Главчев убеден: Румен Радев има роля за разединението

Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища, подчерта бившият шеф на НС
Обновена: 31 юли 2020 22:19 | 31 юли 2020 22:15, Красимир Ангелов
182

Повече от три седмици продължават антиправителствените протести в София и в други големи градове на страната. И днес остава в сила блокадата в центъра на София, където демонстрантите са разположили своите палатки.

Не съм убеден, че това е край на политическия сезон предвид това, което наблюдаваме на улицата, обяви за "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев и допълни: ,

"Правителството има желание за диалог. Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища. След като пречиш на много други граждани, смятам, че е недопустимо. Имаме странна амалгама от протестиращи млади хора. Няма как без партии, нищо по-добро не е измислено. Досега не е имало президент, който да се държи по този начин, сегашният държавен глава има роля за разединението".

Според бившият шеф на парламента, предвид голямата динамика, е трудно да се направи равносметка.

"Неизвестността относно Ковид-19 продължава да е със страшна сила сред нас. Никой няма пълна увереност как ще излезе от тази ситуация", допълни той за Bulgaria ON AIR.

По думите му мерките, приложени в началото на пандемията у нас, са се задействали добре. Въпреки ръста на заразените, България продължавала да е добре и показателите били прилични.

"При нас те не бяха толкова драконовски, едни от най-либералните бяха в България, безспорен успех за правителството и за Националният оперативен щаб. Просто неизвестността продължава и редица държави затягат мерките", коментира народният представител.

"Лекарите се справят блестящо, след като показателите са такива каквито ги виждаме. Вече няколко пакета в социалната сфера бяха представени. Няма как да не отбележим, че полицаите, заедно с лекарите, бяха на първа линия. Представяте ли си каква психика трябва да имат тези момчета?! От КПП-тата влизат в блокадите, възхищавам им се, както и на поведението им", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
12
 
12
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Добре че о Глaвчo се изходи по въпроса. За да обясни, че това е така, но може би е иначе. И че по коронавируса трябва да има извънредно положение, но никой няма представа защо. А няма представа защо тъй като найголемите специалисти сред ГЕРБ по чужди езици са бoko с немски и новата мисирка на туризма с английския си, така че просто няма кой да прочете достоверни източници, а не е е необходимо.
79
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво разединение, Главчо?Кога сме били обединени с тебе? Гласувал съм единствено за Борисов и той ме издъни.
78
4
 
12
 
! Отговори
Фигурантът на Черепа преди 3 години
Не може да се обедини даже с жена сиТака че да охлажда таратора ( по Пенев)Аре писта
77
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважаема медия, бихте ли си направили труда да попитате и някой, който не е на тази позиция, поне един път? С цялото ми уважение към човека, има и други гледни точки, които не са чак толкова изветрели.
76
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВъзмотен ли си,неграмотнико,та ти знаеш ли какво е импийчмънт и как става това нещо за което говориш?
75
13
 
19
 
! Отговори
Сата Н преди 3 години
Защо протестиращите не искат оставката на Безделника-Фигурант Радев ?!------Защото не е безделник и не е фигурант.Ако беше безделник и фигурант, нямаше да си правите труда да го плюете толкова.
74
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственият истинаки политик в момента е президентът Радев! Единствено той подкрепи протестите срещу българоубииците. Затова целият български народ му е признателен. Така се действа. Браво! Ще изринем малкото останали мръ.сни герберасти-комунисти
73
10
 
12
 
! Отговори
ДИАМАНТ преди 3 години
А чувал ли си за кормпирано правителство и *** премиер?Пачките ви затварят очите.Поне малко чест да имахте и акъл щяхте да спрете мафиота Бойко,а вие само му се подсмивате на глупостите и го оставихте неограничено да ви командори.ЩЕ си понесете вината!
72
21
 
9
 
! Отговори
До 92 преди 3 години
Радев е к8мунист...това е ясно.Бойко, също е доказан комунист.Не искаме оставката на Радев, защото не той е слугата на Доган и Пеевски.Не той изгради държава на корупцията и рекета.Лицето на мафията е Бойко.Заедно със своите господари Доган и Пеевски.Какъвто и да е Радев...той е избран с 1.5млн гласа на народа. Той представлява президентската институция.ГЕРБ имат 30% от 30% имащи право на глас.
71
16
 
15
 
! Отговори
Доста е съмнително преди 3 години
Защо протестиращите не искат оставката на Безделника-Фигурант Радев ?!
70
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знаех, че президента седи там на 110к годишна заплата, за да прави въстания и да се заяжда по цял ден в премиера. Това оронва престижа на цялата държава. Супер съм възмотен от тоя човек. Да му правят импийчмънт... Какво го бавят. И да загубят кабинета, ще е обица за всеки следващ.
69
16
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Аз благодаря на Радев, че не мълча като мишка, а взе страната на хората, които искат справедливост и законност. Можеше да се уплаши и да се остави жалкият про стак Гешев да го унижава. Засега Радев се справя блестящо с Президентството.
68
5
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Свободни човешки същества сме...може и на Сатаната да се кланяш като гробарите...стига да не причиняваш вреди на околните ..единственият ми страх е децата ми да не ме запомнят като страхливец и да се срамуват от мен
67
5
 
18
 
! Отговори
ББ преди 3 години
*** и аз не бях чувал за закон позволяващ на мафиоти и крадци да се разпореждат с животите на един цял Народ..даден ни от Бога.не признаваме узурпираната от еничари власт бе...толкова е просто...уволнени сте...не признаваме властта ви превръщаща децата ни в роби и Родината ни в бананова република
66
10
 
11
 
! Отговори
Червиви червени преди 3 години
У протестиращите ясно се забелязва комунистическо семейно възпитание, независимо как се определят сега, а именно, че тази държава има право да съществува единствено, ако се управлява според техните разбирания. Това какво мислят или искат другите и за кого са гласували няма значение.-Пребоядисани комунисти, сър!
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"КАК ЩЕ РЕВЕТЕ КАТО СТАНЕ ЦЕЦО ПРЕМИЕР, ОТСЕГА СЕ СМЕЯ ХАХАХА"---Ами нищо чудно и да го изберат - в последните 30 години избора върви към дъното на простотията и неграмотността, но дъното има и мазе! 80% тъпоъгълници ще ни докарат и до там!
64
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главчев, и в 2013 година закона не разрешаваше, но тогава това не беше проблем, нали?Даже и ти подтичваше около Плювно и Тиквун, когато призоваваха "гражданите да излязат на улиците и да изметат" избраните управляващи!Сега ли се сети за закони?
63
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
интересно как само таквиз личемери канят в таз тв?
62
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТКАК ЩЕ РЕВЕТЕ КАТО СТАНЕ ЦЕЦО ПРЕМИЕР, ОТСЕГА СЕ СМЕЯ ХАХАХА
61
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледат да се докопат до редовните избори,за да могат да ги фалшифицират.При предсрочните няма да им се получи.