Главчев убеден: Румен Радев има роля за разединението

Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища, подчерта бившият шеф на НС
Обновена: 31 юли 2020 22:19 | 31 юли 2020 22:15, Красимир Ангелов
182

Повече от три седмици продължават антиправителствените протести в София и в други големи градове на страната. И днес остава в сила блокадата в центъра на София, където демонстрантите са разположили своите палатки.

Не съм убеден, че това е край на политическия сезон предвид това, което наблюдаваме на улицата, обяви за "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев и допълни: ,

"Правителството има желание за диалог. Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища. След като пречиш на много други граждани, смятам, че е недопустимо. Имаме странна амалгама от протестиращи млади хора. Няма как без партии, нищо по-добро не е измислено. Досега не е имало президент, който да се държи по този начин, сегашният държавен глава има роля за разединението".

Според бившият шеф на парламента, предвид голямата динамика, е трудно да се направи равносметка.

"Неизвестността относно Ковид-19 продължава да е със страшна сила сред нас. Никой няма пълна увереност как ще излезе от тази ситуация", допълни той за Bulgaria ON AIR.

По думите му мерките, приложени в началото на пандемията у нас, са се задействали добре. Въпреки ръста на заразените, България продължавала да е добре и показателите били прилични.

"При нас те не бяха толкова драконовски, едни от най-либералните бяха в България, безспорен успех за правителството и за Националният оперативен щаб. Просто неизвестността продължава и редица държави затягат мерките", коментира народният представител.

"Лекарите се справят блестящо, след като показателите са такива каквито ги виждаме. Вече няколко пакета в социалната сфера бяха представени. Няма как да не отбележим, че полицаите, заедно с лекарите, бяха на първа линия. Представяте ли си каква психика трябва да имат тези момчета?! От КПП-тата влизат в блокадите, възхищавам им се, както и на поведението им", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тримата заядливи старчета са оглавили протеста. За тях други хора не съществуват в тази държава. Те са и агресивни на всичкото отгоре.С какво сте по-добри от сегашните управляващи!?Досега нищо хубаво не сте направили.
119
1
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
До До Един от Северозап"Много ви беше $3 пенсия и $5 -заплата! Защитавате приватизаторката Нинова и хитреца Радев"----Тогава това беше план, да се приберат парите на хората, трупани с години и поколения.Да се лиши народа от надежда за бъдеще, да се попречи на равния старт, и едни определени хора да стартират по-равно от другите. Не обвинявай Виденов, вълците около него му изядоха главата.Да си виждал снимка на шкафчето на Виденов по това време, преливащо от валута?
118
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чебурашка, прочете ли решението на КС? С Президента - след като му изтече мандата.А с ББ - веднага след оставката!
117
16
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Един от СеверозападаБаце съм го критикувал повече и от теб, но според мен Радев, който ти защитаваш е много по-вреден и опасен за България. Защото е комплексиран, злобен, отмъстителен и некадърен селянин, който търси единствено реванш за нереализираните си болни амбиции да управлява държавата.
116
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е изключително неблагодарен кариерист и много скоро ще съжалявате за може би "безкористната" си подкрепа. Разровете се в миналото му, питайте колегите и подчинените му. Кой от новите генерали е истински???
115
5
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
До Mr . STARBUCKSИ нашия раздава-ударно, предизборно, като кризисен ПР. По метода"Полегнала е Тодора, за всички, които я пожелаха".Интересно, къде бяха до сега, че не се сетиха, че хората заслужават даже и в пъти повече? И от къде изведнъж се пръкнаха тия резерви?Май вади от шкафчето вече.Ходи, открива празни заводи, хвали се сам, но отдавна го разбра народа, че всяка минута Баце ги е-е с 200, а държавата се управлява еднолично и по телефона....
114
6
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Явно Радев здраво им бръкна на Гербавите в здравето и кви*чат ли ,кви*чат!Нормално-и аз бих подскачал,ако някой ми заплашваше хранилката.Впрочем,атаката срещу Шайката не тръгна от Радев или БСП,а от дясно,при това мощно подкрепена от Дойче веле и Свободна Европа(всички знаят чии са)!Тъй че битката с вятърните мелници НЯМА да помогне!Полезният ****от е вече безполезен...
113
9
 
6
 
! Отговори
До Един от Северозап преди 3 години
Много ви беше $3 пенсия и $5 -заплата! Защитавате приватизаторката Нинова и хитреца Радев.
112
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом и Чебурашка предлага оставки, спукана му е работата на Бойко :-)
111
0
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
До Mr . STARBUCKSЕто един щастлив българин,макар и на края на света.Пази се и яж повече лют червен пипер,ако може от района на Куртово Конаре.От Пловдив да ти изпратят.
110
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е пътник, но ще чакаме Р. Радев да бъде разследван за злоупотребите на предишния си пост. Оплюхме Цветанов за жилище, което е платил, а Румбата дарява на любовницата си служебно жилище и я назначава на втора хранилка - все с държавни пари.
109
4
 
4
 
! Отговори
От Ресторанта преди 3 години
Бойко, вечерята свърши...Дойде време да платиш сметката!!!
108
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е страхливец! Борисов злоупотреби с доверието на избирателите си, а ГЕРБ подкрепя едрия бизнес. Лошото е, че не виждаме нормални кандидати за лидери!!! Не ни навирайте храненици на сорос, Иванов, Нинова и разни платени протестери без идеи и ясен план!
107
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Импийчмънт на Радев предателя! Той работи срещу България..................Баце пък денонощно за България мисли! Вади от шкафчето и раздава на всички...
106
1
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
До Mr . STARBUCKSПоздрави,остави я...политиката.Изхарчи ли парите ,които ти даде Тръмп за...вируса.Четох в един сайт,че за 1200 долара може в Щатите да си купиш...здрава колица втора ръка.
105
5
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... какво става с анализите на записите? Две...... Ами какво стана със записите на президента? Вече става повече от година откакто чухме как склонява генерал да крие нарушенията му. Или Радев е свещена крава и не трябва да се засяга? Да подават всички оставки и да има едновременно президентски и парламентарни избори. Съгласен ли си?
104
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за закон, Баце да управляма държавата, все едно е султан, а ние сме раята, чувал ли си?
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе какво става с анализите на записите? Две независими една от друга лаборатории от съюзни държави се изказаха по истинността им, а "нашата" мълчи. З Снимки не преглеждат...Глав изрази ли мнение по въпроса или не го и питаха?
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този ще го пази НСО 4 години...
101
4
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Когато Бокича беше...обикновено дупетатче при Орешарски,бунтовете бяха...позволени.Тълпата беше...пощуряла от някакъв си Пеевски,че щял да поеме ДАНС.Сега,къде,къде по...големи причини има за протестите,но на Главчев му е...криво.Завалията свикнал е все...там,а вижда че времето му си отива.Панта...рей Главчев,понапъни се още малко,че белким Вожда...феодал Боко те...включи в проекто листата пак;ако не е пратен на...топло,по обективни причини.