Главчев убеден: Румен Радев има роля за разединението

Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища, подчерта бившият шеф на НС
Обновена: 31 юли 2020 22:19 | 31 юли 2020 22:15, Красимир Ангелов
182

Повече от три седмици продължават антиправителствените протести в София и в други големи градове на страната. И днес остава в сила блокадата в центъра на София, където демонстрантите са разположили своите палатки.

Не съм убеден, че това е край на политическия сезон предвид това, което наблюдаваме на улицата, обяви за "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев и допълни: ,

"Правителството има желание за диалог. Не съм чувал за закон, позволяващ блокади на кръстовища. След като пречиш на много други граждани, смятам, че е недопустимо. Имаме странна амалгама от протестиращи млади хора. Няма как без партии, нищо по-добро не е измислено. Досега не е имало президент, който да се държи по този начин, сегашният държавен глава има роля за разединението".

Според бившият шеф на парламента, предвид голямата динамика, е трудно да се направи равносметка.

"Неизвестността относно Ковид-19 продължава да е със страшна сила сред нас. Никой няма пълна увереност как ще излезе от тази ситуация", допълни той за Bulgaria ON AIR.

По думите му мерките, приложени в началото на пандемията у нас, са се задействали добре. Въпреки ръста на заразените, България продължавала да е добре и показателите били прилични.

"При нас те не бяха толкова драконовски, едни от най-либералните бяха в България, безспорен успех за правителството и за Националният оперативен щаб. Просто неизвестността продължава и редица държави затягат мерките", коментира народният представител.

"Лекарите се справят блестящо, след като показателите са такива каквито ги виждаме. Вече няколко пакета в социалната сфера бяха представени. Няма как да не отбележим, че полицаите, заедно с лекарите, бяха на първа линия. Представяте ли си каква психика трябва да имат тези момчета?! От КПП-тата влизат в блокадите, възхищавам им се, както и на поведението им", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
aaaa
59
10
 
12
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Ами има решение на проблема - оставка на правителството и главният прокурор и кръстовищата ще бъдат разблокирани! Толкова е простичко.
58
7
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
В масонските...среди се носел...слуха,че на Боку му давали най...много още 1 месец,кат...премиер.Мъка Главчев...мъкаа;квот кажат масоните,това става.Явно малко е...отчислявал за...масонската съобщност,не са доволни и те;един път да са на...едно мнение с...народа.
57
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главчеееев,главо гербава,вашата свърши,аут сте.
56
5
 
6
 
! Отговори
от Фабриката за каск преди 3 години
нема каскет дека да заседне на таа малъ гола г'лава
55
3
 
13
 
! Отговори
Гемюзе ин акшън преди 3 години
Кратунонавчев чупи рекордите по Тиквотии
54
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото, което отличава Главчев от Караянчева е, че не е от Кърджали.
53
4
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Главурко,Главуркооооо...
52
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РУМЕН РАДЕВ ИМА РОЛЯ В МИМАНСА
51
6
 
8
 
! Отговори
До " Българче & преди 3 години
Отивай да целуваш снимките на Длибока Рада, вашата " мъжествена " лидерка и се подготвяй с опорките, оправдаващи коалицията на " аФтентичните " бесни на Спондж Боб с К о р н е л а Костова - Импексова. Сполай!
50
8
 
10
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Всеки, който обедини българите срещу МУТРО-МАФИЯТА НА ГЕРБ, ВМРО и НФСБ е национален герой. А Румен Радев успя да направи именно това. И сега лакеите на Рундьо Борисов от Банкя треперят от страх. Защото и този Главчев потъна в корупция уреждайки синчето си да открадне едни пари...
49
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Тиквуня като сдаде власта ще го съдят ли или направо ще му вземат манерката?
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фики Стораро поканил министърката на Валери(двойничката на Светльо Витков), да запишат нова версия на Издислав заради перфектния ѝ английски.
47
2
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
То няма и закон разрешаващ краденето на милиарди и плямпането на про*стотии...
46
6
 
6
 
! Отговори
Българче преди 3 години
До 51И аз съм с ЕС и САЩ.И аз съм за Шенген и Еврозоната.Ама руският агент Бойко Методиев Борисович нито в Шенген успя да ни вкара, нито в Еврозоната!Влязохме в чакалнята ли?***! В тая чакалня ше чекаме още 10 години най-малко! Докат' ни се изчака чакалото!!!Без руския агент Бойко много по-бързо ще се интегрираме в ЕС и НАТО!!!
45
2
 
11
 
! Отговори
Да ви дишаме преди 3 години
Ами разбира се бе Главундер Главчев. В отделни вселени живем, в паралелни светове. Нищо не искаме от ГРОБ,осмен оставка. Даже не можем да ви дишаме.
44
3
 
8
 
! Отговори
Прасовъден министър преди 3 години
Ха - ха, Цветанов щял да стане премиер! Че той Барни Ръбъла ще вземе повече гласове, ако направи партия - поне хората ще гласуват заради сеира.
43
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До51Ще го дуа Румен Русофилов Радев.
42
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОГАТО Цветанов стане премиер ще гледаме истинска истерия на русофили и комунисти. Ще скачат като павияни за банани.
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мани ги тия *** - и на Кутев с б и р щ и н а т а не беше толкова зле откъм опорни точки. Кво да ги праиш - шофьоро на Таки Харизан паша няма средно, как да им измисли по - правдоподобни?