Опозицията критикува остро рокадите в кабинета

Нашата позиция не се променя – оставка на целия кабинет, обяви Нинова
23 юли 2020 12:45, Красимир Ангелов
91
Опозицията критикува остро рокадите в кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Очаквано опозицията критикува промените в кабинета, които бяха оповестени по-рано днес. Както е известно с постовете си се разделят четирима министри – вътрешният Младен Маринов, икономическият Емил Караниколов, финансовият Владислав Горанов и министърът на туризма Николина Ангелкова. Кирил Ананиев пък става министър на финансите и напуска поста на здравен министър.

Още по темата
"Смятаме, че това е имитация на промяна. Сменят се министри, но мафиотският модел на управление остава", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Този филм сме го гледали 12 пъти – 12 пъти са сменяни министри в този кабинет. Но всичко продължава постарому. Резултатът от действията на премиера е – агонията продължава", смята Нинова.

По думите й хората на улицата искат оставката на целия кабинет, а с промените Борисов спасявал само себе си.

"Нашата позиция остава непроменена - оставка на Борисов и целия кабинет и предсрочни избори", посочи Нинова. Според нея извършените промени в кабинета няма да спрат протестите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
5
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Няма да спре да защитаваме истината, защото не сме комунисти.Поредната лъжа етова споразумение. Но така е когато искаш да лъжеш и да манипулираш.Да такова споразумение е имало, но само у нас то е извършено с едно единствена цел- да се проправи пътя на БКП към властта с подкрепата на присъстващата тук Червена армия. Която горката вместо да си иде след 3 меесеца както е по договор остава да *** безплатно храната на българите и не ава и 1 лев за това. Имааш ГУГЪЛ - ЧЕТИ!
54
3
 
5
 
! Отговори
Е то и преди 3 години
Погромът над " света Неделя" въобще не е слечайно. На вас, ***, ВСИЧКИ ВИ ПРЕЧАТ.
53
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До спрете лъжитеСпоразуменитео за Народен съд е между държавите победителки,а не е инициатива на комунистите,дори в други държави,особено във Франция са избити десетки хиляди, надвишават дори 100 000 само в една държава,а в България едвам са осъдени около 2000 човека от Народния съд.А няма ли да попитате и защо са ги избили? Защото са извършили масови убйства и престъпления!Не са осъдени случайно.Не фалшифицирайте историята ни!
52
3
 
4
 
! Отговори
Спрете с лъжите! преди 3 години
.........през Септемврийското въстание,деветоюнските превратаджии,които са били на власт,отново извършват страшни зверства над народа и свидетел на събитията възкликва - "Клаха народа си така,както и турчин не го е клал!"
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВАЛЕРИ ПЕТРОВ- "ХОРОВА ПОЕМА ЗА НАРОДНИЯ СЪД- "- ТЯ ЗАВЪРШВА ТАКА: "КЪМ ВРАГА ДА СМЕ НИЙ БЕЗПОЩАДНИ, СРЕЩУ НЕГО ДА НЕ ЗНАЕМ ПОКОЙ, ДА ГО БИЕМ КАКТО НИ ПАДНЕ, И ДЕТО НИ ПАДНЕ ТОЙ!"- ДА ВИ НАПОМНЯ НЕЩО- ТЕРОРИСТИЧНИЯТ АКТ НА ЕЛЕНКО И КО В ТУНЕЛА НА МЕТРОТО....ЕХ ДРУГАРИ НИЩО СТАРО НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ, НИЩО НОВО НЕ СТЕ НАУЧИЛИ- ВИЕ СТЕ ПОЗОР.
50
2
 
4
 
! Отговори
Спрете с лъжите! преди 3 години
До СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИНе манипулирайте историята ни,не само че комунистите не организират Септемврийското възстание,но и отказват да участват в него!Септемврийското въстание е организирано от ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ,като отговор на незаконния Деветоюнски преврат и къвававите кланета извършени над народа,през Септемврийското въстание,деветоюнските превратаджии,които са били на власт,отново извършват страшни зверства над народа и свидетел на събитията възкликва "Клаха народа си така,както турчин не го е к
49
3
 
5
 
! Отговори
Айде преди 3 години
стига с тези оправдания за народния съд и за всичко друго дето ви търпяхме. Ясно е това са ви възможностите това са ви разбиранията. Всеки си има право, ама вземете поне веднъж поемете отговорност за стореното. А не само да давате акъл и да критикувате. И не лъжете децата, че ще ви изтръгна езика!
48
4
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИНе се притеснявай, никой не вярва на комунистическите от*епки. Даже и те не си вярват.
47
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТакива съдилища ,като Народния съд,са образувани във ВСИЧКИ държави и в станите в които са пострадали хора от нацизма,не е само в България,а дори и в цяла Европа и САЩ,в щатите направо вкарват немските нацисти в коцлагери да умрат от глад,както те са правили с концлагеристите през ВСВНародния съд никога не е бил организиран от комунистите,а е бил организиран по споразумение на държавите победителки от ВСВ!А в лагерите през соца лежаха най-големите престъпници или убийци - факт!
46
6
 
7
 
! Отговори
СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ преди 3 години
ЛЪЖИ!! Как не ви омръзна да лъжете? Винаги сте разчитали само на лъжи и манипулации.1/ Септемврийското въстание е организирано от БКП! С ръководители Г. Димитров и В. коларов. И двамата мушмороци бягат позорно преди въстанието да бъде окончателно разгромено.2/ Народният съд беше организиран от БКП за разправа с противниците си. използваха и това, че Червената армия беше още тук и бългрския народ не можеше да се противопостави на тия безчинства.
45
3
 
