Борисов: Готови сме за сигурни и стабилни Балкани!

Премиерът с пост в социалните мрежи
1 авг 2020 18:00, Петя Славова
304
Борисов: Готови сме за сигурни и стабилни Балкани!
Снимка: БГНЕС

"Договорът за приятелство, добросъседство и сътрудничество с Република Северна Македония бе историческа стъпка в отношенията между двете страни.

Знак, че сме се поучили от грешките на миналото и сме готови да работим за сигурни и стабилни Балкани в бъдеще." Това написа премиерът Бойко Борисов на страницата си във Facebook.

Поводът е подписването на Договора за приятелство с Република Северна Македония преди три години.Зоран Заев също не пропусна да спомене случилото се.

"Европейската интеграция гарантира мир и просперитет. България остава последователна в подкрепата си за европейското бъдеще на Република Северна Македония, но това минава и през стриктното спазване на добросъседските отношения и постигнатите ангажименти в Договора, който подписахме на тази дата преди 3 години.", отбеляза още Борисов в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
3
 
! Отговори
До 204 преди 3 години
Какъв генерал той е майор от резерва.Генерал се става след завършена успешно генералщабна академия.Първанов и царя го направиха генерал за 3г.напук на всякаква логика.
202
0
 
3
 
! Отговори
Кметът преди 3 години
Остави тази сложна материя за по-умни от теб,а ти хвани истинския балкан,че време не остана.
201
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Анонимен 215Насилствено е "приемането" на исляма,наложено от турците.Затова и една малка част от българите са мюсюлмани,защото насила хубост не става.В противовес на това насилие е приемането на християнството,затова то е религията на мнозинството от българския народ.
200
5
 
0
 
! Отговори
Tivоli преди 3 години
Борисов, не се давай. Има избори, ще има и решение на БОЛШИНСТВОТО. Но има какво да свършиш за хората. Просто взаимствай от най-хуманните и най-социалните неща от соца. Тогава никой не се замисляше дали има достатъчно пари, например, за да се лекува. А продължителността на живота беше с ... 8 г. по-висока. Най-важният фактор е показател за много неща.
199
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А готови ли сме да приумеем за Насиственото Християнизиране/славянизиране на Българския Народ (тогава още малко Племе доведени от Земите на сегашна Украйна в Европа от Хан Кубрат) от Византия през 866 г.Защо се крие почти 1200 г. и кое е срамното и позорното за да се прави така по този начин?
198
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка бе бидон. Оставка. Такива каши забърка, че години ще са нужни да се оправим.
197
1
 
5
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Единствено този,който е наричал българите окупатори и варвари,може да ти обърне внимание.В Брюксел и другите столици на Европа,никой не те има за фактор,защото държавата ни е като един изтръскан бръшнян чувал.25- дни,хората по площадите искат да си тръгнеш мирно,за да не предприемат радикални мерки,след което могат да настъпят моменти за които не ми се мисли.Борисов,само 15-20 % от българите които лапаха обш. поръчки,искат да останеш.Другите до сто% те ненавиждат.Свършиха ти главатарските години
196
0
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Още малко и ще повярвам, че Борисов е написал написаното! Всички вече знаем официалния му и апокривен каруцарски речник! Мегаломанията да пухти и да се представя като велик повелител и дипломат не стихва, въпреки, че стана за резил! Малко да имаше срам, щеше да се скрие и да не се появява във фесбук!
195
1
 
9
 
! Отговори
МАФИЯТА преди 3 години
вън от ВЛАСТТА
194
6
 
0
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 252. Ами , щом болшевишката хунта БКП-БСП са ***, и на мен да ми подхвърлят на шкафчето кюлчета и пачки / този театър беше не успешен, по-точно театър за *** / и аз няма да откажа, ще си ги харча с кеф! Ти " 252 ", ще откажеш ли ?! Както казва народа :" Кучетата лаят, кервана си върви! " . Аз ще допълня : а ти Бойко си харчи с кеф подхвърляните пари ! И още нещо : " Златното пиленце каца веднъж на рамото ! ". Скорпион !
193
2
 
5
 
! Отговори
РЕЦИПРОЧНО преди 3 години
НЕПОДАВАНЕТО на ОСТАВКА при ПРОТЕСТИ също е форма на РЕКЕТ към ДЪРЖАВАТА
192
1
 
4
 
! Отговори
Партията преди 3 години
Точно пък на предателите в Скопие трябва да им дадем повече вазелин, докато албанците не ги погълнат.
191
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 246 АнонименАй стига бе ! И през ноща ли се дрогираш вече !
190
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се Боци, нали шкафчето е пълно
189
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво генерале. Ще гласуваме за теб , отново.
188
0
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Обеща ли да сложиш половин дивизия американски наемници да ни пазят от Русия? С това ли откупи властта си?
187
3
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Бойко Тулупов, ти си едно нищожествo и меkoтело. 10 човека да блокират Орлов мост и ти да нямаш топки да ги наритaш. Махай се и постави начело на ГЕРБ някой решителен мъж, а не т0лyп като теб
186
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка от корумпето! В замяна да му се даде затвор с конфискация на имотите, както и лустрация на всички гербери, които явно са затънали до уши в ... корупцията.
185
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съгласен съм, че Бойко е омръзнал на хората и трябва да си ходи, но това което правят протестърите не е добре, защото ... института на демократичните избори се измества в полза на това, кой вика най-силно по улиците, и кой има пари да плати на *** и протестери, а тези всички мислят за себе си, не за обществото.
184
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГЕРБ-БКП Тоя търтей пак го вее вятър ,на бял кон . Сиреч ,неадекватен . Партия Карлуково !