Социалистите се качват на Бузлуджа, няма да има събор

БСП отбеляза годишнина от организираното социалистическо движение
Обновена: 1 авг 2020 11:34 | 1 авг 2020 11:30, Камелия Цветанова
81
Социалистите се качват на Бузлуджа, няма да има събор
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП ще отбележи 129-ата годишнина от организираното социалистическо движение в България на връх Бузлуджа.

Ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ще бъдат поднесени цветя и на Паметника на свободата на връх Шипка в чест на боевете по време на Руско-турската война (1877-1878) и на 142-ата годишнина от Освобождението на България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: бспБузлуджа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
16
 
! Отговори
Бригадирчо с преди 3 години
късметчо. Защо БКП се преименува на БСП? Трябва ли да се смята, че това е вече друга партия? Ако е друга защо имат претенции че са стогодишни?А се преименува, за да не се лустрира и да не отговаря на злодеянията на комунистите."Ние вече не сме комунисти и нямаме общо с избиването на хора в комунистическите пагери."Това не те ли отвращава?
54
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква Курти, изпапа парите. Няма кебапчета,няма бира и кючеци. А ,ко му на ги те са научени само на аванта.
53
3
 
15
 
! Отговори
Кой обра касата преди 3 години
Спонсорите са в ареста, Гочето от Пловдив е контра на *** и пари за Бузлоджа няма. Нинова от нейните пари не дава.
52
10
 
5
 
! Отговори
Бригадир с каскет преди 3 години
Къде са всичките ония СДС-та, ССД-та, ОДС- та, НДСВ-та и прочие пaплач и гмeж?Защо не се намери 1 партия с идеология и привърженици да просъществува трийсетина годинки поне от 1989 до днес???Защото всички са крадци и разбойници обединени от жажда за алчност и грабеж а не от някаква идеология и визия за развитие на държавата.Единствено ВМРО е истинска партия с традиции, освен нашата, всичко друго е лeш.
51
15
 
6
 
! Отговори
Бригадир с каскет преди 3 години
На всички несмислени и недорасли сукалчета под мен искам да кажа, че БСДП - БРСДП - БКП - БСП съществува вече 129 СТО ДВАДЕСЕТ И ДЕВЕТ ГОДИНИ цели поколения българи и социалисти развиват и поддържат една светла идея за бъдеще и развитие на България.Всички останали партии особено през последните 30 години идват само да крадат от държавата и да се скрият с откраднатото.Къде са всичките ония СДС-та, ССД-та, ОДС- та, НДСВ-та и прочие пaплач и гмeж? Защо не се намери 1 партия с идеология и привър
50
1
 
22
 
! Отговори
До Америка преди 3 години
Няма пари другари. Всеки да си носи!
49
3
 
18
 
! Отговори
америка1332002 преди 3 години
събор няма да има , а бира и кебапчета ще има ли?
48
5
 
22
 
! Отговори
11 преди 3 години
Айде, да се качват на чинията и да отлитат. Ако трябва да се обадят на онзи Мъск да пали чинията да й опрай тока.
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УжасТ!
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да внимават да не слънчасат и двамата и да не се напрягат, че не ми се виждат във върховна физическа форма.
45
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се качат и никога да не слезнат. Казах!
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕНАТА *** ДО СЕГА САМО Е РУШИЛА, НЯМА НЕЩО КОЕТО ДА Е ИЗГРАДИЛА- ВЯРВАЙТЕ НИЕ МОЖЕМ- И НАПРАВИХА 3000ЛВ-1 ДЛ, НИЕ ЗНАЕМ КАК И РАЗБИХА 16 БАНКИ, НИЕ НЕ СМЕ МАФИЯ И РИТНАХА КТБ И ПРЕВЕДОХА 1.4 МИЛИАРДА НА МАЛОФЕЕВ ДА НИ ДОКАРА В ЕВРАЗИЯ, ГАДИНИТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ НАРОДА СИ- НЯМА ДРУГА ПАРТИЯ В СВЕТА КОЯТО ДА ВОЮВА СРЕЩУ НАРОДА СИ - САМО ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ.
43
4
 
18
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Добре ще се качват,но да знаят,че техният гуру Радев,а и Ниновицата им препоръчват да демонстрират солидарност с вожда си и да не носят маски,а масово да се прегръщат и целуват от спонтанната радост,че вече над 100 години съботират и унищожават България!Да се надяваме,че както винаги комунистическата им надъханост ще надделее над здравият разум и най сетне една подобна на тях чума ще ни освободи окончателно от тяхното отровно присъствие!!Ех какъв живот,каква радост ще бъде без тях!!
42
6
 
4
 
! Отговори
Маврудис Мандрас преди 3 години
БУЗ ДОГАН ЛУДЖА=БУЗЛуДЖА = АЙДЕ КАЖЕТЕ МИ ---- Защо от 140 години се държи тази ориенталска мазна турска дума , за този СЛАВЯНО-ХРИСТИЯНСКИ ВРЪХ , ВЪВ СЛАВЯНСКА + ГРЪЦКА И ХРИСТИЯНСКА ЗЕМЯ ??..ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ИЗКОННО ГРЪЦКА И РОМЕЙСКА .ХАДЖИ ДИМИТРИС ОТ СЛИВЕН БЕШЕ ГРЪЦКИ ХАЙДУТИН И ГЕНЕРАЛ ОТ ГРЪЦКАТА АРМИЯ ПРИЖИВЕ !
41
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да отбележат и първия осъден другар през този век - Р.Овч, както и следващите по реда
40
3
 
13
 
! Отговори
констататор преди 3 години
Фашизъм е имало само в Италия. Фашистката партия в Италия е създадена от Бенито Мусолини. Бенито Мусолини е бил водещ член на Националното ръководство на Италианската социалистическа партия, която напуска и основава фашистката партия. Хитлер е националсоциалист и партията му се е казвала Националсоциалистическата германска работническа партия (НСГРП).
39
4
 
23
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Чакайте малко, нали уж коминистическият режим беше обявен за терористичен, най-официално с декларация на парламента, дори паметници на жертвите на терористичния комунистически режим се построиха! А сега, комунистите щели да празнуват и честват годишнината от терористичните си събития, че и да отдават чест на ударните терористични бригади на комунистите - партизанските отряди! Докато в България няма истинска лустрация, няма да има правда!
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събор може да няма,но КоВид да има!
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2 Г. УСЛОВНО ЗА Р.ОВЧ. НАЛИ НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ШЕ ЛЕЖИ
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аа как бе съберете ги пак, да умрат и останалите, които оцеляха от протеста.