БСП vs. Борисов: Раздава парите на българите сякаш са лично негови!

Премиерът трябвало да предложи актуализация на бюджета
290
БСП vs. Борисов: Раздава парите на българите сякаш са лично негови!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини управляващото мнозинство, че потъпква парламентаризма и настоя премиерът Бойко Борисов да дойде в НС и да предложи актуализация на бюджета.
 
"Премиерът да дойде и да не говори в парламента за мазнинки, а да дойде с числа какво е изпълнението на бюджета, какви са прогнозите, откъде идват тези 2 милиарда и да дебатираме как тези пари ще стигнат до хората и бизнеса, а не до вашето обкръжение“, отсече тя в декларация от името на ПГ на БСП.
Още по темата
Тя обвини лично Борисов, че е обявил антикризисните мерки, докато е пътувал из страната.
 
"Пак от джип, а сякаш това са му лични пари, не, това са парите на българските граждани и вместо днес да е тук да предложи актуализация на бюджета, както се прави в парламентарна република, какво предлагате вие -дори не мнозинство, а един депутат Валери Симеонов и то в Закона за местните данъци и такси иска промяна на ДДС върху вино и бира. Това не е нормален парламентаризъм“, скочи червената шефка.
 
Според нея по този начин управляващите лишават опозицията от правото й да направи своите предложения за актуализация на бюджета за антикризисните мерки.
 
"Лишавате ни от възможността да изложим своето виждане за антикризисен план. Сега кой носи отговорността за предложенията и защо не давате гаранции, че парите няма да отидат в чекмеджето на Борисов", настоя тя.
 
Заради призивите на Нинова, шефката на НС Цвета Караянчева обяви, че ще разговаря с премиера и ще уведоми депутатите дали ще отиде при тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е така, раздават се пари от торбата, а на тоя, а на оня, тука е права Нинова. който заплаче му се дава...
194
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз все пак, пожелавам успех на БСП,въпреки,че не съм срещу ГЕРБ!
193
2
 
15
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ ХИБРИДЧИЦИ преди 3 години
ТУК НЯКОЙ ПИТА ЗА ЧЕКМЕДЖЕТАТА- АЗ ПЪК ПИТАМ- ЗАЩО В ЧЕКМЕДЖЕТО КОГАТО ИМА КАСА- ЗАЩОТО РЕЖИСЬОРЪТ НЕ Е УСПЯЛ ДА ОТВОРИ КАСАТА- АКО БЕШЕ Я ОТВОРИЛ ЩЯХМЕ ДА ВИДИМ ЕВРАЦИ В КАСА- ЕВТИНКО ЧЕРВЕНИ ХИБРИДЧИЦИ
192
2
 
13
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 3 години
ДА СИ ИЗЧИСТЯТ *** ОТ УЛИЦИ И КРЪСТОВИЩА...
191
4
 
12
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 3 години
До 198"Дори когато са те хванали гол в спалнята"-ти в спалнята с кожух ли се обличаш ? Колкото до пачките ,май още не се разбрал,че всичко това е постановка.А гладните бесепари ще се пръснат от злоба и яд,че не ги допускат до кацата с меда.Да протестират колкото си искат,те и без това друга работа нямат.
190
0
 
5
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До Анонименкви грешки бре - това са си престъпления, да насъскваш народа срещу властта, ако тези записи се разпратят до всички посолства, никой няма да иска да контактува с него, даже и Путин
189
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега разбирате ли защо бсп подкрепя протеста? За да махнат Боко, да заграбят властта и да се докопат до евромилиардите. Да ама не. Както изглежда Боко няма да подава оставка. Той просто остава.
188
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунист угода няма.Дай пари дай пари дай пари. Като даде - що даваш.Шизофреници!
187
3
 
20
 
! Отговори
Ниновка преди 3 години
БСП като няма пари неможе да дава
186
3
 
4
 
! Отговори
Тенчев преди 3 години
То не може само в кацата с меда, сега малко и у кацата с лаънаата да се набълбука...
185
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПротестиращаЧто? Национальная стачка? Точно 50 человек стачкуват в центар Софии!
184
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бърка в кацата, вади и прави каквото си иска...да си имаш държава и да си правиш каквото искаш, дори когато са те хванали го с пачки евро с неясен произход
183
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Протестираща Който дава парите-той поръчва музиката!Парите отдавна са дадени,време е да си заслужите хонорара.като изиграете поръчаната музика.Особено днес!
182
4
 
21
 
! Отговори
ЕФТИНКО БЕ ЧЕРВЕНИ преди 3 години
187- А ЗАЩО БЯХА В ЧЕКМЕДЖЕТО КОГАТО ИМА КАСА- ЗАЩОТО ТОЯ КОЙТО АРАНЖИРА "ЕВРОТО" НЕ Е МОГЪЛ ДА ОТВОРИ КАСАТА- И РЕЖИСЬОРИТЕ НА ТАЯ ЕВТИНА ХИБРИДНА АТАКА СМЯТАТ ЧЕ МОГАТ ДА ИЗЛЪЖАТ НЯКОЙ- ДА БЕ....
181
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПротестиращаНе! Благодаря!Единий и светлий социализъм си го заври там дето слънце не грее.Този филм сме го гледали, този мач сме го играли. Нито беше единий нито светлий.
180
17
 
2
 
! Отговори
dfsinio преди 3 години
Борисов бърка в кацата взима си колкото иска. Да си имаш държава и да си правиш каквото искаш, дори когато са те хванали гол в спялнята с пачки с неясен произход
179
2
 
24
 
! Отговори
Колев преди 3 години
До ПротестиращаАз комунизъм не искам. Който го иска на картонен кораб и в Северна Корея.
178
1
 
24
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Борисов раздава парите на българите,щото парите са на българите?!А неБългарската Съветска Партия ги раздава главно на себе си и на чужди граждани,на които червените петоколонници се заявяват като ФИЛИ!!
177
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До преди една седмица рефрена беше - правителството не прави нищо за хората.Правителството започна да дава пари на хората и се почна - опитват се да подкупват народа.Това не мина и актуалното реване е - откъде са тези пари, че ще ги раздават на народа..
176
0
 
17
 
! Отговори
гост преди 3 години
До Протестираща Сменяме Шиши с Божков.Това не е моят избор!