От ВМА уточниха: Предстоят нови тестове на Борисов и Желева

Тестът на началника на политическия кабинет на премиера бил "съмнително положителен"
24 юли 2020 14:30, Красимир Ангелов
156
От ВМА уточниха: Предстоят нови тестове на Борисов и Желева
Снимка: БГНЕС

От ВМА също излязоха с информация по повод информацията за положителен тест за коронавирус на началника на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов - Деница Желева.

"Във връзка с постъпили множество запитвания от средствата за масова информация, Ви уведомяваме, че след завръщането от Брюксел на делегацията, водена от министър-председателя Бойко Борисов са взети проби за PCR-тест за COVID-19 на всички нейни членове. Всички резултати от вчера, 23.07.2020 г., са отрицателни, с изключение на този на г-жа Деница Желева, който е отчетен като съмнително положителен", отбелязват от ВМА.

Още по темата
"Подобни резултати (съмнително положителни) се отчитат по 4-5 на ден в лабораторията на Военномедицинска академия и съгласно процедурата се повтарят с различни тестове и в други лаборатории, а лицето се поканва за повторна проба на следващия ден с препоръка да избягва контакти и да предупреди контактните лица до потвърждаване на окончателния резултат", уточняват от лечебното заведение.

От там уточняват, че на Желева, на премиера Борисов и екипа му са взети втори проби, като вчерашната на г-жа Желева е изпратена за изследване и в Националната референтна лаборатория.

Министър-председателят Бойко Борисов и ченовете на делегацията са предупредени, че трябва да избягват контакти до излизане на окончателните резултати. Към настоящия момент, 24.07.2020 г., 13.30 часа, резултатите от PCR-тестовете на всички тествани от делегацията са отрицателни", отчитат от ВМА.

От гледна точка важността на проведената среща и контакти в Брюксел, на премиера Борисов и г-жа Желева отново ще бъдат направени PCR-тестове през сладващите дни, уточняват от болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ са от втория третия и четвъртия ешалон на БКП
98
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквито им тестовете, такива им и мерките
97
2
 
12
 
! Отговори
Томислава Дариткова преди 3 години
Тази Деница Желева прилича на тенисистка, приемала цял живот тестостерон и хормон на растежа.Предполагам е била Баце на тенис, а той като истински мафиот на честта е спазил облога на мача и и е намерил нещо да "бачка" в неговото ОПГ
96
1
 
8
 
! Отговори
До 93 преди 3 години
Не е тая, друга някаква калинка е. Тая дето снимаше най-вероятно е замислила цялата тази комедия за да скрие толупа.
95
1
 
6
 
! Отговори
Доживяхме преди 3 години
Доживяхме да четем женско име до това на "големия сваляч" и "супер пич", "мъж мечта" Баце.В случая иде реч са поредното ПЛАШИЛО от ГЕРБ, жената която няма нужда от вежди, блъсканата с Ботокс и от товарен влак - Деницаааа ЖЕЛЕВА.Поне не е грозна колкото Дариткова и Ангелкова
94
1
 
10
 
! Отговори
До 80 преди 3 години
Онази с имота за над един милион е Севда, по-известна като Шехерезада. Тя и мъжа и са държавни чиновници, което не им пречи да живеят в огромен палат. Същата тая Шехерезада суфлираше на Борисов докато го снимаше в една тъмна стая, окичена с икони, а той подпийнал говореше някакви несвързани глупости. Видеото расмя цяла България преди две седмици.
93
1
 
7
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До БауНе знам ти що очакваш той да е специален.Един прос пожарникар, без образование.Нищо не допринесъл ,за народа си. Само крал, последни в Европа, най- зле по свобода на словото, с най- нисък стандарт в Европейския съюз, даже сме по- зле и от държави извън еврозоната.Ако си тъпичък, сляп или глух, продължавай в същият дух.Приличаш на щраус.
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тази ли е снимала у бокове?
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момент, момент, нали Кунчев наскоро каза, че ако има положителен и отрицателен тест, се счита за положителен и се поставят под карантина направилият теста и неговите контактни. Айде сега пращайте хабер на всички премиери и президенти на европейските държави да се карантинират, защото, бидейки преводачка на Баце, тази жена бая се овъртоли около тях. Някой/я натакова Баце с 200, като му даде акъл да ползва короната като претекст да се крие.
90
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден нови смешки, тия съвсем оглупяха от страх.
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сбъркал си сцената, пич
88
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целият този просташки цирк беше за да се скрие от парламента. Той никак не обича да ходи там защото е страхливец. Този път обаче, Шехерезада направи пореден ПР гаф, което допълнително срина и без това нулевата репутация на пожарникаря-комунист от Банкя.
87
2
 
3
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Не, не е тази с имотите за милиони, онази е Севделина.
86
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами щом теста на преводачката на Борисов е съмнително ?!? положителен, това прави резултатите от ВСИЧКИ обявявани всекидневно тестове съмнителни. Ко пра'им ся?
85
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съмнително положителен резултат от съмнителен коронавирус?
84
3
 
7
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Желева като видяла края е направила сензационно разкритие: Бойко Борисоф пика?л в мивката на офиса си. Като чул това предателство, ББ паднал на колене в коридора и възнесъл молитва към Бога - Господи, не остявяй България без Кормчия в заключителния стадий на Геноцида!
83
2
 
14
 
! Отговори
оня преди 3 години
При един съмнително положителен и десет отрицателни човека се смята за заразен и се поставя под карантина неговите контактни се карантинират.Това бе казал брадатия доцент преди месец.
82
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И с коронавирус може да се подава оставка. Какъв е проблемът?
81
3
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ Е БКП преди 3 години
Бойко Методиев Борисов става член на БКП през 1982 г. когато е едва на 25 години. През 1991 г. напуска системата на МВР, като отказва да прекрати членството си в БКП и да се деполитизира.
80
2
 
5
 
! Отговори
Ники преди 3 години
Ще ги тестват докато не дадат отрицателна проба.