Хаос и задръствания с протестиращи след конференцията на ГЕРБ

За кратко време се образуваха задръствания
173

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи предизвикаха транспортен хаос и задръствания след конференцията на ГЕРБ в София тех парк.
Още по темата
Те заградиха изходите от паркинга на зала "Арена Армеец" и от парка, което за минути доведе до задръстване.
 
Полицията в крайна сметка се намеси, което позволи на участниците в конференцията да се изтеглят.
 
Вижте кадри на нашия фотограф Митко Кьосемарлиев в галерията ни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
1
 
! Отговори
Бончев преди 3 години
Не само БСП се изтеглиха.След като се тръгна към екстремизъм и младите,работещите и културни хора се изтеглиха.До тогава протестите имаха настроение и хората се увеличаваха.Екстремизма ги отблъсна.Няма как да ида и да се смеся с деградирали ***.
140
6
 
1
 
! Отговори
Чегевара преди 3 години
В случая за БСП не са прави да я обвиняват защото след вечерта пред БНТ Нинова изтегли хората си от протестите.Ако случайно забележите член на БСП, там, той е против решението на партията.БСП е сериозна системна партия и няма да бъде заедно с фашисти костовисти и нарушители на конституцията.
139
0
 
7
 
! Отговори
Пацо преди 3 години
Моята истина е това което вижда с очите си.Преди 10 години Стара Загора беше един олющен град с разбити тротоари занемарени паркове стари училища и детски градини.Сега е преобразен и прекрасен град.
138
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Я кажете, какво са направили за майка България Бабикян, Хаджигенов и Христо Иванов?!
137
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Много добре им го каза премиера, въпреки че не съм му фен: Ако нямаше магистрали, нямаше да има какво да затварят протестиращите!
136
1
 
8
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Не разбирам много от политика но както казват те ще си отидат важното е какво ще остане след тях за нас. За момента мисля че Герп се справят най-добре вижте София - Центъра околовръсното, метрото колко много неща направиха, Бургас и Варна красиви градове Малка и бедна държава сме няма как да се сравняваме със големите сили как живеят и колко пари взимат. Сравнете БГ със Македония или Сърбия или Алания те още имат коли от социализма
135
4
 
4
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Башибозука на мутрите е впрегнат да мачка народа !!!!
134
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вдъхновителя(фигуранта)там ли беше
133
22
 
10
 
! Отговори
художника преди 3 години
Стига ревахте против протестиращите бе! Хората искат по-добър живот и вие ще се ползвате от него, ако има повече разумни хора като тях. Какво че временно изпитвате неудобство, а иначе ви е удобно да ви мачкат години наред и децата ви да живеят из странство. Пък и това не са мащабни протести, като жълтите жилетки във Франция или протестите на Гърците с фериботите и тракторите, или протеста на железниците в Германия, дето парализира цялата държава. Ревете тука за две-три кръстовища, Баси охлювите!
132
14
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До ?Нека сега ти спестя и другия сложен мозъчен напън - не, не съм фен на Курналина или на бсп! Защото по принцип феновете на младежкото бкп (герб) когато им кажеш нещо за любимия им вожд веднага избива в тях мисълта, че и опонента им като тях самите е комунист. А да те попитам аз нещо: Защо комунистите от бсп и комунистите от герб се мразите? Какво толкова не сте разделили, че обиждате хората като ги наричате фенове на едната или другата туморна разсейка на бкп?
131
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още софиянци да окажат натиск върху тея насраниии палатковци. Опитват се да правят преврат за 4ти път. И после изчезват. Нито крачка назад. Нищо немогат да направят.
130
15
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До ?Прецедент сред предателите = прецедател. Няма как да се обидя сам като нарека това нещо Председател на Държавата! бибитко не заслужава дори името му да напишеш! Той не е "бойко" той е бибитко, тиквондур, баш баш комуниста и каквото друго се сетиш! Това отговори ли на въпроса ти? Сега разбра ли защо не е написано според разбиранията ти?
129
2
 
3
 
! Отговори
? преди 3 години
До РадославА какво е преЦедател?
128
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХУБАВ ДЪЖД СЕ ИЗЛИВА НАД сОФИЯ,МАЛКО ДА ИЗМИЕ СМРАДТА
127
3
 
20
 
! Отговори
до 145 преди 3 години
Значи управляващите са ти оправдание, че нарушаваш закона е сега като не си платиш глобата за неправилно паркиране и ще осъмнеш в една килия с трима ромове. После ще те питам дали го искаш туй нещо наречено закон направено от червени мутри за да мачка такива като тебе. Кога излезе песента за кокошка няма прошка и беше ли тогава Гешев прокурор ?
126
16
 
1
 
! Отговори
Ха преди 3 години
До гражданин 124Тя рибата се вмирисва от към главата.Ако управляващите спазват закона и гражданите ще го.Ако те крадат ,няма как да стане.
125
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало МВР аз също имам право да съм на моста и да се разкарвам свободно тия *** не ме интересуват за какво се борят вършете си работата и ги разкарвайте от там незабавно. Проверявайте ги и дали не са спящи клетки на ИД и да поставят някоя бомба там да протестират във гората или на някой стадион не на моста да ми пречат. Отивайте почвайте да им записвате имената и ги глобявайте.
124
0
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
До тоя преди мен, айде бе отворко, напиши се.Каква професия има,какво образование, колко стаж, давай да чуем?
123
17
 
6
 
! Отговори
Пидиразко преди 3 години
Да и на мен ми е интереско тиквата кво образование има, след като не може да чете и да пише, а го кара на скоропоговорки
122
11
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До stilingГерб дадоха на Радев да стане президент защото има един факт които дори и министър прецедателя не го е научил за толкова години - България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА, а не президентска! Президента е парадна фигура с почти нулеви правомощия. Е да има го и малкия факт, че дори и нещата които Бокича ги ръси и обещава като продавач на царевица на плаща трябва първо да минат през парламента, ама какво му дреме, нали имат най много депутати. Та така в герб - Бокича каза и ние решихме.