, проведени от временно правителство, назначено от Радев нещо може да се промени. Бойко и гербаджиите го знаят и ще правят всякакви "ремонти" и манипулации, но няма да подадат доброволно оставка, защото може да им е за последно.
230
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно Божков ръси здраво. Днес ми предлагаха 100 лева да ида да кряскам в София. Ако водя и малко дете 150.
229
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ, това е все едно БКП.Борисов е бил на 30 години, когато е дошла демокрацията. Вече оформен и шлифован партиец и милиционер. Той не може да възпроизведе нищо, освен ТОТАЛИТАРИЗЪМ, ченгесарщина, пилеене на готови пари и чупене на стойки по телевизията. Ако не се махне, ще му гледаме мутрата доживот, а повярвайте, той ще се кандидатира дори с катетър и на системи. Това е чиста проба недибит комунист.
228
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако сега държавата не се изчисти, до нова година всички по-изявени недоволстващи ще бъдат смачкани с фалшиви и скалъпени обвинения или направо утрепани, както стана с Милен Цветков или днеска с Минчо Спасов. Тази власт не се спира пред нищо.
227
8
 
8
 
! Отговори
Здрави структури? преди 3 години
До Кой ви мъти: Здрави структури по места? Да, така се печелят избори. Във всеки глад, село и паланка са се окопали здрави гербаджийски структури. Наскоро някой беше казал, че в Русе никой не може да бъде назначен на държавна длъжност (до портиер включително) без одобрението на областният координатор на ГЕРБ Пламен Нунев. А само там ли е така? Гербаджиите са се срастнали с държавата. Избори срещу тях без да ги провежда служебно правителство трудно ще се спечелят.
226
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви са тия гейски пазарлъци, бе!ГЕРБ въобще нямат МОРАЛНО ПРАВО да управляват! Те ме излъгаха да гласувам за тях.ВЪН !!!
225
10
 
11
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Кое сега не и е счупено на държавата???Земеделската министърка прикрива злоупотреби. Вътрешният обвинява хора в тероризъм без доказателства. Про стакът премиер е бе колегите си с 200. Главният прокурор нанася на държавата щети за стотици милиони. Говорителката на Парламента е тьпа вулва.И всичко това е желязно документирано. За такава държава ли съм гласувал преди три години?
224
7
 
18
 
! Отговори
Кой ви мъти преди 3 години
главите с това служебно правителство. Нито едно служебно правителство не е направило нещо положително за България с изключение валутния борд при Стефан Софиянски, кого пък го съдиха за корупция и дори кражба. Даже знам за един дето се самонизначи за посланик в Лондон по време на своето управление. Има други механизми с които да защитим вота си и то не е предсрочни избори и служебно правителство, здрави структури по места.
223
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно е, че при всички избори има фалшификации. Въпросът е в размерът им, а при избори проведени от ГЕРБ, размерът на фалшификациите ще осигури победа на ГЕРБ в изборите, докато при избори организирани от служебно правителство няма да има партия, която да успее да си осигури предимство с фалшификации. Това е голямата болка на мутрите и затова не подават оставка.
222
7
 
7
 
! Отговори
Нашенски избори преди 3 години
Ние сме доказали на практика че избори, в които протоколите се пишат, зачеркват и дописват и след това се разнасят с чували по нощите, се фалшифицират. И ГЕРБ станаха майстори на тоя занаят. И така ще бъде, докато те провеждат изборите. Спасението е: предсрочни избори и машинно гласуване. Иначе трябва да ги търпим до веки веков.
221
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Труден протест. Мутрите са докарали десетки хиляди полицаи в центъра на София, за да спрат протестите.
220
4
 
0
 
! Отговори
Защо избори сега? преди 3 години
Някой чувал ли е да се коментира в парламента, по телевизионните студия или някъде другаде какво върши през тази година (когато не е имало избори) Централната избирателна комисия? Четете Уикипедия - тя е постоянно действащ орган със състав от 20 човека, от които 7 са от ГЕРБ (с председателя) 6 - от БСП, ОП и ДПС - по двама, и патерицата Марешки - един.За какво получават заплати? Със собствен бюджет. Мислят ли те изобщо да се има машинно гласуване на следващите избори? Не, и накрая "няма време"
219
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 225Хахахаха машинното гласуване е най-лесно за фалшифициране.
218
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
209,Ами не. Не са изпълнени никакви искания, ако сегашните управляващи останат във властта и променят конституцията с ВНС. Основните искания на протестиращите са:- оставки на МС и Гешев- разследване, съд и присъди на министрите, Гешев, соътветно на всякакви други нива като депутати, кметове, хора в администрацията, собственици на фирми, които са участвали в схеми и т.н.Буквално се казва в основния лозунг- ОСТАВКА И ЗАТВОР.
217
2
 
12
 
! Отговори
До 143 преди 3 години
Не само сте зелени от злоба,но и с жълто около усти те от дрогата.
216
4
 
13
 
! Отговори
Гореща новина преди 3 години
То да е туй да го набиеш на младите протестиращи! А то разум няма как да стане. Какво като са учили в Харвард трябва яко бачкане а не купон на площада