Кметът на Стара Загора миротворец: Трябва да се възстанови диалогът

Искам да върна политиците на масата, обяви Живко Тодоров
27 юли 2020 12:00, Красимир Ангелов
41
Кметът на Стара Загора миротворец: Трябва да се възстанови диалогът
Снимка: БГНЕС

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров призова да се възстанови диалогът между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов.

"Думите са много крайни от всички страни. Искам да върна политиците на масата", заяви Тодоров пред bTV.

По думите на един от най-успешните кметове на ГЕРБ, трябва да се възстанови диалогът между институциите на президента и премиера. "Това ще намали съществуващото в момента напрежение в България", смята Тодоров, който е и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Още по темата
Според кмета на Стара Загора сме в година на най-тежка криза и не трябва да има такова разделение, защото хората очакват подкрепа.

"Не смятам, че премиерът Борисов се крие. Той дава отговор на въпросите, които му се задават", посочи Тодоров, но призна, че политическата обстановка в България не е нормална.

"Младите хора протестират за нормалност в политиката. Тези млади хора са на улицата, защото никой не им предлага решение", посочи Тодоров но добави, че точно чрез постигането на диалог между президент и премиер могат да се удовлетворят исканията на демонстрантите.

Кметът на Стара Загора призова за обединение в името на националните интереси и създаване на стратегия за България.

"Не съм сигурен, че БСП искат избори сега, защото имат вътрешни проблеми", заяви Тодоров, според когото левицата иска да отложи вота за по-нататък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
2
 
! Отговори
nasry преди 3 години
Диалог с пълни шкафчета и много откраднато доверие,включително и сред младите българи е срамен,ненужен и е живо лицемерие от и не само за Живко Тодоров!Млад и вече напълно изхабен от крадливите и опорочени национални герои!Живко,мандалото лопна и на кражбите все някога идва и края и бесилото и затвора!Мутри вън!
37
2
 
5
 
! Отговори
Нанко преди 3 години
С уважението на гражданската доблест и младостта на гражданите,но не само на Стара Загора,желая да попитам,Живко Тодоров,с какво довчерашния крадец,ще бъде по-раз- личен от утрешния свикнал да краде?С решената битова престъпност,с поръчките печелени от приятелски кръгове,близки на кметовете или с със затварянето на ТЕЦ-те,заради вашето политическо безхаберие?Полша ще затвори ТЕЦ-ве те-2027 година.С какви очи гледаш хората и какъв диалог чакаш днес?Диалог с пистолет,пачки по 500 евро и златни...
36
4
 
5
 
! Отговори
саки преди 3 години
ДНЕС ЖАДНИ ЗА ДИАЛОГ.ВЧЕРА ПЪЛНИХТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА И ШКАФЧЕТА С ПАЧКИ.УТРЕ БЕЗ ВАС И КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА!ТОВА Е ДНЕШНИЯ ДИАЛОГ!
35
4
 
4
 
! Отговори
МЕНКО преди 3 години
Танцът на крадливите гробари,порочното танго не само в Стара Загора,но и в цялата ДЪРЖАВА Е -ЕДНО НАПРЕД,ДВЕ НАЗАД И ТРИ ЗА ВСИЧКИ ОТ ХУНТАТА!Какъв диалог,МУТРИ ВЪН!
34
4
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Какъв диалог бре? Бoko е срещу България, какво тук иам да се диалогира?
33
3
 
6
 
! Отговори
kory преди 3 години
Късно е миротворецо,късно е в Стара Загора и областта се откраднаха пари за едно световно първенство по футбол проведено и спретнато от Краден Кралев по всички правила!Диалогът с гладни и жадни очи не се води!Строителни и главни инвеститори влачиха пачки на корем от Старозагорска област,а ти Живко,днес диалог искаш,диалог!Срутване на всичко и мутрите и крадците в затвора,начело с Баце Тиквонов!
32
5
 
11
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Какъв диалог с мафията бе, лукаво човече... Затвор за вас , корумпирани
31
2
 
