Опозицията критикува остро рокадите в кабинета

Нашата позиция не се променя – оставка на целия кабинет, обяви Нинова
23 юли 2020 12:45, Красимир Ангелов
91
Опозицията критикува остро рокадите в кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Очаквано опозицията критикува промените в кабинета, които бяха оповестени по-рано днес. Както е известно с постовете си се разделят четирима министри – вътрешният Младен Маринов, икономическият Емил Караниколов, финансовият Владислав Горанов и министърът на туризма Николина Ангелкова. Кирил Ананиев пък става министър на финансите и напуска поста на здравен министър.

Още по темата
"Смятаме, че това е имитация на промяна. Сменят се министри, но мафиотският модел на управление остава", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Този филм сме го гледали 12 пъти – 12 пъти са сменяни министри в този кабинет. Но всичко продължава постарому. Резултатът от действията на премиера е – агонията продължава", смята Нинова.

По думите й хората на улицата искат оставката на целия кабинет, а с промените Борисов спасявал само себе си.

"Нашата позиция остава непроменена - оставка на Борисов и целия кабинет и предсрочни избори", посочи Нинова. Според нея извършените промени в кабинета няма да спрат протестите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата заминава в затвора!Пишете си още за "манипулации"!Все в бяло гербавите крадци, друг им подхвърля кюлчета, евра...Гиди мошеници!
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата от СИК!
33
5
 
21
 
! Отговори
Спомням си преди 3 години
Тези са най-големите манипулатори на света.То не бяха автобуси с двойни дъна, необитаеми острови в залива на Неа Ираклица, къщи в Барселона, кюлчета злато в нощни шкафчета, кратери на Луната и други такива безумни лъжи.Аз обаче си спомням Лукановата зима, Виденовата есен и Орешарското лято - и това всичко е истина.Как може някой все още да им се връзва на тези некадърници?Айде хлапаците донякъде ги разбирам-те не са били свидетели тези събития.Но другите (колко и малко да са те) им се чудя !
32
3
 
10
 
! Отговори
НИНОВА преди 3 години
33- ТУК Е ВЪПРОСЪТ ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, КОЯТО ИЗБЕСНЯ ЗАЩОТО СИ ВИДЯ КРАЯ- ЗА ДРУГОТО- НЕ ГО МИСЛИ. ГЕРБ ИЗВОЮВА 29 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА СЛЕДВАЩИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ, С 13 МИЛИАРДА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕКУЩИЯТ ПЕРИОД- 85% СА БЕЗВЪЗМЕЗДНИ ПЛАЩАНИЯ, ДРУГИТЕ С НИСКА ЛИХВА И ДЪЛЪГ ПЕРИОД- 30 ГОДИНИ- ДАЛИ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕМ ОТ ЕБ ЗАВИСИ ОТ НАС- А ЧЕРВЕНИТЕ САБОТИРАТ ВСЯКА ПОБЕДА НА НАРОДА СИ- ГНУСНА КРЕМЪЛСКА ПОВЪРНЯ!
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е единственото нещо, което тия могат да правят. И нищо повече. Ама тридесетте милиарда евро са си пари.
30
7
 
11
 
! Отговори
Хора преди 3 години
тия трябваше да им резнем главите като на Чаушеско. Те затова Румънците вървят на пред а ние а-така-а така. Само мътят главите на разни късопаметни. Че и протестират - за какво викате бе - скрийте си някъде грозните мутри, че ни омръзна всеки път да ни ги предлагате - да не сме мало-умни. Че и оценки ще дават. Вие и на малкия пръст на крака на Борисов не можете да застанете - мафиоти овълчени. Че и компромати ще вадят, нали вече 30 години все това ви е позата - фалшификати некви.
29
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПОЗОР ЗА ЧЕРВЕНИТЕА нацистите избиха над 60 милиона европейци,а Народния съд никога не е бил червен или комунистически,бил е организиран по споразумение на страните победителки - Англия,Русия,САЩ,Франция,както и от пострадалите от фашизма евреи.Не прехвърляй вината на невинните българи,ние дори сме пострадали от такива като кървавия професор Цанков!Номера ви НЕ МИНАВА!
28
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов!Никакви отстъпки на тия айдуци!Не искаме БСП, не искаме обвързване с Русия. Което неминуемо ще се случи, ако БСП дойде на власт.А протестиращите вместо да пощят от зависимостите на България да излязат с предложения за някаква читава алтернатива.
27
2
 
