Нинова уговаря 30 леви партии за общи действия

Цели се изграждането на социална държава
26 юли 2020 16:01,
141
Нинова уговаря 30 леви партии за общи действия
Снимка: БСП

“Водим разговори с над 30 партии и сдружения в левия спектър за общи позиции и действия.” Това заяви председателят на БСП пред делегатите на отчетно-изборната конференция в Ловеч, съобщават от пресцентъра на левицата.

Още по темата


“Целта е разграждане на паралелната държава и изграждане на социална такава, с развита високотехнологична икономика. На тези срещи загърбваме различията в годините назад и търсим единение зад национален план за модерна България с достойно място в Европа”, подчерта Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
10
 
1
 
! Отговори
аз пък протестирам преди 3 години
срещу закона за хазарта = дискриминация на властта е да нямаме възможност да участваме в европейската лотария eurojackpot до която са допуснати да участват: германия, нидерландия, норвегия, швеция, дания, исландия, финландия, испания, италия, чехия, словакия, порша, унгария, словения, хърватия, латвия, естония и литва. явно така се пълнят чекмеджета на властта !!!
58
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви леви, какви десни. Нинова няма грам мозък. Цял свят започва да затяга отново мерките за пандемията тя води на бунт народа и го заразява. *** народ. Вместо да стои у дома и да изчака да мине зимата и после на избори. Да оцелеят близките ни хора. Те всички на площада водени от изкуфели, побелели, и провалени политици. Опомнете хора , който и да е на власт --- ДОКТОРИТЕ ЩЕ ВИ ЛЕКУВАТ-- НО И ДОКТОРИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПАДАТ КАТО КРУШИ.....Нинова не е доктор
57
0
 
12
 
! Отговори
До 58 преди 3 години
Точно така
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те левите портии станали повече от БЗНС-тата
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам Закон за изстребление на разбойничеството. С такъв закон да се отсее всичко гнило в държавата веднъж, завинаги.
54
2
 
28
 
! Отговори
питам се преди 3 години
Сега ли е времето за протестии ламтене за власт ? Нинова отлага конгреса си с месеци за нов лидер на БСП ,а сега разтега локуми за 30 леви .Остават няколко месеца до нови избори ,а шепа ненормалници и крадливи олигарси обърнаха държавата с краката нагоре .Кажете кой и какво предлага след оставката на правителството ,или видяха пари в хазната и им потекоха лигите Да призоваваш на бунт по време на пандемия е като пир по време на чума барабар с президента и въргалящите се по улиците ,,политици,,.
53
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един комунист-хайдутин,двама-партизански отряд,трима-ОПГ,четирима-партия.
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смях. На 29 юли палатков лагер. Свързано е с произнасянето на 30 юли. На някои треперят някои неща. Скоро,скорооо
51
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е страхотен демагог.Как се натиска на шефското място,обаче само с леви думи съюзи не стават.Каква коалиция,в залата няма и 30 кибика?
50
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако знаех, че има 30 леви партии в България, щях да предложа референдум за забрана на лявото движение! С една лява не можахме да прокопсаме,че още...
49
2
 
16
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
До допълня, че Че е убит по същия начин, без съдене. Така, както самият той е избил собственоръчно стотици кубинци.
48
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе,къде е Батко?Да не е на Козяк за инструкции?Орязаха ни за газопровода,затварят ни аец...то освен да ни изселят и уморят и да си направят тук една хубава база.
47
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уговорихте ли се с партията на Божков ?
46
17
 
3
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
Каква е алтернативата? Нито БСП нито десните партии поотделно могат да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните -десни. Но в името на България може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Според мен това е пътят. Сега ГЕРБ се е срастнала с държавата. След такова правителство, като се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа от избирателите.
45
1
 
22
 
! Отговори
Az преди 3 години
Като гледам колко са се събрали в залата и ми става ясно колко е подръжката за Импексова!)
44
1
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
До 3M: Нормалната държава е социална. По конституция поне, и България е такава.
43
9
 
0
 
! Отговори
- преди 3 години
БРАВО!!!
42
0
 
19
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
БОРБАТА Е ЗА МИЛИАРДИТЕ ОТ ЕВРОПА. АПЪК НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ
41
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да призоваваш при пандемия за митинги, да вдигаш юмрук като Че, убивал без съд и присъда, за насилствена смяна на властта. Е това, ако не е измяна, здраве. КС го знае.
40
25
 
1
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Готови сме да управляваме България!! Г-жа Нинова е велик политик, който ще възкреси БСП. И след свалянето на Мутрата от власт БСП ще поеме кормилото на властта, ще поведе България към благоденствие и просперитет.