Вслушват ли се управляващите в протестиращите?

Властта вече е готова с ремонта на кабинета
22 юли 2020 22:35, Нели Христова
109

Управляваща коалиция се готви за ремонт на кабинета. Според депутата от НФСБ Христиан Митев ситуацията в момента е доста динамична и променяща се.

"Но това доказва едно - че управляващата коалиция се вслушва в част от исканията на протестиращите", каза Митев за Bulgaria ON AIR.

По думите му предстоят промени в персоналния състав на Министерския съвет, а какви точно ще са те, ще бъде ясно утре на Коалиционния съвет.

"Има много групи с различни искания - като тръгнете от плакати с отмяна на Закона за социалните услуги, минете през искания за Велико народно събрание, искания за промяна на мястото на прокуратурата от съдебната в изпълнителната власт, включително и хора, които протестират срещи 5G мрежите", каза депутатът.

Според него целта е не просто да бъде откликнато на исканията за промяна, а да бъде направен анализ на работата на всеки един от министрите.

"И тези, които не се справят, да бъдат сменени", заяви Митев.

По негово мнение правителството е допускало грешки, но се прави всичко възможно пропуските да бъдат отстранени.

"Давам примера с решението по отношение на студения резерв, като подобна грешка от страна на държавата, която в момента ще бъде поправена", добави гостът в студиото.

Според Митев прави впечатление, че протестиращите по повод Закона за хазарта не са излезли миналата седмица, когато промените са гледани в Комисията по бюджет и финанси.

"Техните протести са икономически мотивирани, аз ги разбирам. Освен това да процъфтява хазартът в България, ние имаме и задължение към останалите граждани да ограничаваме хазартната зависимост. Няма как да я ограничим като оставим сегашното масово разпространение на хазарт във всяко малко градче в страната", увери той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя поданик на Боколандия е избройл кви ли не глупости, само не и основната "Край на корупцията!"
59
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бибко е бръкнал с алчни пръстчета в кацата на всяко министерство, кво ще сменя. Ако пък не е знаел, че отвсякъде се краде(да бе!?), пак не говори добре за управлението
58
12
 
14
 
! Отговори
Добре че не преди 3 години
Ако бях аз премиер щях да построя нов затвор за всеки който прокламира безмисленни тези, без да дава предложение как да се постигнатЦелия протест щеше да е настанен там
57
11
 
15
 
! Отговори
Стоп протест преди 3 години
Какво да им слушатБезсмисленни исканияПодхранвани от престъпни структури
56
9
 
13
 
! Отговори
Запозната преди 3 години
Все се чудя как може да ги търпи Г-н Борисов.Тея *** де протестират пречат на нормалните процеси в държавата. Къртечници трябва на полицаите и за една вечер да ги смажат.После по камерите кат ги познаят и децата им да гонят от работа.
55
13
 
9
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Бързо и динамично към затвора на всички депутати. особено депутатите с окървавени ръце от НФСБ и ВМРО. Какво не има е ясно? Нищо по-просто - подават оставки, съд и затвор - това е толкова просто и логично. Наиграха се наживяха се, сега остава да си платят.
54
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички управляващи са за Беляне!Следващите да си правят сметката!
53
15
 
15
 
! Отговори
Ало,Ало ноухау преди 3 години
Организаторите на протеста действат като банда Ало-измамници в акция- вкарват хората във филм,че има кризисна ситуация и трябва спешнода хвърлят спестяванията си през балкона.Едните измамници държат народа "на телефона"(БожковТВ, Еврокон & ко) и внушават надвиснала опасност и спешност на действията.Другите престъпници(отровното трио)са на площада и играят сценки имитиращи кризисна ситуация.Крайна цел- ошашавяне и грешни стъпки на народа,водещи отново до яхвакето му от току-що натирени престъпниц
52
9
 
13
 
! Отговори
До 70 преди 3 години
Радефф, ти ли си бе ?
51
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е дивия селски чобанин да си подава оставката заедно с тьпоъгълния каскет. Каскета една работа не е свършил откак е окупирал поста.
50
10
 
13
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
проблема с падането на бойко и гешев е че ако се случи това означава да влязат в затвора за всички своеволия които натворихате избират да задържат властта за да не бъдат опандизенисъс промени и подмени на кадри няма да се реши нищоединственно инситуционални реформи ще закрепят държавата но бойко не позволява такива защото шиши не му позволява какъвито и нови кадри да нзаначи боко той им е вързал ръцете да действат просто не позволява да предприемат реформи и това е основния проблем
49
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рспект за протестиращите!Оставка на мутрите!
48
10
 
13
 
! Отговори
Ще те яздя кух преди 3 години
До 64Никой не помни зaгyбeняцитe....Особенно пияните и надрусани ***, като теб и около 1000 маргинала разбиращи демокрацията, като анархия. Скоро ще ядете шамари от нормалните граждани на които пречите от две седмици. И тогава дано полицията да не се намеси да ви спасява от наистина справедливия гняв на РАБОТЕЩИТЕ. Айде екскремент лягай, че утре трябва да крещиш тъпoтии до никое време.
47
11
 
12
 
! Отговори
До ебетв си майката преди 3 години
Разбира се, и Френската революция, и Американската, вке болшевишки революции. Ян Собиески и той страшен болшевик. И баце също в тая връзка, когато пламенно подкрепяше протестите през 2013 г. Много ви е къса паметта на гербаджиите.Но ние помним. И вие ще ни запомните.
46
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що бе?Имате си цела партия комунисти - БСП.за една нощ се превъплатиха и от комунисти станаха социалисти. Бойко поне отказа да си върне червената книжка.А тия си хвърлиха кнежките на *** и днес да ги утрепеш няма да признаят че са биле комунисти. И никога не ги е интересувало. Само келепира.
45
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 58Не приказвай глупости.Всички които ставаха член на БКП бяха убедени комунисти като Бойко Борисов!Тия другите дето снасяха изобщо не са в сметките.
44
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народ с мъжка част 70% тъпу,нгери стоящи само по заведения и фитнес зали, и 90% женска част по същия начин, но и чакаща поредния балък от мъжките 70% да му служи срещу некакви парици, кво може да искаш. 20% роми и то не остана читаво население, а пардом то е по света.
43
6
 
14
 
! Отговори
до 53 преди 3 години
Вижда се, че нищо не разбираш от комунизъм. И се радвай, щото си късметлия.Имаше хора, които ставаха комунисти /или доносници, което е все тая/ само да опазят семейството и децата си. Защото бяха заплашвани, защото бяха притискани, защото управляващата комунистическа върхушка се отнасяше с хората като с роби.Не се прави на много зноещ. Не си и ти личи.
42
11
 
15
 
! Отговори
Ебетв си майката преди 3 години
Направете си партия, идете на избори, спечелете , управлявайте Така се прави при демокрацията Другото е комунизъмБолшевико-комунистите ни бяха бяха превърнали в концлагер 45 годиниАре писта
41
9
 
18
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
А бря ? Тея дека протестират от ги не уловат джандарите и на село дъ работът на къра?Раута бол а те май няаат такава.Па глеаам бая убави моми има дека зяпат и викат.Само дека са убави сигур идно копче не моат да зашият.Ама претенции могу.Язе са скъсвам да бачкам,*** кът глеам щу народ си бара фара по площадите си викам от кадя са навъди толкоз михлюз ?