Служебен кабинет ще осуети бюджета на ЕС за възстановяване

Близо 25 млрд. евро са безвъзмездна помощ за България
2 авг 2020 10:55, Екип на Bulgaria On Air
184

Eвродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев обясни в предаването „Опорни хора“ на Bulgaria ON AIR, че от общата сума от 29 млрд. евро, отпусната на България от ЕК за справяне с кризата, 24.7 млрд. са безвъзмездна помощ.

4 млрд. се отпускат като дългосрочни заеми. Според евродепутата в Европейския парламент има несъгласие с решението на Европейската комисия за Фонда за възстановяване.

Европарламентът е недоволен, защото са орязани ресурсите на много от общите политики на ЕС, като програмата "Еразъм“, по която учат много млади хора от България, парите за отбрана, за външните граници и др.

Според Андрей Ковачев до октомври трябва да се постигне споразумение.

Ако в България се състави служебен кабинет, страната ни ще осуети и ще отложи решението на целия Европейски съюз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
22
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Това *** даже и да лъже не умее. Шошо, вождът ти каза (и ЕК го потвърди) - 7. 7 млрд евро са безвъзмездни, останалите са заем! И се дават на държавата, а те на някой си от правителството!Божееее, колко мъка има по тия герберасти...
124
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е част от ЕС и НАТО. Ако се мине на модел Евроазия ще е ощо по голях хаос. Ще се устроят пак старите олигарси , децата и внуците им
123
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А просто една крадлива шайка трябва да си подаде оставката.Това е!
122
0
 
17
 
! Отговори
СПОКО ако ГЕРБ преди 3 години
не е нвласт разбира се, че НЯМА да спре да се върти ЗЕМЯТА
121
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обикновенният човек разчита на ЕС да постави закините и да промени схемата в държавата. Нито Радев, нито Нинова, нито Манолова и такива като тях могат нещо да променят. В бившото ГДР помогна ГФР, В ПОЛША помогна Папата и Солидарност, В Унгария също. България е САМА. Първо да се справи с външният ни враг Русия. Това което е добре за българите е зке за руснаците.
120
1
 
20
 
! Отговори
Служебен кабинет преди 3 години
ще ОСУЕТИ преминаването на ПАРИТЕ в лични ЧЕКМЕДЖЕТА, за да може да достигнат най-накрая до ХОРАТА в нужда
119
1
 
16
 
! Отговори
ФАЛШИВА НОВИНА преди 3 години
СПОКОЙНО, тези средства се предоставят от ЕС за БЪЛГАРИЯ, а не конкретно за партията на Властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА
118
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаи, воени рабодят ,като 1 ден се брой за три. Плаща му се осигоряване и застраховка за 21 работни дни. Другото му е частна работа в сивия сектор. Кооа си градината, охранитек , души нещо да спечели
117
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу рекетьорите на Фигуранта!
116
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омръзна на хората да слушат глупостите на гербаджийте и техните подлог.. и как щяла да, се счупи държавата как всичко щяло да се, срине, хаус, апокалипсис Велико народно събрание щяло да навреди на всички на България да бе страх ги тресе да не загубят поставете си и заграбеното
115
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако на власт се появи Радев, пак ще стане същото. Дори и по лошо. Този няма , кой да го позбава в ЕС. ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ НОВИ КРАДЛИВИ ИГРАЧИ. Те няна да сменят конструкцията. ЕС няма да им даде нищо докато няма избори.
114
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербаджийски опорки Ак8 паднем от власт...ще настане апокалипсис.Ще има наводнения...бури...пожари....дори и ЕС ще се срине...ако не дай си Боже...Бойко падбе от власт.Айде...писна ни от вашите глупости!
113
0
 
14
 
! Отговори
Любопитен преди 3 години
И как служебният кабинет ще осуети въпросния бюджет???
112
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От коюентарии по телевизията се вадат луди пари.
111
0
 
12
 
! Отговори
ЕС преди 3 години
Тези като Меркел и др. ако не си приберат бб, означава, че и те са като него и са ни превърнали в задния двор на Европа. Даже и в 2007 не бяхме такива. Ако продължават да го поддържат, хората ще започнат да искат да излеземе от ЕС, защото полза от Европа няма, освен пътуванията и обезкървяването на Родината
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До128. Ми за пари щесе говори. Вземи воените ,като нямат пари стачкуват бягат от състава, полицията също стачкува.. Но всяка власт на часа им намира пари за заплати. Хората които не хленчат бягат от державата. А тия Андрей вижда живота на запад , но непуска кокала. Знае, че ,като прави политика ще икара и пари.
109
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този си е номенклатирче от малък. Знае как е в ЕС , но се е окопал в ГЕРБ 15години и така може да искара до пенсия. Ако се промени конструкцията ще изпадбе.
108
1
 
6
 
! Отговори
До26 преди 3 години
Късно е либе за китка! Кого да "лустрираш"вече,като икономическата власт а оттам и политическата отиде вече в децата а някъде и във внуците на червените ***?
107
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Служебният кабинет може Единствено да осуети"безпроблемата победа"на Тиквуня в предстоящите избори,а това всъщност не е никак Малко!
106
1
 
10
 
! Отговори
Пари преди 3 години
Абе само за пари се говори, европроекти, влизане в чакалнята ,а никой не говори за българите,как живеят, бедни ли са богати ли са . само пари, пари,и пари ги интересува.***.