Депутат от ГЕРБ: Оставката на кабинета не решава проблема!

Обществото мина в нов етап от своето развитие, смята Николай Сираков
27 юли 2020 09:35, Красимир Ангелов
112

Правителството представя нови социално-икономически мерки за подпомагане на засегнатите от коронакризата. Заговори се за допълнителни 2 млрд. лева за нов пакет от социалните мерки.

"Не е постъпила официална информация за разпределението на тези средства. Не е редно да коментираме нещо, което още не е факт, нека да приключат преговорите. Най-важното нещо е да имаме стабилен, а не замъглен от емоции ум. Ресурсът трябва да отиде на правилното място в подходящото време", заяви депутатът от ГЕРБ и член на Комисията по труда, социалната и демографската политика Николай Сираков пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че пандемията в здравословен аспект не нанася кой знае какви щети. Доказано е вече, че другите грипове са много по-страшни от този, заразността и смъртността сигурно са по-големи, отбеляза той.

"Избрахме си пътя на страданието, говоря за целия свят. Цялата пандемия отключи онези реформи, които трябва да се направят в обществото. Във всяка държава го има недоволството на обществото", посочи Сираков в "България сутрин" и добави, че хората трябва да бъдат оставени да излеят натрупаната през годините емоция, след което да се намерят правилните решения за техните потребности.

"Оставка на правителството не решава проблема. Хората ги разбирам и всички ние имаме едни и същи искания - правова и стабилна държава, растящи доходи, нов начин на живот. Като че ли не успяхме да забележим, че обществото мина в нов етап от своето развитие. Имаме цяло поколение, което е израснало с управлението на ГЕРБ", обясни народният представител от ГЕРБ.

Сираков подчерта още, че бъдещето на Бойко Борисов в ГЕРБ е негово лично решение и партията би приела ролята, която той сам избере.

"Имаме голям пропуск - нетърпението да останем по-дълго време в опозиция. И да можем да коригираме своите политики, за да отговорят на нуждите на обществото. Всичко, което се случва в момента, е един изключително оздравителен процес за самата партия", коментира народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутри вън!
15
1
 
16
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Така е, само оставката няма да реши проблема с шайката, затвор и народен съд
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изредиха се по всички телевизий гербаджийте да втълпяват на хората виждате ли ще настъпи хаус че то сега не е ли хаус държавата е на самотек има и куриози министри по туризъма и старата и новата с призиви кум безработните граждани да ходят на море да спасяват хотелиерите
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоГерб едва ли ще е първа сила в следващия парламент. По-вероятно втора след проекта на Цветанов, а ако пречи ще стане и трета
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб се напълни с дърти комунисти затова хората не искат Борисов.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименБОЙКО СТРОИ РУСКИ ПРОЕКТ, ЗНАЧИ Е РУСКИ АГЕНТ.
10
5
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
А оставането на герб дали ще го реши?
9
20
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Естествено че няма да го реши, тъй като в следващия Парламент, ГЕРБ ще е пак първа политическа сила, което ще покаже волята на избирателя и че проблемът не се корени в ГЕРБ, партиите и разделението на властите, а в една куха институция каквато е президентската, която се превърнала в държава в държавата и без да носи каквато и да е отговорност за развитието на обществото е дала възможност на един фигурант, да избива шапкарските си комплекси, като размахва юмрука си ... !!!
8
2
 
17
 
! Отговори
така е преди 3 години
Прав е, не решава проблемът, но оставката на кабинета е необходимото условие, първи етап за решаването на проблема.ОСТАВКА!!!
7
12
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Обществото мина в нов етап от своето развитие, смята Николай Сираков"===ХАхахахахахахаха :))) Абе за какво общество ми говори тоя, като един файтон платени безделници викат срещу 50 лева "Оставка"? Взема да отида и аз на тоя протест, да си взема малко пъдпъдъчи яйца без пари. Не че не мога да си купя, но в чуждия двор черешите са най-сладки. Или свински уши, страхотна п a ч а става.//"Фигурантска п a ч а" ще я кръстя
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
оставка и смяна на правителството не решава проблема , но и вие не го решавате , така че няма смисъл да стоите
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Депутат от ГЕРБ: Оставката на кабинета не решава проблема!"Правилно, но след оставката и падането на имунитетите ви, както и след оставката на Каскета прокуратурата ще се заеме с разрешаването на проблема.
4
2
 
25
 
! Отговори
Юсуф помака преди 3 години
Оставка ве *** !
3
3
 
25
 
! Отговори
Верно преди 3 години
Оставката на кабинета наистина не решава проблема!Нужно е много повече-изкореняване на ГЕРБ и ДПС от властта!
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема ще се реши, когато герберастити исъънат кат чируси по дърветата.
1
2
 
27
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
герб оставка