Удължават извънредната епидемична обстановка до 31 август

Здравният министър ще издаде заповед да е до края на август
Обновена: 27 юли 2020 13:04 | 27 юли 2020 12:53, Камелия Цветанова
165
Удължават извънредната епидемична обстановка до 31 август
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

До края на август ще бъде удължена извънредната епидемична обстановка в страната, съобщи премиерът Бойко Борисов.

Още по темата
По думите му това ни никакъв начин на влияе на хората, а целта е да останат в сила социално-икономическите мерки в помощ на хората и бизнеса на фона на кризата заради пандемията от коронавируса.

„Със заповед на министъра на здравеопазването извънредната обстановка ще бъде удължена с месец“, заяви Борисов на брифинг по-рано днес.

Тя ще трябва да бъде издадена от новия здравен министър Костадин Ангелов, който замени на поста Кирил Ананиев.

Заради скока на новите случаи на заразени главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев обяви, че ще предложи удължаването ѝ, но тогава не стана ясно до кога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом страшно нема радев да хваща Ковит- а да се тръшне на легло и да ни покаже че " лесно се преборва", ние народа след него. Президент е а не лукова глава в крайна сметка!
67
23
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Много добре знаете, че Той не обича да Му протестират разни скъсаняци. Защо Го дразните? За едно чекмедже вече, чудо голямо. Аре марш в панелката с намордник!
66
3
 
14
 
! Отговори
До аз-ът преди 3 години
Не, тази класа въобще не си е тръгвала. Просто нейните представители сега са по-големи западняци от западняците. И говорят на "вие, българите". Елит е имало до 09.09.44. След тази черна дата всичко е упадък и деградация(с някои редки изключения).
65
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В еврозоната страната ще задлъжнее и следва ново турско робство само че към банките. Гърция зароби и децата и внуците с евро дългове до 2050 а и после до 2100 г има да връщат огромни дългове.
64
3
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 69Видя магическа дума и грейна :D Елементарни хора :D Като децата. На един акъл сте...
63
4
 
17
 
! Отговори
Хммм преди 3 години
Продължавайте да удължавате мерките и после се оплаквайте че сезон няма. Не може да се *** без да ти влиза. В Гърция с този поток от чужденци мислите ли че няма десетки пъти повече болни? Не са *** да го обевяват така.
62
4
 
25
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 3 години
''Със заповед на министъра на здравеопазването извънредната обстановка ще бъде удължена с месец, заяви Борисов на брифинг''-Защо има министър на здравеопазването, щом Борисоff заявява?! Само за да прибира тлъста заплатка ли?
61
13
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Очаквано. *** ще продължава да упорства до дупка :D
60
2
 
17
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
да не си играем на дребно, само още 1 месец, направо още поне 1 година!!
59
7
 
17
 
! Отговори
мак преди 3 години
Колко удобно. Като нищо ще забранят събиранията, та да се свърши с протестите и баце да си отдъхне.
58
5
 
20
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Само ОСТАВКА ви е малко!
57
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха-ха-ха-хааааааа..............
56
8
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Да ви плюя на измислените вип-персони...---не съм аз май комплексаря но... както и да е. П.П. Работническо-селската класа бяха ВИП преди 30 години, в един друг строй. Струва ми се, че си сбъркал (а) времето и мястото.
55
3
 
9
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
Не съм жена, просто се опитвам да ти кажа тактично, че си толкова див балкански ганьовец, колкото са и хората, по които плюеш. Да ви плюя на измислените вип-персони...
54
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше затворил границите, когато трябваше, сега вирус нямаше да има в България!Вирусът не дойде от Тутракан и Карнобат, а дойде с избирателите на Бойко, за които беше много важно да се прибират от Италия, Белгия, Холандия, Испания и Германия, за да празнуват Байрам!Е, резултатите ги виждаме - от страна с малко заразени, вече сме в Топ 3 по заразени в Европа!
53
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
краденето продължава :D
52
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ме интересуват тия хора и техните обсатановки и положения. Писнаха на всички. Нищо не правят, не изследват, само допълнителни каши забъркват. Затова и хората направо се отвратиха и от правителство и от съчинените политически щабове. Махайте се! На всички ни писна от вас!
51
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вината на журналистите се изразява в това, че заливат хората с поток от противоречива информация по най-агресивен и първичен начин - чрез гръмки заглавия и подвеждащи, манипулативни статии, в търсене на евтина сензация и читателски/зрителски интерес. Което нанася щети върху психиката на читателя/зрителя. Не само в България, в цял свят.
50
14
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Комплексите ти са доста очевидни. От опит знам, че хората тип "вие, българите" сте най-големите простаци---жена си нали?
49
3
 
14
 
! Отговори
До аз-ът преди 3 години
Комплексите ти са доста очевидни. От опит знам, че хората тип "вие, българите" сте най-големите и.