Опозицията критикува остро рокадите в кабинета

Нашата позиция не се променя – оставка на целия кабинет, обяви Нинова
23 юли 2020 12:45, Красимир Ангелов
91
Опозицията критикува остро рокадите в кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Очаквано опозицията критикува промените в кабинета, които бяха оповестени по-рано днес. Както е известно с постовете си се разделят четирима министри – вътрешният Младен Маринов, икономическият Емил Караниколов, финансовият Владислав Горанов и министърът на туризма Николина Ангелкова. Кирил Ананиев пък става министър на финансите и напуска поста на здравен министър.

Още по темата
"Смятаме, че това е имитация на промяна. Сменят се министри, но мафиотският модел на управление остава", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Този филм сме го гледали 12 пъти – 12 пъти са сменяни министри в този кабинет. Но всичко продължава постарому. Резултатът от действията на премиера е – агонията продължава", смята Нинова.

По думите й хората на улицата искат оставката на целия кабинет, а с промените Борисов спасявал само себе си.

"Нашата позиция остава непроменена - оставка на Борисов и целия кабинет и предсрочни избори", посочи Нинова. Според нея извършените промени в кабинета няма да спрат протестите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
19
 
! Отговори
БСП преди 3 години
пак искат да ни ликвидират - абе разбойници, пладнешки - не разбрахте ли че НЕ ИСКАМЕ ДА ГЛАДУВАМЕ И ДА МИЗЕРУВАМЕ БЕЗ ТОК, БЕНЗИН И ХЛЯБ. Кой ви дава право да лишавате българския народ от елементарни неща отново и отново. Видяхме ви на какво сте способни на няколко пъти. Всеки път едно и също. Вие какво си мислите - да не сме нЕкакви ***.
14
7
 
2
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 3 години
БЕЗ ПАРТИИ! НАРОДЕН СЪД С ГЛАСУВАНЕ, КОЙ ОТ КРАДЛИВИТЕ НА ОЦЕЛЕЕ!
13
1
 
14
 
! Отговори
НИНОВА преди 3 години
НЕ СЕ КОСЕТЕ ЩЕ ВИ ВОДЯ В ГРЪЦКИЯ СИ ХОТЕЛ СЪС САМОЛЕТА СИ, А ЧЕРЕПА ЩЕ НИ ПОСЕТИ С ЯХТАТА СИ!
12
2
 
21
 
! Отговори
бай Ламби преди 3 години
Абе ти не само си го гледала 12 пъти тоя филм, ами си и играла главната роля в него.Сега що се прайш на ущипана мома ни моа да тъ разбера.Га яди кифтетата ни рива Курнелио, сега се сети да ревеш.Иска ти се май па да си на власт ама нали знайш га ша стане тва - га пръдне гущера!
11
2
 
25
 
! Отговори
Какво каза? преди 3 години
И вашият филм сме го гледали, другарке. Ако имаше поне малко достойнство, 100 пъти да си подала оставка досега и да си се скрила, ама уви, не си...
10
3
 
20
 
! Отговори
ЧЕРВЕНА МАФИЯ преди 3 години
БСП ЕДРИ МИЛИОНЕРИ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД- ПОЗОР!ПРОТЕСТ ПРЕД ПОЗИТАНО 20, ЩЕ ХВЪРЛЯТ ИЗПОЛЗВАНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ- ЗАЩОТО КОГА ТЕ УПРАВЛЯВАТ ДАЖЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НЯМАШЕ, А С 1.8ДЛ МИН ЗАПЛАТА И НАД 2000% ИНФЛАЦИЯ/СПРАВКА В НСИ С КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ/ НЕ МОЖЕШ НИЩО ДА СИ КУПИШ.
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червената Мафия може да депозира отново "вот на доверие" на новия Кабинет !!!
8
1
 
19
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
И теб не те искат другарко за лидер,ама не пускаш кокала.
7
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакви оставки, та ако ще да се разчекнете.Иска ви се. Ама нема да ви се получи.Поне да имахте някаква алтернатива - ама за това трябва да има нещо между ушите. За разходки по центъра няма нужда от нищо. Само празна кратуна.
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ейде "Бузлуджа" да хваща пак партизанските пътеки...няма гювеч за нея на жълтите павета , а само употребявана тоалетна хартия !
5
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъртия доносник от дс ананиев, ще замита следите на племенника си, долнодъбнишкия финансов корифей горанката. Оставка нещастници.
4
3
 
21
 
! Отговори
Светльо Иванов преди 3 години
Бих попитал Корнелия, колко пъти е бил министър Р.Овч
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това им е работата. Ако ще златен дъжд да се излее върху България и манна небесна да ни посипе те пак ще си критикуват. Това не е орпозиция , а едни мрънкала, които само се чудят за какво да се хванат.Като се сетя министрите на Орешарски - бяха пълна скръб. Еле Пеевски.Никакво внимание не трябва да им се обръща.
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, ти самата си стиснала яко поста си и не си подаваш оставката , въпреки многобройните си провали. Точно ти, не си тази която да критикуваш. Стига се излага, имай достойнство, не бъди утреса с поведението си, срам си за Жените.
1
3
 
24
 
! Отговори
х преди 3 години
Бесепету отдавна са бита карта, а гласоподавателите им се топят с всяка изминала година. Няма нищо лошо в социалната политика, но с тези стари мутри там, нямат шанс да спечелят доверието на хората.