Ще има ли кадрови промени в кабинета?

Коалиционният съвет решава днес бъдещето на МС
Обновена: 23 юли 2020 08:31 | 23 юли 2020 08:30, Камелия Цветанова
101
Ще има ли кадрови промени в кабинета?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На заседание Коалиционният съвет решава дали и кои министри трябва да напуснат кабинета на Бойко Борисов.

Още по темата


Премиерът, вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и председателят на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов отново обсъждаха темата, но решиха, че преди да оповестят решението си ще разговарят с парламентарните си групи.

Очаква се днес те окончателно да решат кои министерски позиции могат да бъдат освободени.

През седмица Борисов поиска оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов, но впоследствие процедурата беше замразена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Колега ? преди 3 години
Нали и министър Вълчев е с оставка?
78
0
 
6
 
! Отговори
Друг анонимен преди 3 години
До АнонименГърците се върнаха със 72 милиарда, а румънците - с 80!!!! милиарда. Какво точо направи ББ?
77
8
 
1
 
! Отговори
Абе преди 3 години
тоя народ колкото му е голяма устата, ако му е толко голям г-за, цялата тоалетно хортия дето я хвърлиха вчера за един от тия дето викат няма да стигне. Какво викате Бойко та Бойко. Видяхте един човек в тая държава дето поема отговорност и ревнахте срещу него, като че ли може да ви оправи проблемите. Първо не може и второ нужно ли е за всяко нещо да го занимавате, големи хора сте. Въобще не се сещам как ви търпи - като някаква детска градина сте.
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дон Корлеоне ще спасява народа от себе си.Ха,ха,ха!
75
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитър Андрешко,този път номерата ти няма да минат.Бегай бързо в Барселона,че тук нищо добро не те чака.
74
0
 
11
 
! Отговори
До 82 преди 3 години
Верно бе,от джоба си ги извади.Умнико,23 милиарда от тях са заеми,които трябва да връщат и децата ни.Аман от необразовани анализатори.
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съд на Линч за тези!
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте записа на "господари на ефира" за поведението на Бойко през 2013 год.и сега и сами си направете изводите.
71
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко даде на народа 29 милярда да не гладуват и хората са доволни, всеки ден гради магистрали и детски градини и даде хляб на народа!
70
2
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Кой Ви е казал,че като си замине едно поставено лице,няма да дойде друго още по-коварно. Много бързо забравихте с каква мащабна кампания докараха царя.Много бързо забравяте какви хвалебствени песни се пееха за Бойко-Баааате Бойко тии сии мъж-забравихте ли??Забравихте ли как дойде на власт неграмотния Доган,дето като ученик крадеше вафли от магазина и бай Ради магазинера го изхвърлбяше с ритници и това цяла Николаевка го знае,само дето да България не стигна.
69
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смени който си поискаш,само Барни Ръбъл ми остави.Без него живота ми ще стане много скучен.Може и някоя и дрига пеперудка да пърха около него,например Захариева и Ангелкова,все "умници хубавици".
68
0
 
12
 
! Отговори
ако преди 3 години
искаха да бъдат обичани от избирателите,още от начало трябваше да бъдете коректни нетърпящи корупция ,кражби-МНОГО Е КЪСНО ПИСНА НИ 30ГОДИНИ
67
9
 
3
 
! Отговори
Пък за БСП преди 3 години
да не говорим. Тея никога не поемат отговорност за делата си. Нито за народния съд, нито за Лукановата зима, нито за Виденовата гладна зима, нито за Пеевси в ДАНС. Нито за предателското си поведение и прокарване на руски интереси. Абе хора имате представителство в Европа. Ваш човек му е председател. Защо все към Русия дърпате. Комунисти ли сте, социалисти ли сте или обикновени предатели?
66
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако замени някой от министрите си с такива като тук подкрепящите го фенове,жална ни майка.Няма да ви обиждам,защото природата се е погрижила за това.
65
8
 
2
 
! Отговори
Недейте преди 3 години
да се водите по разни фалшифицирани записи. Кой какво бил каза. Делата говорят, а те казват - Перник има нов водопровод и винаги за напред ще може да разчитат на него. Може да е действал малко над правомощията си, но понякога нещата изискват да се поеме отговорност. Бойко поема отговорност, за разлика от Хр.Иванов, който не поема такава , за закона дето сам си е написал и направи цялата държава луди. Стегни се момче, как да гласуваме за теб като за един закон не можеш да поемеш отговоронст.
64
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви рокади,бееее.Я си виж състава на кабинета.Калинка до калинка,в комплект с куха лейка.
63
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 2030г за никаква смяна не може да се говори! само Бойко може да изведе държавата от тежката криза в която я вкараха президента и протестиращите лузъри.ТОЧКА!
62
11
 
5
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Всички знаем какво се случи когато едни граждански организации като тези на улицата борейки се с/у традиционните партии, издигнаха Иванчева за Кмет на Младост ... Другият вариант е да се даде еднилична Власт на кремълския парашутист и бвиши кадри на ДС и откровени руски агенти да управляват България ... !!!
61
1
 
5
 
! Отговори
До 68 преди 3 години
Гражданино-селянин,който и да дойде,ако е толкова крадлив,колкото тоя и него ще изметем.Нашето равнодушие роди тези из.роди,които съсипаха държавата.
60
1
 
9
 
! Отговори
Стефанов преди 3 години
Хитрецът Борисов,ще направи рокади в кабинета си,с които ще затвори очите и устата на най простата прослойка от моите съграждани.Натикал си българския народ на дъното на "помийната" яма,днес ти с очи на ***,отново искаш от същия народ да се съгласи с идиотските ти пОмисли.Позор е,когато хората видяха милионите евро в шкафчето ти,кюлчетата със злато,за банковата ти сметка няма да говорим.Там,просто няма място,защото са натикани предварително милиони финикийски знаци.Дано Господ да гледа!