Главчев убеден: Румен Радев има роля за разединението

Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища, подчерта бившият шеф на НС
Обновена: 31 юли 2020 22:19 | 31 юли 2020 22:15, Красимир Ангелов
182

Повече от три седмици продължават антиправителствените протести в София и в други големи градове на страната. И днес остава в сила блокадата в центъра на София, където демонстрантите са разположили своите палатки.

Не съм убеден, че това е край на политическия сезон предвид това, което наблюдаваме на улицата, обяви за "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев и допълни: ,

"Правителството има желание за диалог. Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища. След като пречиш на много други граждани, смятам, че е недопустимо. Имаме странна амалгама от протестиращи млади хора. Няма как без партии, нищо по-добро не е измислено. Досега не е имало президент, който да се държи по този начин, сегашният държавен глава има роля за разединението".

Според бившият шеф на парламента, предвид голямата динамика, е трудно да се направи равносметка.

"Неизвестността относно Ковид-19 продължава да е със страшна сила сред нас. Никой няма пълна увереност как ще излезе от тази ситуация", допълни той за Bulgaria ON AIR.

По думите му мерките, приложени в началото на пандемията у нас, са се задействали добре. Въпреки ръста на заразените, България продължавала да е добре и показателите били прилични.

"При нас те не бяха толкова драконовски, едни от най-либералните бяха в България, безспорен успех за правителството и за Националният оперативен щаб. Просто неизвестността продължава и редица държави затягат мерките", коментира народният представител.

"Лекарите се справят блестящо, след като показателите са такива каквито ги виждаме. Вече няколко пакета в социалната сфера бяха представени. Няма как да не отбележим, че полицаите, заедно с лекарите, бяха на първа линия. Представяте ли си каква психика трябва да имат тези момчета?! От КПП-тата влизат в блокадите, възхищавам им се, както и на поведението им", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е много ясно, че има. Той насъска едни хора срещу други. А уж го промотираха като "обединителят на нацията". Явно е голям карък, щом всяко нещо може да изпорти. Да си беше мълчал по-добре, че да го мислят хората за умен. Ама нейсе.. И всичко това тръгна от грешката "Цецка"... По-добре щеше да е да беше магаpе...
99
5
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Христо ХристовА вие русофилите нали бяхте против цветните революции? Или ако ги правят проруски агенти може?
98
7
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Фигурантът Радев.Това е.Слаб политик.Какво повече да го коментираме?
97
8
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ООООХ..... .ПИСНА НИ ДА ЧЕТЕМ ВСЕКИ ГЕРБЕРИСТ ДА ГОВОРИ ПРОТИВ РАДЕВ....... Всеки нормален човек вижда, че недоразумението Радев е един дребнав, озлобен и комплексиран човечец с посредствен интелект, но с огромни болни амбиции да управлява България. И то да я управлява по начин по, който московските му господари му подскажат. Затова хората са против този злобен и отмъстителен не състоял се политик, който освен да интригантства и да насъсква тълпата нищо друго не умее.
96
5
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
А герб подкрепя бунтове в държави с барикади и кръв... европейско лицемерие!
95
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 122 ЧебурашкаМного ти мели устата а това несъмнено ще доведе до трайни здравословни проблеми
94
12
 
20
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 години
ПИСНА НИ ДА ЧЕТЕМ ВСЕКИ ГЕРБЕРИСТ ДА ГОВОРИ ПРОТИВ РАДЕВ АМИ ХАЙДЕ КАЖИ НЕЩО ЗА БОРИСОВ ЗА ШКФЧЕТАТА МУ ЗА ЗАПИСИТЕ ЗА "ПРЕКРАСНИЯТ" МУ ЕЗИК ЗА... ЗА...И КОЛКО ОЩЕ ЗА... ГОСПОДИН ГЛАВЧЕВ - СЪЖАЛЯВАМ НО ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ СТИГА С Б.Б. И ГЕРБ
93
19
 
22
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ТрендафилШайката платени от Божков и насъсквани от превратаджията Радев отпадъци не са народа бе приятелю!
92
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Импийчмънт на Радев предателя! Той работи срещу България.Да се маха!От,падък!
91
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак са хакнали сайта на Монитор!Тези не се спряха месеци наред да правят атентати срещу България!
90
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЕдинственият истинаки политик в момента е президентът Радев! Единствено той подкрепи протестите срещу българоубииците. Затова целият български народ му е признателен. Така се действа. Браво! Ще изринем малкото останали мръ.сни герберасти-комунисти-----Ти като турчин подкрепяш Радев и Октай,но не питаш българските турци,че пострадаха и ще страдат именно от хората,които са за Радев,а Октай е платена марионетка на агента от ДС Академик и олигарха Василев,платен слуга!
89
9
 
9
 
! Отговори
политиците от герб преди 3 години
явно не разбират , че НЯМА разделение в нацията и ,че огромна част от гласоподавателите са против всички сегашни политици въобще . няма нормален човек който да подкрепя политици които държат България последна в ес по доходи,сигурност,здравеопазване,образование,липса на реформи. единствените които реално подкрепяр герб са купените от тях гласоподаватели и тези на държавната хранилка но държавните служители ще гласуват за всеки който постоянно им вдига заплатите така , че не са реално от гепб
88
1
 
1
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
До 95Както изглежда тебе отдавна те е оправила.:)
87
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Радев не разединява България, той си къта електората. Прави всичко възможно хората, които са гласували за него, да не отидат от другата страна на браздата и да не харесат нищо у противника. Непрекъснато напомня на хората си кого трябва да харесват.
86
3
 
4
 
! Отговори
дааа преди 3 години
Шаро баро, гоги нанай е Главчев.
85
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Радев е болкоуспокоителното на всички социалисти, атакисти и непредставени от ГЕРБ. Докато е в Президентството всички, които губят от ГЕРБ се чувстват защитени, представени и значими, че гласът им е дал резултат. Да им е жив и здрав. Толкова са се омагьосали, че за първи път от 10 години избират някого, че не виждат колко е изпразнен от реално съдържание и че всъщност изпитва снизхождение към тях.
84
12
 
9
 
! Отговори
до Ани преди 3 години
Кой го интересува, че си снела доверието си от Радев?!
83
14
 
22
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Още в началото на президентството на Радев подчертах, че той е гражданин на България като всички други. Просто в длъжностната му характеристика е записано че изпълнява дръжността президент, за което получава заплата. Трудовия му договор е за пет години с право на едно преизбиране. За съжаление въпросният Радев се вижда като човек над закона. Поради което още в началото на мандата му снех доверието си.
82
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДрОгаре пожарникарския ще ви подпира до изборите.вансеремос!!!
81
12
 
18
 
! Отговори
рано или късно преди 3 години
Все едно, Радев ще облече раираната униформа.