8
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ИМАШЕ ПРИПЕВ НА ЕДНА ПО-СТАРИЧКА ПЕСЕН : " ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ...ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
3
 
19
 
! Отговори
До дъра бъра преди 3 години
АМИ ВИЖТЕ КОЙ ВИ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОТЕСТА???? КОИ СА ВАШИТЕ ЛИЦА????? НАЙ- НАПРЕД НИНОВА!!!!!! ХА ХА ХА А, И БАБИКЯН С ОТРОВНОТО ТРИО!!!! ВЕЧЕ СМЕ ГО ЖИВЯЛИ ТОВА!!!!! НО ВИЕ ЯВНО НЯМАТЕ ПАМЕТ!!!!
25
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук въпросът е за мафиотското правителство!Нещастната и слаба опозиция е ясна.
24
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигурата и червената Мафия пак излъгаха протестиращите !Жалко за наивниците дето "Отровното трио" на Куку, Пипи и Ян Бибиян и техните ментори Фигуранта и Черепа ги насъскваха към всички институции в държавата с изключение на Зайчарника на Радев.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
23
2
 
14
 
! Отговори
чеп преди 3 години
Нинова, reality check...хората и вас не искат! Искат смяна на системата...
22
4
 
17
 
! Отговори
ПОЗОР ЗА ЧЕРВЕНИТЕ преди 3 години
До Уонко НормалниятТЕРОРИСТИЧНИЯТ ЧЕРВЕН НАРОД СЪД ОТ ДЕКЕМВРИ 1944Г ДО АПРИЛ 1945Г ИЗДАВА НАД 2900 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И 1790ДОЖИВОТНИ- ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ АКО ЧЕРВЕНИТЕ ЗАПОЧНАТ ЧЕРВЕН ТЕРОР, ЗА СЕГА ЧЕРВЕНИТЕ СЪБОТЬОРИ СПИРАТ МЕТРОТО И ЛЯГАТ НА РЕЛСИТЕ КОГА ТРАМВАИТЕ СА СПРЕЛИ ОТ ДВИЖЕНИЕ- СЛЕД 23.30 ЧАСА- ДНЕС ЩЕ ВИДИМ КАКВИ ЦИРКОВЕ ЩЕ РАЗИГРАВАТ.
21
4
 
11
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Голям майтап. Няма кой да им каже че и *** за зеле не стават? Баси наглеците.
20
2
 
12
 
! Отговори
Виждащ преди 3 години
СПРЕТЕ ФДА ППОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ОСНОВИ НА СТРАНАТА, ЧЕ ВМЕСТО МРЪСНАТА ВОДА - ЩЕ ИЗХВЪРЛИТЕ И БЕБЕТО!!!!!! ДОЛУ ДС- ОЛИГАРСИТЕ И ХИЧ НЕ ГИ ЗАЩИТАВАЙТЕ!!!!СВЪРШИ ВАШАТА!!!! КЬОВЕШИ ЩЕ БЪДЕ СЕЗИРАНА ЗА ДЕЯНИЯТА НА ВСИЧКИ ДС- ОЛИГАРСИ И ОТЛЯВО, И ОТДЯСНО, И В ДПС!!!!!!
19
5
 
16
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Дните на Нинова начело на БСП са преброени и със сигурност са по-малко в сравнение с дните, които Бойко Борисов ще е начело на правителството.
18
6
 
12
 
! Отговори
НИНОВА преди 3 години
ОТ ГРЪЦКИЯ МИ ХОТЕЛ С ЧЕРЕПА ЩЕ ПРЕЛЕТИМ ДО КРЕМЪЛ ДА ОБСЪДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ НАТАТЪК, ЧЕ НЕЩО ХИБРИДНАТА НИ ВОЙНА НЕ НИ СЕ ПОЛУЧИ.
17
6
 
21
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Ако ще и Бог да слезе за министъ- председател, те пак няма да го харесват!!!!!! СТИГА ВЕЧЕ СТЕ ИМ ОБРЪКОЛИ МНИМАНИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ П.УТИТИСТИ, ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ СПОКОЙНО!!!! НЕ ЩЕМ НИНОВА, НИТО ДУБАЙСКИЯ ФИГУРАНТ!!!!!
16
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бузлуджа" тъкмо слезна по-близо до "Масите", но се оказа, че няма да има кашкавал, а само употребявана тоалетна хартия !