8
 
! Отговори
гост преди 3 години
Чакаме 8-тях джуджета да видим. Чакаме да осъдят държавата в Хага за пребити хора от "полицаи". Чакаме Гешев да налази наред кръгове като "котараците" и други такива, ама надали.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кметът или Памперса да оправи проблема с Плагиата и тогава да се прави на миротворец
29
10
 
10
 
! Отговори
Фигуранта е срам преди 3 години
Борисов не може да реши проблемите на Радев, които го възпаляват и пищи на умряло! Радев да си преговаря с Гешев, който го е хванал в корупционни практики - и него и съветниците му!Нали Фигурантът искаше осветляване на корупционни практики и зависимости!?Какво се дърпа сега, като опряха до него?Както му каза Херо Мустафа- не трябва да има недосегаеми!Излиза, че един "недосегаем" насъсква едни хора да протестират за да избегне разследване на него и подчинените му.Ако му се получи-ще е нац.срам!
28
5
 
11
 
! Отговори
кой го казва преди 3 години
Достатъчно герберски безумия сътворихте в града и продължавате. Питали ли сте поне веднъж хората да си кажат мнението и дали ще ги чуете. А, освен за Бедечка, дето и референдум направихте, ама гражданитене гласуваха, защото години наред правите каквото си наумите и най-често недомислици. После на ремонта ремонт, път, който води за никъде и какво ли още
27
3
 
5
 
! Отговори
? преди 3 години
Марксиситото движение с юмрука като исторически символ, върви и в други страни където основно блокират пътища, на места чупят витрини и стават обири. То е против съществуването на полиция, за разграждане на системата, в щатите стои за разтуряне на държавата и пренаписване на историята. Изпълнителите са млади хора, лидерите - стари идеолози. В България Президентът ИМ ясно се определи с юмрука.Защо с такъв трепет в гласа се споменават "млади хора" като последна инстанция за истина и мъдрост? Не е ли работа И на журналистите да ограмотяват?
26
9
 
4
 
! Отговори
НеПреговарям сКомуни преди 3 години
Кмета да не се прави на миротворец, защото исканията на Фигуранта са - да се потулят извършените от него престъпления, като шеф на ВВС заради любовницата му. Също да се покрият престъпленията на съветниците му, защото това ще му попречи да се кандидатира за втори мандат, а камо ли да го спечели!Е, как се преговаря с такъв човек, който говори за корупцията някъде си, а иска да се прикрива неговата и на обкръжението му!?- Комунист, сър,... от най-отвратителните!
25
4
 
12
 
! Отговори
Само преди 3 години
На гербаците с евраците никакъв диалог. Само гьостерица.
24
3
 
12
 
! Отговори
Лудко преди 3 години
Тиквеника не е способен на диалог.При него единствената опция е монолог! Той приема само 1 отговор: слушам!Ама ти, бат Живко, добре го знаеш това, нали?
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н кмете, не знам Вие какъв сте, но кметът на нашия областен град, както и областният ни управител са били мижитурки, докато са упражнявали основната си професия. Не ги искаме такива. Държавата ни се управлява от сиви калинки с потенциал на ято скакалци. И по институциите надолу.
22
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно е сигурно ,че не трябва да се прави.Никаква оставка и само бой по червените кра ту ни .
21
7
 
14
 
! Отговори
1 преди 3 години
До факти,кръвта я иска твоя фигурант-пожарникар,и знай г-н кмете,Радев,никога,няма да падне толкова ниско,че да седне с твоята любима тиква,на една маса,
20
17
 
5
 
! Отговори
факти преди 3 години
да ама фигуранта не иска думи , фигуранта иска кръв и власт ! кръв може и да има , на власт за фигуранта няма да има !
19
4
 
18
 
! Отговори
Диалог хахахаха преди 3 години
О,да направо ви повярвахме.И ние старозагорци искахме диалог с вас ,заради нередности с ремонта на центъра ,на парк Аязмо, за отводнителните шахти и т.н., но така и не го получихме.Вас вечно ви няма или ни отказват среща от администрацията, когато касае конфликтни теми.Проблемът на всички управници е ,че точно не искат диалог ,а само да крадат ,тихичко без диалог ,че току виж някой поиска да види сметката.