Президентът Радев назначи Емил Тонев за шеф на НСО

Той ще изпълнява дейността считано от 31 юли
29 юли 2020 14:53, Красимир Ангелов
80
Президентът Радев назначи Емил Тонев за шеф на НСО
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев назначи полковник Емил Тонев за изпълняващ правомощията на началник на Националната служба за охрана
 
Със свой указ държавният глава освободи бригаден генерал Красимир Станчев от длъжността началник на НСО, считано от 31 юли 2020 г. Указът е издаден на основание чл. 98, т. 7 от Конституцията на Република България във връзка с чл. 7, т. 1 и чл. 8, ал. 4, т. 1 от Закона за Националната служба за охрана.
 
С друг указ президентът определи заместник-началника на Националната служба за охрана полковник Емил Тонев, да изпълнява правомощията на началник на НСО, считано от 31 юли 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
11
 
3
 
! Отговори
ДПС И БСП преди 3 години
САМО КУРАНА И СТАЛИН ДПС И АТАКА ПОБЕДА ДА ЖИВЕЕ КУМОНИСМЪТ И ИСЛАМЪТ ДПС И АТАКА ПОБЕДАСАМО КАРАДАХЛЪ СЪС ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И СИДЕРОВ ПОБЕДА
25
6
 
19
 
! Отговори
Цвета преди 3 години
Както казва Господин Борисов"Радев,да си eбeпyткатa майчина!". Заради Него,започнаха платените протести срещу Господин Пеевски и Господин Доган!Цяла България е с Борисов и Доган!Радев,вън и затвор! България и Еврофондовете,са на и за ГЕРБ,които не му харесва-да бере ягоди и да с сменя памперси по Европа!
24
3
 
32
 
! Отговори
Брей тоз чехъл преди 3 години
Е що бе! После ще се оплаква, че Бойко му е виновен. Луда работа! Да взема един Грипен и да полита към Бензиностанцията! Решетников може и руско държавянство да му подсигури, като Гешев го обвини.
23
7
 
30
 
! Отговори
Бясна преди 3 години
Оставка и в прокуратурата! Гешев да не се ослушва, а да повдига обвинения на Фигуранта!!!!
22
2
 
25
 
! Отговори
Корупция! преди 3 години
Военен пилот който да предпочете грипен пред Ф16 е като пилот от формула едно който да предпочете да кара Сааб пред Ферари!
21
4
 
26
 
! Отговори
Урко преди 3 години
Мун Чо после пак ще вика Кой ми *** в гащите!
20
14
 
5
 
! Отговори
Bob преди 3 години
Абе до вчера нямаше проблем, че НСО пази Доган и Пеевски, а е проблем, че охранява жената на Президента? Без значение кой е президента, мисля, че той и семейството му трябва да бъдат пазени!!!! Не мисля, че бизнесмени и депутати трябва да се охраняват с наши пари.
19
4
 
27
 
! Отговори
Гонзо преди 3 години
Този глупав фетфебел още ли няма повдигнати обвинения за държавна измяна и за колаборация с тежкия криминал - Мафията, в лицето на Череп-а?
18
7
 
30
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Радев, руска подлого, поднеси венец на гроба на Генерал Колев бе!Или те боли, че е бил войските на крепостните в Добруджа където ги свари, а?Оставка, проводнико на чужди интереси!
17
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази кремълска подлoга Фигуранта от КГБ'то ли ще го охраняват !!!?
16
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев назначава шефа на нсо, а после бб е виновен. Баа тия протести са велики.
15
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-важната задача на шефа на НСО е да охранява килотите на Деса общата
14
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе откакто г.з. Радев Президенството заприлича на казармено караулно помещение !Остава само да назначи Деса за метреса на две заплати, а Народа нека пати.
13
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-голям ъпанар от Бойко не е управлявал България за 1300 години.
12
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали ще пазят жена му до като си пробва рокличките в бутиците... та е без значение кой е началник на службата.
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тоя запис защо е прекъснат по средата? Какво не искат да чуем тези които са го пуснали?
10
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Това, че ще плати десет лева те излизат и казват вдигам му данъка Казва ти го държавния глава в кавички, щото той не може да е държавен глава тоя *** нар Когато ти го каже държавния глава ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния защитник от тебе!"Това е месеци преди Радев да снеме доверието си от Борисов. После тиквата опищя орталъка, че разделял нацията.
9
1
 
15
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Нямам претенции за това, кой ще е шеф. Важното е да охраняват мен и любимото ми прасе. Пък вие си протестирайте: кучетата си лаят - керванът си върви.
8
5
 
28
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Ал Бънди лелелеле смех.
7
10
 
36
 
! Отговори
Долу комуниста Радев преди 3 години
Какво стана с момчето което на протеста, наред със оставките на Борисов и Гешев поиска оставката на Радев? Защо му взехте микрофона? Защо го набихте?Какво стана със демокрацията и свободата на словото?За който се интересува, витеото е вайръл във фейсбуук!Пределно ясно се виждат двойния стандарт и машинациите които властват над този протест!