3
 
! Отговори
Столетницата преди 3 години
е крайно време да се пребоядиса качествено в тъмносиньо и да се слее с ДБ. Така може и да ни излъжат / ако много много не се показват, а действат задкулисно/. Обаче па там много командири...тегаво е.
44
1
 
7
 
! Отговори
До спрете лъжите преди 3 години
АМИ НАЛИ ПОБЕДИТЕЛИ ВЪВ ВСВ СА НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ, НО БЪЛГАРИЯ ОСТАВА ПОД ЕГИДАТА ЕДИНСТВЕНО НА РУСИЯ!!!!! Е ОТ КОГО ДА Е ДОМИНИРАН НАРОДНИЯ СЪД, АКО НЕ ОТ КОМУНИСТИ?????
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП са бита карта. Чакаме електората им по естеествен път да изчезне, за да напуснат парламента.
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко поне е спестил малко, докато нинова е изхарчила всичко. Даже и касата на бсп.
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
37- СЪДЕБНИТЕ АКТОВЕ НА КРЪВОЖАДНИЯТ, ТЕРОРИСТИЧЕН , ЧЕРВЕН НАРОДЕН СЪД НЕ СА ПРИЗНАТИ ДО ДЕН ДНЕШЕН ОТ НИКОГО- НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙ, НЕ МАНИПУЛИРАЙ- ОСТАВА ДА НАПИШЕШ, ЧЕ ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА НЕ СА БИЛЕ ЧЕРВЕНИ А НА АНГЛИЯ И САЩ- ДА БЕ- НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ЧЕРВЕНИТЕ ПРОСТОВАТИ МАНИПУЛАТОРИ СА ГУГЪЛ И ДОКУМЕНТИТЕ ПУБЛИКУВАНИ ОНЛАЙН...ДО ИСТИНАТА С ЕДИН КЛИК- ИГНОРИРАЙ СОЦИАЛИСТИТЕ КРАДЦИ ЕДРИ МИЛИОНЕРИ, НО....СОЦИАЛИСТИ ЗАЩИТНИЦИ НА БЕДНИТЕ С ХОТЕЛИ В ГЪРЦИЯ И ЗАВОДИ ЗА ПО ЛЕВЧЕ..ГАДОВЕ МАНИПУЛАТИВНИ.
40
1
 
8
 
! Отговори
Човек преди 3 години
НИНОВА ИМА ПОДКРЕПАТА НА КГБ И РЕШЕТКАТА - ТАКА ЧЕ ЩЕ БЪДЕ НЕСМЕНЯЕМА. ТЯ Е НА РУСКА КАИШКА, КАТО РАДЕВ, НЕ СА ПАТРИОТИ. НЕ !!!! СМЕНЕТЕ ИМЕТО НА ГЛАВНАТА УРИЦА В СОФИЯ - НЕ ТРЯБВА ДА Е КРЪСТЕНА НА РУСКИЯ ГЕНЕРАЛ - ГУБЕРНАТОР!!!!!
39
7
 
4
 
! Отговори
спрете с ЛЪЖИТЕ преди 3 години
ДВЕТЕ ОГРОМНИ ЛЪЖИ в българската история:- че Нарония съд е бил организиран от комунисти- че Септемврийското възстание е било организирано от комунистиНародния съд е организиран по споразумението на държавите победителнки във ВСВА Септемврийското възстание е организирано от земеделците,в отговор на незаконния деветоюнския преврат и терора над населението,но към земеделците се включва спонатанно и целия български народ в Септемврийското възстание и бива изклан жестоко от управляващите превр
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тази септември е аут е въртоглавите, а и самия свинар и каза, че вредна за България, какво иска и тя не знае, вместо да скрие някъде в Мизия
37
2
 
5
 
! Отговори
ПОЗОР ЗА ЧЕРВЕНИТЕ преди 3 години
37- ИЗВАДИ СИ ГЛАВАТА ОТ КРЕМЪЛСКАТА ПОВЪРНЯ И ЕЛА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА- КЪДЕ СА НАЦИСТИТЕ В ГЕРМАНИЯ, КЪДЕ Е ТЕРОРИСТИЧНИЯТ НЕЗАКОНЕН ЧЕРВЕН НАРОДЕН СЪД В БЪЛГАРИЯ- КАТО СТАНА НА ВЪПРОС ЗА НАЦИСТИТЕ- МЕЖДУНАРОДНИЯТ СЪД В ХАГА ИЗДАВА САМО 15 СМЪРТИ ПРИСЪДИ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА САМО НАШИТЕ ТЕРОРИСТИ ИЗБИВАТ НАД 2900 БЪЛГАРИ ЗАГРАБВАТ ИМОТИТЕ ИМ И ЗАЖИВЯВАТ В ТЯХ. ДС ВИ Е ПРОМИЛА МОЗЪЦИТЕ И ВЗЕ ДА НИ ПИСВА ОТ ТИЯ ПО ПЛОЩАДИТЕ- УТРЕ ЩЕ РЕВЪТ ЧЕ СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РАБОТА.
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НИНОВААз не съм срещу ГЕРБ,но не ми харесва да мачкате БСП и всякаква останала опозиция!