Членове и симпатизанти на БСП на шествие по столичните улици

Митингът-протест "Бузлуджа 2020" е на жълтите павета
Обновена: 25 юли 2020 11:24 | 25 юли 2020 11:15, Елка Василева
388
Членове и симпатизанти на БСП на шествие по столичните улици
Снимка: БНР

БСП организира национален митинг-протест "Бузлуджа 2020" на жълтите павета в София под наслов "Срещу корупцията и грабежа. Заедно за България".

Членовете и симпатизантите на БСП се събраха на площад "Александър Невски". Те са дошли с автобуси от цялата страна. По данни на организаторите са над 10 хиляди души.

Още по темата

Хората развяват червени знамена и националния трибагреник. Носят плакати "Оставка дай! Не ни мъчи! Вземи асфалта! Въздуха ни остави". Скандират "Оставка", "България". От уредбата звучи партизанската песен "Бела чао".

Множеството се отправи в шествие по ул."Георги С. Раковски" и бул."Княз Александър Дондуков", като стигна пред Министерския съвет, където от 11.00 часа започна митингът. На първа линия в шествието сред хората са председателят на БСП Корнелия Нинова и депутатите от парламентарната група, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха нма балъци даже и да пишат за комунистите и са дали рубли на *** да ми пишат тук. Смях с тия нещастници. Комунистите вият на умряло че стандарта ни се вдига и сега даже и на протести. И маймуna да е комунист да не е.
285
2
 
13
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
До Активист на БСПСтарче, много рано си подпукал мастиката. Сигурна съм, че това не можеш да го кажеш, когато си трезвен. Все пак няма значениеприятен ден и наздраве.
284
6
 
12
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
Червените шумкари се активизираха, обаче не останаха мандри за обиранеправа ли съм? Хайде, хващайте балкана и не се връщайте, че некролозите ви се подават от джобовете.
283
4
 
21
 
! Отговори
Гледах ПАНОРАМА преди 3 години
по телевизията вчера и недоумявах как е възможна такава патологична наглост като тази, която демонстрираше Корнелия.Днес недоумявам как е възможно правителството да позволи осъществяването на такова широкомащабно престъпление по време на пандемия - в София заразените са най-много, а Корнелия събра наивници, нагаждачи и отявлени кариеристи от цялата страна, та да си обменят вируси, а ако в родния им край няма зараза, да я клъвнат от София и да я разнесат из страната.ТОВА Е ГЕНОЦИД В ДЕЙСТВИЕ !
282
5
 
4
 
! Отговори
Я преди 3 години
Най важния индикатор, че Борисов скоро ше падне е, че Волен Сидеров не е появявал. Знаете , че преди избори, по време на протести се активизира. Само, че сега е видял, че Керия няма да има( договорки с властта) и затова не можете да го видите по площадите и да вика Бойко ку.....иначе за БСП съм съгласен, че ще вземат по малко места в парламента. Но си мислят че народа е ***.
281
3
 
5
 
! Отговори
Я преди 3 години
Каква промяна бре? След падането на комунизма на първите избори спечелиха БСП. Народа въобще не е поумнял.Сбъркана работа сме ние. Кой създаде проекта Борисов. Жокер: единия е бригадир Аспарухов. Останалия.... сами ще се досетите. Значи създателите на проекта Борисов протестират срещу проекта Борисов. Айде бягайте социалисти.
280
2
 
19
 
! Отговори
До 323 преди 3 години
100 000 000 души в празната ти тиква. Не подкрепям Борисов но вас не ви искам. На следващите избори ще вземете по малко депутати от сега. Гледай само.
279
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз казвам "Мутрите вътре" !
278
14
 
4
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Поне 1 000 000 души имаше, повече отколкото на митинга на СДС през юни 1990...
277
14
 
5
 
! Отговори
С.Роман преди 3 години
Само така, Корни покажи си и ти зъбите /най-сетне/ и ниизбави от . . .Банкяра !
276
2
 
19
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Добре де, какъв е смисъла от изборите, щом милион и двеста хиляди избират някой, а 5 хиляди от улицата искат да го сменят със свой човек. Отгоре на всичко, не казват кой е техния човек.
275
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано наивните млади хора да видят на кого проправят път към властта с протеста си !Това са същите тези които създадоха мутрите, които ограбиха пенсионните фондове и ги раздадоха на днешните мутри, които битуват де факто във всички партии, и които финансираха предизборната кампания на Фигуранта.Той обяви, че чекмеджето му е празно, но не каза кой му плати кампанията по избиране за президент.Той също така добре знае, че няма безплатен обяд.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигуга
274
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДЕВИЗА НА БСП:"ДА СВАЛИМ БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ ПРЕДИ ДА ПРЕВЪРНЕ АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ В ДЖАМИЯ".
273
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП ПАЗИ БОРИСОВ ОТ ПРОТЕСТА
272
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дълги години СДС беше най-голямото зло в България, но ГЕРБ ги надминаха.
271
4
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
След 1989 година комунисти в България на практика няма. Лошото е, че леви и центристки партии също няма, т.е. няма конкуренция между дясното, центъра и лявото. Според действията си най-дясната партия е БСП, въпреки че твърдят, че са лява партия.
270
6
 
15
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Абе, народа ГЕРБ не ще - камо ли пък Вас - БСП - още по- голямото Зло...
269
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младите наивни хора искат нови лица, млади, неопетнени, а Корона Нинова докара от "Бузлуджа" партизански антики, миришещи на пръст и пратили децата си по Щатите, далече от постсоциалистическа България, която все още си ближе раните от тяхното управление.
268
6
 
12
 
! Отговори
истината преди 3 години
е тия ли са цяла България ?! от тия ли зависи кой и как да управлява държавата ?! но да , тия са дето искат да вземат властта - ако се наложи и с кръв , тия са дето тероризират всички нормални българи в цяла България , и да , тия са дето се опитват да извършат преврат !
267
6
 
6
 
! Отговори
Нинова: грабеж преди 3 години
Чекмеджето са парите ограбени от народа. ЕЙ ТОВА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНЕ В РЕПНИКА ПОД ДУМИТЕ НАГЪЛ, НАГЛОСТ.