Нинова уговаря 30 леви партии за общи действия

Цели се изграждането на социална държава
26 юли 2020 16:01,
141
Нинова уговаря 30 леви партии за общи действия
Снимка: БСП

“Водим разговори с над 30 партии и сдружения в левия спектър за общи позиции и действия.” Това заяви председателят на БСП пред делегатите на отчетно-изборната конференция в Ловеч, съобщават от пресцентъра на левицата.

Още по темата


“Целта е разграждане на паралелната държава и изграждане на социална такава, с развита високотехнологична икономика. На тези срещи загърбваме различията в годините назад и търсим единение зад национален план за модерна България с достойно място в Европа”, подчерта Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
17
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Тя приказва колкото се може по-цветущи лъжи, за да може да заблуди баламурники и ако може да се докопа до милиардите. А пък тогава ще стане дваж по-дебелогабаритна.
78
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ доведе държавата до прогрес. Регрес имаше при БСП и ДПС. Недай боже тези в коалиция с Чалгата.
77
4
 
16
 
! Отговори
Р. Ралин преди 3 години
Столетницата върви и се услушва, уви става все по дърта. И като изгубена държава след нея се носи тихо , слава,слава.
76
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички социолози, политолози и всякакви видове специалисти и анализатори я разбиват Нинова, само тя не се усеща къде е и на коя планета се намира, и продължава да подвежда хората и да ги води по улиците в разгара на този опасен вирус
75
4
 
17
 
! Отговори
КНСБ преди 3 години
Тя,другарката Нинова не е броила правилно - ние знаеме,че левите партийки са повече от 60 даже,но Нинова се мъчи да " впрегне " в 100-годишната си каруца всичко,което може да изока " Долу Борисов! " А такива независими " и подлъгани от обещаноията и увещанията на г-жата наивници все още се намират.Като я познаваме много добре и нейните изяви през последните години ни е повече от ясно какъв план и каква готовно ст имат социалистите да ни управляват- не,мерси! Никак не ни се мизерства,ясно?!
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако така е казала и социална и свисоки технологии. Е прах в очите на хората. Това сме го чували и при БКП. И никои не им вярва на приказките. Народа е много лъган
73
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП си отива. Прогресията на изборите говори, че след 5 години няма да прескочи бариерата
72
1
 
20
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Най-новата партенка на Нинова - високотехнологична държава!!Бабите от Долно Койнаре впиват жаден поглед в своята Жана Д' Арк с надеждата да разберат що е туй животно и има ли то почва на село!
71
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахаха, високотехнологична и социално в едно изречение. Тая съвсем откачи. Това със социалното вече няма електорат.
70
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Септември ще измете улиците. След отпуските, есенно почистване
69
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, никой здравомислещ не Ви иска. Не искаме и Радев, беше наша голяма грешка.
68
2
 
13
 
! Отговори
кур нинов преди 3 години
след като свалим правителството ще си организираме геи парад ще се събле4еме голи и ще се цункаме до безкраи . държавата да го духа
67
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако хората дадат гласа си за жената, която приватизира Техноимпекс, значи нямат грам мозък в главите си!
66
2
 
21
 
! Отговори
Валери Жаблянов преди 3 години
При вида че Ниновата Лъжливо-Крадлива Партия ще краде парите докарани от Бойко..Предпочитам още 100 години Гербаво Робство и Диктатура на Тиквата, пред алтернативата на Фалшивата Лява Социална парти = БСП .БСП Създаде мутрите в Сливен в 1992 год. - Клуб 777 = Филлиал на ВИС .БСП СЪЗДАДЕ ДС Милионерите ! После помогнаха да се създаде ДПС, И ДОГАН ДА ЗАНЕСЕ ОНЯ СПИСЪК С 1300 БГ АГЕНТИ В ТУРЦИЯ..Това стана на 4 февруари 1992 год .САМО ЗА ТОВА НЕЩО - ДОГАН трябваше да получи Смъртна Присъда .
65
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова противопостави членовете в БСП, тръгнала да обединява леви партии!
64
22
 
3
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
За пръв път е възможно единодействие между леви и десни партии за сваляне на некадърното и корумпирано гербаджийско управление. Бойко чувства, че му иде края и се крие в миша дупка.
63
25
 
3
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Гербавите *** по всички сайтове *** от безсилие, защото виждат как милиони Българи са на площада в подкрепа на БСП, г-жа Нинова и президента.ГЕРБ си отива!! Новото мото на БСП е:#ОставкаСъдЗатвор!!!
62
5
 
27
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Болните духом комунисти си мислят , че червената зараза е мечта на хората ! Кокошчице Корнелия , няма ли кой да те "прегърне" и теб , та поне малко да вденеш как да изплуваш от червеното блато? Но ти продължаваш да сънуваш съня на кокошките за просо. Е, няма да ти дадем просо, най-много да ти дадем плюнки!
61
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно тези мухъли ли ще правят високотехнологична и социално-ориентирана държава - тези, които освен, че досега само докарват национални катастрофи и фалити, но и живеят в миналия век, ако се съди и по електроратите им. Че държавата трябва да е по-социално ориентирана, а не да се държи като някакъв бесен капиталист - така е. Но точно тези хора са сигурно най-неподходящите за такава цел. Все едно да накарам баба ми да планира 5G покритието на операторите - тотално разминаване.
60
21
 
7
 
! Отговори
Защо предсрочни? преди 3 години
Защо трябва Бойко да подаде оставка и да се проведат предсрочни избори?Защото тогава изборите ще ги организира временно правителство, ръководено от президента Радев. А той ще въведе на практика машинното гласуване и ГЕРБ няма да могат да фалшифицират резултатите както досега.Ако Бойко провежда изборите, пак ще ги спечели без машинно и с фалшификации. Повечето сигурно не си спомнят какво точно промениха гербаджиите в изборният закон: комисията отхвърля сигналите с просто мнозинство. Имат го