Депутат от ГЕРБ: Оставката на кабинета не решава проблема!

Обществото мина в нов етап от своето развитие, смята Николай Сираков
27 юли 2020 09:35, Красимир Ангелов
112

Правителството представя нови социално-икономически мерки за подпомагане на засегнатите от коронакризата. Заговори се за допълнителни 2 млрд. лева за нов пакет от социалните мерки.

"Не е постъпила официална информация за разпределението на тези средства. Не е редно да коментираме нещо, което още не е факт, нека да приключат преговорите. Най-важното нещо е да имаме стабилен, а не замъглен от емоции ум. Ресурсът трябва да отиде на правилното място в подходящото време", заяви депутатът от ГЕРБ и член на Комисията по труда, социалната и демографската политика Николай Сираков пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че пандемията в здравословен аспект не нанася кой знае какви щети. Доказано е вече, че другите грипове са много по-страшни от този, заразността и смъртността сигурно са по-големи, отбеляза той.

"Избрахме си пътя на страданието, говоря за целия свят. Цялата пандемия отключи онези реформи, които трябва да се направят в обществото. Във всяка държава го има недоволството на обществото", посочи Сираков в "България сутрин" и добави, че хората трябва да бъдат оставени да излеят натрупаната през годините емоция, след което да се намерят правилните решения за техните потребности.

"Оставка на правителството не решава проблема. Хората ги разбирам и всички ние имаме едни и същи искания - правова и стабилна държава, растящи доходи, нов начин на живот. Като че ли не успяхме да забележим, че обществото мина в нов етап от своето развитие. Имаме цяло поколение, което е израснало с управлението на ГЕРБ", обясни народният представител от ГЕРБ.

Сираков подчерта още, че бъдещето на Бойко Борисов в ГЕРБ е негово лично решение и партията би приела ролята, която той сам избере.

"Имаме голям пропуск - нетърпението да останем по-дълго време в опозиция. И да можем да коригираме своите политики, за да отговорят на нуждите на обществото. Всичко, което се случва в момента, е един изключително оздравителен процес за самата партия", коментира народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
4
 
! Отговори
12_5 преди 3 години
Понякога като си отиваш е по забележимо от да останел! Важно е с какво име ще останеш,това се помни!! Случка останала в историята... Играят карти..пада монета с номинал 5 под масата..( принципа е каквото падне - остава за домакина), но не...един се навежда да си търси петака!! Друг ( пич)..пали банкнота-100 ка.....за да свети на нещастника!!!..кой с какво е запомнен, а????
55
3
 
4
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
В това време Сърбия е приета в Евразийският Съюз! А САЩ изоставиха Украйна и тя капитулира пред Кремъл !
54
1
 
3
 
! Отговори
оправия преди 3 години
Когато обеднеят милиярдерите Божков Василев Ковачки Златев Пеевски Домуски Догански до тогава ще скачате срешу фигурантски мутренски и куп кресливи ***.
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е има напредък- поне си признаха ,че ИМА ПРОБЛЕМ ,щото до онзи ден твърдяха ,че всичко в държавата върви по мед и масло ..за тях , разбира се, обикновените хора- к..у..че..та ги я..ли най- жалкото е ,когато слушаш приказки от млад човек , обявил се за десен , които много приличат на приказките на партийния секретар от 70-те години на ХХв и с тези хора ще правим демокрация?!?!?!?!
52
0
 
18
 
! Отговори
Kuku преди 3 години
А слезе ли Бойко, няма герб, мерб и др. простотии, всичко изчезва.Залагам си главата, че всички калинки ще се разбягат през глава, поне с 200.
51
1
 
17
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Оставането на ГЕРБ и сателитите й във властта задълбочава проблема
50
1
 
16
 
! Отговори
хе хе преди 3 години
колко мазни станаха, хлъзгави.тоз говори все едно току що е канцал от луната.
49
1
 
14
 
! Отговори
Kuku преди 3 години
Поредната умна калинка, пфу!
48
2
 
12
 
! Отговори
Тангра преди 3 години
Дайте го на Доган...Мафия !!!Оставка!!!
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно е, проблемите тепърва ще бъдат решавани
46
4
 
14
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
ОСТАВКАААаааааа
45
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема сте Вие,ОСТАВКА,ОСТАВКА.
44
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧОВЕК КОЙТО ДВА ПЪТИ Е ПОДАВАЛ ОСТАВКА ОТ СРЪДНЯ Е МНОГО ВЕРОЯТНО ДА ГО НАПРАВИ ТРЕТИ ПЪТ. ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ БОЙКО ЩЕ ГО НАТИСКАТ ДА СТОИ НА ПОСТА КОЛКОТО И ДА ИСКА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ.
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко Алеконе разчитай на това
42
16
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Оставката вече не е на дневен ред, още повече след като кошера се разрои и отделните фракции показаха своя разнороден и необоснован характер ... Тези дето първоначално се наредиха под юмрука на фигуранта, вече се пръснаха кой накъдето види и остана само една малка група с разноцветни знамена, която да си плажува и играе войлебол ... така че тези спортни и други дейности по интереси, няма как да бъдат тема в българското общество ... !!!
41
2
 
5
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
Да бе! Типично за наивитетите. Някой ей така, с магическата пръчка ще ни реши проблемите. Едно време овцете в царя се кълняха и вярваха. За 800 дни щеше да ни оправи. E, голямо оправяне падна. Първия път той беше отзад, втория народа беше отпред...
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТияИ после България става евроатлантическа държава.
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи все пак имало проблем, ти да видиш, че до вчера само суперлативи си приписваха. Бравос, бравос. Признаването на проблемите е първата крачка към решаването им. Наистина само оставка няма да ги реши. Ще трябва отстраняване на подставените лица, разследване на обръчите от фирми и осъждане на няколко стотин герберунгела. После може пък и да тръгнат нещата.
38
2
 
15
 
! Отговори
до 39 преди 3 години
Ти НЕ мисли за после.... послето ще е по добро, каквото и да е то!!!!След ерата на мутрите, след бай *** всеки може да е премиер!!!!
37
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 години Бойко плаши хората с БСП за да прокарва един руски газопровод, ако падне от власт БСП също ще строи руския газопровод. Една партия са.